Şifrem?
90 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Mağdurların Haklarını Savunacaklar
Burhaniye'de, TR Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Müdür Selma Türkoğlu, , trafik kazalarında mağdur olan vatandaşların haklarını savunduklarını açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Merkezi İstanbul’da bulunan TR Hasar Danışmanlık Hizmetleri Şirketi ölüm halinde 2012 yılı teminat limitleri olan 225 Bin TL, sakatlık halinde ise 225 000 TL'ye varan tazminatların mağdurların hesaplarına aktarılmasını sağlıyor.

Trafik kazalarında sonrasında ölen kişilerin birinci derece yakınları ile sakat kalanların kendileri ile irtibat kuran Merkezi İstanbul'da 81 Vilayette temsilci çalıştıran TR Hasar Danışmanlık Hizmetleri Şirketi, unutulmuş, müracaat edilmemiş trafik kazaları sonucunda elde edilmemiş tazminatları ölüm halinde 25 gün, sakatlık halinde 30 ile 45 gün gibi bir sürede dosyayı sonuçlandırıp mağdurların hesaplarına aktarılmasını sağladığını anlatan TR Hasar Danışmanlık Hizmetleri Genel Müdürü Selma Türkoğlu, “Kuruluşundan bu yana 1000 e yakın kaza mağduruna destek sağlamayı başardık ve bu anlamda hızla ilerlemeye devam ediyoruz. Amacımız, trafik kazası geçiren ve kazalar sonrasında mağdur olan vatandaşların çok kısa süre içerisinde uzman kadrolar aracılığı ile tazminatlarını çıkarıp kendi yada yakınlarının hesaplarına aktarmaktır. Trafik kazaları nedeniyle ortaya çıkan sigorta işlemlerini şirket olarak müşterilerimize sigorta bilincini yerleştirmek, Sigorta Şirketleri ile halkın sorunlarına eğilmek, çözüm bulmak ve ücretsiz danışmanlık hizmeti vermek, amacıyla kurulduk. Şirketimiz bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaların karşılığını almış bulunmaktadır. Arka arkaya kurduğu temsilcilik ağı ile birlikte ülke geneline yayılarak oluşan mağduriyetleri gidermeye devam etmektedir. Kurumsal yapı üzerine inşa edilen kuruluşumuz ülke genelinde sağlamış olduğu trafik kazası sonrası Sigorta Danışmanları, Temsilci, Hasta ve Hukuk Danışmanları sayesinde mağdurun en kısa zamanda yanında olmaya devam edecektir. Tazminat alınmasını sağladıktan sonraki yaşantılarında da onların yanında olmayı ilke edinen şirketimiz,kuracağı diyaloglar ile mağdurlara destek olmaya devam edecektir. Trafik Kazası mağdurlarının hukuksal haklarını kendilerine en kısa zamanda anlatarak kaza sonrasında alışılagelmiş problemleri yaşamalarını engellemektir. Bu nedenle, Hasta Danışmanları, Hukuk Danışmanları, Hasar ve Sigorta Danışmanları kaza mağdurlarına ücretsiz danışmanlık hizmeti sunarak problemlerin çözümüne gitmek aynı zamanda kurmuş olduğu hizmet ağı ile meydana gelen maddi ve bedeni zararları hak sahiplerine eksiksiz ve en kısa zamanda ödenmesini sağlamaktır" dedi.

Türkoğlu, şirket olarak yasaların belirlediği kurallar çerçevesinde bünyesindeki hasar danışmanları ile hareket ettiklerini belirterek" Mağdurlarımızın haklarını öncelikle sigorta şirketlerinden bir an önce sulh yolunu kullanarak tazmin etmekte ve onlara ilk etapta hayatlarını idame ettirecek imkanları sağlayarak avukatlar aracılığıyla ceza ve tazminat davalarını tüm Türkiye de mevcut TC Mahkemelerinde görülmesini sağlamak; kanunun elverdiği çerçevede onların haklarını savunmaktır” dedi.

MEDİKAL TEDAVİ VE TEKNİK DESTEK
Türkoğlu, “Hastaya yapılan tedaviler sonucunda hastanın ihtiyacı olan tüm medikal ve ortopedik ürünler, hastanın kaza sonrasında iş gücü kaybına uğraması ile birlikte hastanın yaşamını kolaylaştırabilecek tüm ürünlerin sağlanması ve ürün ücretlerinin SGK hesabından tahsil edilmesini sağlamak. Mağdur ve yakınları ile yapmış olduğumuz gerekli sözleşmeler ve almış olduğumuz yetki ile tüm Türkiye de resmi kurum ve kuruluşlar, bilumum sigorta şirketleri çerçevesinde tüm yazışmaları yapmak taleplerde bulunmak tazminat hesaplamalarını yapmak ve tazminatın mağdur ve mağdur yakınlarına ödenmesini sağlamak" dedi.

Türkoğlu, “Meydana gelmiş olan trafik kazası sonucu mağdur ve mağdur yakınlarının olaydan minimum derecede etkilenmelerini sağlamak amaçlı şirketimizin kontrolü çerçevesinde rehabilitasyon merkezlerinde psikolojik destek almalarına yardımcı olmaktadır. Mağdur ve mağdur yakınlarının kaza sonrasında içinde bulundukları manevi acı sebebiyle kendi yaşantılarında doğru karar vermekte güçlük çektiklerini görmüş bulunmaktayız. Bu nedenle kendilerine yaşantıları boyunca alacakları önemli kararlar aşamasında yardımcı olmayı, onlara gerekli yönlendirmeler yapmayı ilke edinmiştir".dedi.

08.08.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Mağdurların Haklarını Savunacaklar

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi