Şifrem?
71 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık'ta 'Gece' Sevenleriyle Buluştu
Ayvalık'ta, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilçe genelindeki liselerden ikişer kişilik gönüllü öğrencilerin öncülüğünde yapılan etkinlikler göz doldurdu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Gönüllü gençlerin, kendilerine ‘Ayvalık Gençliği’ adını vererek 19 Mayıs günü ilçe genelinde yapmış oldukları etkinliklerine, Ayvalık Belediyesi de tam destek verdi. Ayvalık’ta; Melis Dumlu, Erdem Tosun, Hızır Aydın, Tutku Önder, Beyhan Merve Oral, Onurcan Yapıcı, Uzay Gözkaya, Ufuk Kırca ve Belez Uygur adlı liseli öğrencilerin öncülüğünde ilçe genelinde düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Günleri kapsamında, ilçe halkıyla röportajlar, tiyatro gösterimleri Gürgen Öz ile söyleşi, film gösterimi gibi etkinlikler yapan gençlik gurubu başarısını 19 Mayıs gecesinde, organize ettikleri konserle taçlandırdı.

Yapmış oldukları etkinliklerin tüm masraflarını Ayvalık Belediyesi’nin üstlendiği öğrenilen Ayvalıklı gençlerin öncülüğünde düzenlenen konserde, ülke genelindeki gençlerin son yıllarda en çok sevip, dinlediği müzik topluluğu ‘Gece Grubu’ bir konser verdi. Türkiye’nin en popüler müzik gruplarından biri olarak kabul edilen Gece Grubunun isminin; Gökçe Balaban, Eren Çilalıoğlu, Can Baydar ve Erdem Başer adlı genç sanatçıların isimlerinin baş harfleriyle adlandırıldığı öğrenilirken, Ankara’dan çıktıkları müzik yolculuğunda, kısa sürede gösterdikleri sahne performansıyla ülke genelinde ünlü bir grup olmayı başardığı kaydedildi.

2005 yılında Roxy Müzik Günleri’nde finale kalma başarısını gösteren grubun, Ayvalıklı gençlerin öncülüğünde, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in tam desteğiyle organize edilen, konseri ise büyük bir coşkuyu beraberinde getirdi. Ayvalık Belediyesi’ne ait amfi tiyatroda düzenlenen konser öncesinde, Ayvalıklı Gençlerin; Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okumasının ardından, Gençliğin Atatürk’e cevabının açık hava tiyatrosunu dolduran binlerce genç tarafından aynı anda haykırmaları ise oldukça anlamlı olarak nitelendirildi.

Ayvalıklı Gençler’in, Çizgi Kula Tiyatro Grubu’nun usta oyuncusu Burhan Gün’ün öncülüğünde, Nazım Hikmet Gibi Yana Yana adını taşıyan tiyatro gösteriminin içindeki ‘Kerem Gibi’, ‘Karayılan Hikayesi’, ‘Yaşama Dair’, ‘Salkım Söğüt’ gibi bölümler gençler tarafından büyük bir keyifle izlendi. Ayvalık Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen havai fişek gösterimlerinin amfi tiyatroyu dolduran binlerce genç tarafından izlenmesinin ardından, sahneye gelen Gece Grubu, müthiş sahne performansıyla adeta amfi tiyatroyu salladı. ‘Bana Bir Şarkı Söyle’, ‘Gamsız’, ‘Sakın Gelme’, ‘22’, ‘Yarım’, ‘Öldür İstersen’, ‘Esterabim’, ‘Aşıkmıyız’, ‘Esmer Günler’, ‘İçtik Bitirdik’, ‘Ben Öldüm’, ‘Nane Limon’, ‘ Vay’, ‘Hoşuna mı Gitti’, ‘Bu Son Olsun’, ‘Yokuş’, ‘Bar’, ‘Gamsız’ ve ‘Ben Öldüm’ adlı en çok sevilen şarkılarını Ayvalıklı Gençlerle paylaşan grubun tüm şarkılarına amfi tiyatroyu dolduran Ayvalıklı Gençlerin adeta kendilerinden geçercesine eşlik ettikleri gözlendi.

21.05.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık'ta 'Gece' Sevenleriyle Buluştu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi