Şifrem?
202 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık Tanıtım Filmiyle Dünyaya Açılıyor
Ayvalık'ta, kısa adı AYTUGEB olarak nitelendirilen Ayvalık Turizm Geliştirme ve Alt Yapı Hizmet Birliği tarafından profesyonel bir çalışma ile K Prodüksiyon firmasına hazırlatılan ilçenin turizm alanındaki tüm alternatiflerinin gözler önüne serildiği tanıtım filmi AYTUGEB yönetiminden tam not aldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Önceki gün, Ayvalık Ticaret Odası salonunda ilk gösteriminin AYTUGEB Başkanı ve Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ticaret Odası (ATO) Başkanı Rahmi Gençer ve İlçe Turizm Müdürü Mustafa Tekin’in beğenisine sunulan Ayvalık tanıtım filminin İzmir’de 8-11 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Travel Turkey Uluslar arası Ayvalık standını ziyaret edenlere ziyaretçiler için gösterime gireceği kaydedilirken, söz konusu filmin CD halinde tanıtım fuarlarını ziyaret edenlere dağıtılabilmesinin de gündemde olduğu öğrenildi.

Uzun yıllar ulusal televizyonlarda Zeynep Kazancıgil ve Dilek Cansevgisi’nin K Prodüksiyon firması adına hummalı ve titiz bir çalışmayla hazırlanan Ayvalık Tanıtım filminin fikir babası olduğunu kaydeden AYTUGEB Başkanı ve Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, “AYTUGEB olarak katıldığımız ulusal ve uluslar arası fuarlarda tanıtım filmimizin olmayışı ciddi bir eksiklikti. Bu fuarlara katıldığımızda Ayvalık’ın tarihi ve doğal güzelliklerini en iyi şekilde tanıtabilecek görsel malzeme lazımdı. Ayvalık’ı bu fuarlarda Küçükköy ve Altınova beldeleriyle birlikte tanıtıyorduk ama elimizde basılı broşürlerden başka bir şey yoktu. Bu yüzden de bu eksikliği tamamlayacak bir materyale ihtiyacımız vardı. Bu eksikliği AYTUGEB’in başkanı olduğum ilk günden itibaren görüyordum. Böylelikle, özellikle uluslar arası tanıtımlarda bu açığımızı kapatacak görsellere sahip profesyonel bir ekiple çekilmiş müthiş bir tanıtım filmine kavuşmuş olduk” diye konuştu.

Ayvalık’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra kültürel değerleri, gastronomisi, sualtı ve rüzgar sporları ile ilgili turizm alanındaki tüm alternatiflerini tanıtım filminde buluşturduklarını belirten K Prodüksiyon adına çekimleri yapan ekibin sorumluları Zeynep Kazancıgil ile Dilek Cansevgisi ise, Ayvalık için hazırladıkları tanıtım filminin 5 Terabaytlık dev bir hart diski dolduracak kadar büyük olduğunu kaydederek, “AYTUGEB adına çekimlerini gerçekleştirdiğimiz tanıtım filmiyle deyim yerindeyse Ayvalık’ın hafızasını oluşturduk. İnanın İstanbul’da bile böylesi bir arşiv yok” ifadelerini kullanmaları dikkat çekti.

TANITIM FİLMİ ÇARPICI GÖRSELERLE TURİST ÇEKMEYE HAZIR
Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer başta olmak üzere yaklaşık 40 farklı kişiyle yapılan röportajın yanı sıra Ayvalık’ın havadan, karadan ve su altından yapılan müthiş görsellerle dolu çekimlerin olduğu tanıtım filminde, Ayvalık’ın genel tanıtımının yanı sıra; Ayvalık’ta Lokasyon ve Turizm, Ayvalık’ta Tarih ve Mimari, Ayvalık’ta Konaklama, Ayvalık’ta Gastronomi, Ayvalık’ta Doğa Sporları, Altınova, Küçükköy ve Sarımsaklı gibi 9 başlıktan oluşan 2 ve 3 dakikalık bölümlerin oldukça çarpıcı olduğu gözlendi.

Ayvalık Tanıtım filminin hazırlanmasıyla birlikte bir çok ulusal televizyon kanalının bu filmi yayınlamak için talip oldukları ve AYTUGEB ile anlaşma sağlanıldığı takdirde filmin bu kanalların ekranlarında yayınlanmayı beklediği kaydedildi.

06.12.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık Tanıtım Filmiyle Dünyaya Açılıyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi