Şifrem?
111 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Çakırca'dan Kanepe Gerginliğine Sert Tepki
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz günlerde Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Balıkesir Yöneticisi ve Ayvalık temsilcisi Birsen Seyhan’ın, Devlet Hastanesi’ndeki Genel Cerrahi Servisi’nde bulunan hemşire odasında AK Partililerin bağışladığı kanepeleri kullanmak istemediklerine ilişkin açıklamalarına, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca’dan sert tepki geldi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ayvalık Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi’ndeki hemşire odasındaki yeni oturma guruplarını kendi cebinden ve hiçbir menfaat beklemeksizin satın alıp, hastaneye bağışladığını belirten Çakırca, SES Temsilcisi Birsen Seyhan’a adeta ateş püskürdü. AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Önceki günlerde yerel ve bölgesel gazetelerde ‘Ayvalık Devlet Hastanesinde Kanepe Gerginliği’ başlığıyla yayınlanan, Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Ayvalık Temsilcisi Birsen Seyhan’ın açıklamaları tamamen uydurma ve koskoca iftiradan ibarettir. Seyhan’ın yaptığı ‘Boşa at dolu gelsin’ taktiğidir” ifadelerini kullandı.

Çakırca; Hastanede yaşanılan kanepe gerginliği ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ayvalık Devlet Hastanesi hemşirelerinden birçoğu, hastanede bulunan söz konusu Genel Cerrahi Servisi’ndeki hemşire odasının oturma gurupları ve dolaplarının yanı sıra, bazı eşyalarının eskimiş ve yıpranmış olduğunu belirterek, partimizin İlçe Kadın Kolları Başkanlığını yürüten Sema Özcan hanımefendiden, ‘Hemşire odamızdaki yıpranan eşyaların yenileriyle değiştirilmesini sağlayabilecek ilçemizde bir hayırsever vatandaş bulunup, bulunamayacağını’ sormuştur. Sema Özcan da, hemşirelerin bu ricasını AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı olarak şahsıma iletmiştir. Ben de bu ricayı öz ablam ile paylaşıp, ailemizin ahirete intikal eden büyüklerinin ruhuna gitmesi amacıyla, hiçbir çıkar gözetmeksizin, hiçbir basın kuruluşuna da haber vermeden kendi şahsi olanaklarımızla söz konusu hemşire odasındaki eşyaları değiştirdik. Hatta partimizin İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özcan’da kendi imkanlarıyla hemşirelerin kısa dinlencelerinde çay ve kahve içebilmeleri amacıyla bir çay-kahve makinesini satın alarak, hemşire odasında kullanılması için bağışlamıştır. Tüm bunları AK Parti Ayvalık İlçe Teşkilatı olarak değil, tamamen kendi insiyatifimiz ve şahsi toplumsal duyarlılığımız ile hiçbir siyasi beklentimiz olmaksızın yaptık” dedi.

Yaptıkları jest için Genel Cerrahi servisindeki birçok hemşirenin kendilerine teşekkür ettiğinin altını çizen AK Parti İlçe Başkanı Çakırca, “Ancak; SES Balıkesir İl Yöneticisi ve Ayvalık İlçe Temsilcisi Birsen Seyhan, başta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve Ak Parti İlçe Başkanı olan şahsıma böyle bir konuda duyarlı davrandığım için ve çamur atmaya çabaladığı için hemşire odası için hibe ettiğim eşyaları kullanmayacağını ifade ederek, deliye dönüp, her zaman olduğu gibi saldırgan tutumunu sürdürmüştür. Gelişen bu olay karşısında; Ben ve Ak Partililer, Allah korusun bir gün Ayvalık Devlet Hastanesine tedavi olmak üzere bir hasta olarak gitmek zorunda kalırsak, serum yerine bizlere zehir enjekte edeceğini bile düşündüğümüz hemşire Birsen Seyhan’ın, bu tutumunda art niyetli olduğuna inanıyoruz. Bir gece nöbeti sırasında hemşire odasında olması gerekirken, hastanenin bir başka odasında görev başında uyuduğu nöbetçi doktor tarafından tespit edilen Birsen Seyhan’ın kutsal bir meslek olan hemşireliği bile suistimal ettiği açıktır. Bu hemşirenin, sendika adı altında ne hikmetse her hafta Pazartesi günleri çalışmadığı bilinmekte ve bu hemşirenin nöbet çizelgesi hemen hemen her zaman hafta sonuna denk gelmektedir. Hastane de kendisinden şifa bekleyen hastalar bulunurken, zaman zaman SES adına broşür ve bildiri dağıtarak, işini aksatmayı maharet sayan Birsen Seyhan, kısa bir süre önce de, hastaneye dışarıdan getirdiği sendikacı arkadaşlarıyla birlikte, hastane güvenlik görevlilerinden birini darp ettirecek kadar ileri gidebilmiştir. Birsen Seyhan, başkalarına karşı yüzünde görünmeyen maskeyi taşımaya o kadar alışmıştır ki; bu yolla kendisi de gerçek yüzünü unutmuştur.

Yağmur, kar yağması, şimşek çakması, doğal afetler ve kendisi yolda yürürken bile ayağının takılıp düşmesini bile AK Parti’nin yapmış olduğunu düşünüp, megafonu eline alıp, sokağa çıkar ve bağırmaya başlayacak kadar ucuz, basit ve komik bir durum sergilemekten geri kalmaz. AK Parti hükümetinin yapmış olduğu hizmet ve yatırımlardan dolayı bu hemşirenin kıskançlık adeta gözünü kör etmiştir” ifadelerine yer verdi.

“O HALDE KENDİSİ DE SAĞLIK BAKANLIĞININ TIBBİ GEREÇLERİNİ KULLANMAYIP, MAAŞ ALMASIN”
Gerçeğe acı diyenlerin, damak tadının epeyce, bozulmuş, şuur yoksunu kişiler olduğuna inandıklarını kaydeden Melih Çakırca, “Bize göre temiz kalpliler yalnız ve yalnız gerçekle beslenirler. Yalancılar ise, karanlık ve sisli bir dünyada zafiyetten ölürler. Çünkü atalarımız ‘Bal ile ballıdır, gerçek şuura bandığında’ demiştir. Bugün bir vatandaşın kendi imkanlarıyla bağışladığı eşyaları art niyetli olduğunu düşündüğümüz Birsen Seyhan kullanmak istemeyip, meseleyi basın yoluyla deklare edebilecek kadar ucuz bir davranış sergileyebiliyorsa; o zaman AK Parti Hükümetinin Sağlık Bakanlığının bir görevlisi olan Seyhan, Sağlık Bakanının Ayvalık Devlet Hastanesine gönderdiği tıbbi malzemeleri ve makineleri de kendisi kullanmasın. Hatta Ak Partili Sağlık Bakanı, Sosyal Güvenlik Bakanı ve Maliye Bakanı tarafından verilen kendisine verilen maaş ve sosyal haklardan da yararlanmasın. Böylesi basit bir konuda kamuoyunu meşgul ettiğimiz için tüm halkımızın affına sığınır, Ayvalık Devlet Hastanesi hemşirelerinden Birsen Seyhan ve eylemci arkadaşlarının, AK Parti hükümeti ve şahsımıza yönelik bu tür tavır ve davranışları için hadlerini bilmelerini dileriz” ifadelerini kullandı.

30.04.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Çakırca'dan Kanepe Gerginliğine Sert Tepki

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi