Şifrem?
160 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ünlü Koreograf Tek Parçalık Single Çıkardı
Türkiye’de ve dünyada yaptığı başarılı çalışmalarla adını duyuran ünlü koreograf Erez Eğilmez, Kazdağları’nda düzenlenen etkinliklere katıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ünlü koreograf Erez Eğilmez, ‘Aşk’a Veda’ isimli tek parçalık single sevenlerini 1970’li yıllara götüreceğini açıkladı.

Eğilmez’in Kazdağları turu dün sabah Sera Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltı ile başladı.

Yağmura rağmen gerçekleştirdiği gezide yüzünden gülümseme eksik olmayan Eğilmez, Kazdağları’na hayran kaldığını belirtti.

Ünlü koreograf Erez Eğilmez, Edremit Faruk Serpil Parkı’nda hizmet veren Sera Cafe’nin sahibi Akın Andıç’ın davetiyle Edremit’e geldiğini belirtti.
Arkadaşlıkları sosyal medya üzerinden başlayan Andıç ve Eğilmez, hafta sonu Edremit’in ve Kazdağları’nın doğal güzelliklerinin tadını çıkardılar.

Arkadaşı iç mimar Şebnem Turan ile birlikte Edremit’e gelen ünlü koreograf Erez Eğilmez, çiçeklerle karşılandı. Sera Cafe sahibi Akın Andıç ve Sera Cafe personelinin hazırladığı mükellef kahvaltı ile güne başlayan Eğilmez ve Turan, şimdiye kadar bu güzellikleri keşfetmedikleri için pişman olduklarını dile getirdiler.

İşi gereği çoğunlukla yurt dışında olduğunu bazı defileler haricinde Türkiye’nin pek çok bölgesini gezemediğini belirten Eğilmez, “Şimdiye kadar işim gereği hep yurt dışı geziler düzenledim. Güzel memleketimin doğal güzelliklerini gezme imkanı bulamadım. Bugün bizi buraya davet eden dostlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Yurdumun doğal güzelliklerini bana tekrar hatırlattı. Bundan sonra Kazdağlarındayım. Bu güzel atmosferden yıllardır uzak kalmışım. Keşke daha önce buralara gelseymişim. Şansımıza gün yağmurlu başladı. İnşallah programımızda aksama olmaz. Burada bol bol fotoğraf çekip takipçilerimle paylaşmak istiyorum. Bu güzellikleri herkes görmeli. Kazdağları’nda Akçakoyun Belediye Başkanı Necati Çinçe ve doğaseverlerle yürüyüş yapacağız. Bunun için çok heyecanlıyım. Umarım yağmur bize bir azizlik yapmaz ve herşey çok güzel geçer. Bugün bizlere bu güzel ortamı hazırlayan arkadaşım Akın Andıç ve personeline de teşekkür ediyorum. Burası harika bir mekan. Her ayrıntı düşünülmüş” diye konuştu.

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR
Erez Eğilmez, ve Şebnem Turan Sera Cafe’nin atmosferine kendilerini kaptırıp bol bol fotoğraf çektiler. Çekilen fotoğrafları sosyal medya aracılığıyla takipçileriyle paylaşan Eğilmez, bilgisayarını bir an olsun yanından ayırmaması dikkat çekti. Eğilmez, çektiği her fotoğrafı takipçileriyle anında paylaşarak onlara da Kazdağları’nı mutlaka görmelerini tavsiye etti. Sohbet havasında geçen kahvaltı sonrasında Assos’a doğru yola çıkan Eğilmez, Turan ve Andıç’ın burada da bir taraftan bölgeyi gezip bir taraftan da çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaştıkları gözlendi.

KAZDAĞLARI GEZİSİNİ FACEBOOK’TAN DUYURDU
Sosyal medyayı aktif olarak kullandığı dikkat çeken Erez Eğilmez, haftasonu Kazdağlarına yapacağı geziyi de; “Bu gece hayatımda aldığım en güzel ve beni mutlu kılacak bir davete seyahate çıkıyorum . Edremit Körfezi Kazdağları ve Akçakoyun kasabasında halkımızla buluşma sohbet toplantılarına katılıp, Belediye Başkanı Necati Çince’ den şükran plaketi almanın mutluluğunu yaşıyacağım . Dünyanın sayılı cennet yerlerinden biri sayılan Kazdağları’nda günü milli dağcılık sporcularıyla ve belediye başkanımızla doğa yürüyüşüne katılacam. Bu çerçevede bizlerle birlikte olacak gazeteci dostlarımıza ve tüm Edremit ve Akçakoyun Beldesi halkına şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Bu hafta sonu her hafta sonundan çok farklı olacak. Sevgi ve saygılarımla” notunu sosyal medyadan takipçilerine duyurdu.

9 YILLIK ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ
Ünlü koreograf Erez Eğilmez’e kız arkadaşı mimar Şebnem Turan da eşlik etti. Biraz özel hayatından bahsetmesini istediğimiz Eğilmez, Şebnem hanımla 9 yıldır arkadaş olduklarını 3 ay önce ise bu arkadaşlığın aşka dönüştüğünü söyledi.

EREZ EĞİLMEZ’DEN AŞK'A VEDA
Bir özlemdir geçmişe dönüş sloganıyla yola çıkan ünlü koreograf Erez Eğilmez yaptığı tek parçalık single çalışmasını dostları ve sevenleri için beğeniye sunmaya hazırlanıyor.

Sözü ve bestesi Erez Eğilmez'e ait olan ‘Aşk'a Veda’ adlı müzik çalışmasının aranjörlüğünü düzenlemesini senfoni bestecisi Üstat Tuğrul Karataş yaptı. Yapımcılığını Esin Kumral'ın üstlendiği çalışma, Türk Pop müziğinde dinleyenleri 70'li yıllara götürecek. Geçmişi çağrıştıran ‘Aşk'a Veda’şarkısı Erez Eğilmez'in aslında Aşk'a doğum günü hediyesi. Sanat yaşamında birçok başarılı işlere imza atmış gerek yurt içinde gerek yurt dışında bugüne kadar 52 ödüle sahip olan ünlü koreograf Erez Eğilmez yaptığı müzik çalışmalarının sadece radyolar da çalınacağını ve özel gecelerde kendisi tarafından seslendirileceğini belirtiyor. Müziğin evrensel olduğunu belirten Eğilmez, hayata bakış açısının tanrı tarafından insanlara verilmiş en büyük hediye olan sevgi ve aşktan geçtiğini söylerken müziğin insanları birbirine bağlayan en büyük olgu olduğunu belirtiyor.

Eğilmez, Mayıs ayında İstanbul'un en güzel manzarasına sahip olan Cihangir’deki Meyra Teras’ta basın ve radyolar için tanıtımı Elite Parties gecesi içinde yapılacak olan Aşk'a Veda adlı şarkının seslendirilişini oda orkestrası eşliğinde gerçekleşeceğini belirtti.

Aşk nedir sorusuna ‘Aşk Erez Eğilmez'in ruhunu anlamaktır’ diyen ünlü koreograf ayrıca mayıs ve haziran ayları içerisinde, ‘Osmanlıdan Günümüze Moda’ adlı iki büyük koreografi içeren defileye de imza atacak.

EREZ EĞİLMEZ KİMDİR?
Erez Eğilmez, 1969 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Ana Branş Dalı Yüksek Lisans Sahne Sanatları Opera "Müziğin insan üzerine etkileşimi" Koreograf Yazar, 52 ödül sahibi ayrıca 8 onur ödül sahibi. Yaşadığı yer: Amerika, Türkiye, Brezilya, İngiltere.

16.04.2012

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ünlü Koreograf Tek Parçalık Single Çıkardı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi