Şifrem?
163 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Özel Balıkesir Hastanesi Gücüne Güç Katıyor
Balıkesir'in ilk özel hastanesi olan Özel Balıkesir Hastanesi teknolojisini yeniledi, hekim kadrosunu da güçlendirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

İşbaşına gelen yeni yönetim vatandaşa en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını, bu paralelde teknoloji yeniliğine gidip, hekim kadrosunu da yeni transferlerle güçlendirdiklerini bildirdi.

Özel Balıkesir Hastanesi'nde yaklaşık 7 ay önce gerçekleşen idare değişikliği sektöre de canlılık getirdi. Kamuoyu önüne çıkan yeni yönetim sağlıkta kaliteli hizmet sözü verdi. Kamu kurumundan Özel Balıkesir Hastanesi'ne geçen ve yönetici olarak göreve başlayan hastane müdürü Hakan Afşin Arıcan, özellikle göreve geldikleri son 7 aydır sürekli iyileşme ve yeniden yapılandırma faaliyeti içinde olduklarını söyledi. Kamuda uzun yıllar sağlık hizmetinde bulunan Arıcan, Balıkesir''in sağlık konusundaki ihtiyaçlarını iyi bildiklerini kaydetti. Hakan Afşin Arıcan, "Yeni yapılanmada, sağlık hizmetlerinde burada olmayan hizmeti Balıkesir'de verebilmek hedefimiz oldu. Bu noktada eksikliğini ciddi boyutta gördüğümüz gerek kamu gerek özelde bugüne kadar sunulmayan çocuklara özel göz polikliniği meselesi vardı. Çocuklarımız gelişimlerine etkileyen tıbbi cihazlarla göz muayenesi oluyor. Biz burada ciddi yatırım altına girerek çocuklarımıza özel göz polikliniği kurduk. Yurt dışından özel cihazlar ithal ettik, bu sayede çocukların gözleri sıfır hata ile yapılabilir pozisyona geldi. Çocuklara özel cihazlar olduğu için muayene anında çocukların hareketsiz kalması söz konusu değil, ayakta dururken bile çocuğun göz muayenesi yapılabiliyor, hem de sıfır hata ile. Geleceğimiz olan çocuklarımız için bu hizmet içimizde bir ukde idi. Bunu Balıkesir'de birçok alanda ilke imza atan Özel Balıkesir Hastanesi olarak gene bizim yapmamız bizi halkımız adına da son derece mutlu etti. Ayrıca gözde tüm erişkinlere yönelik ameliyat ve muayene donanımızı da yeniledik. Cihazlarımızı 2011 model olarak son teknolojik cihazlar ile sıfırladık. Yine kadın hastalıklarımızın hizmetinde 4 boyutlu ultrason cihazımızla çok kaliteli bir hizmet veriyoruz. Tabi bunlar yurt dışı patentli malzemeler olduğu için ciddi yatırımlar gerektiriyor. Biz bu yatırımlardan korkmuyoruz çünkü halkımıza güveniyoruz, halkımızın da bize güvendiğini biliyoruz. Biz üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

ÖZEL BALIKESİR'DEN 100 YATAKLI YENİ HASTANE
Özel Balıkesir Hastanesi Müdürü Hakan Afşin Arıcan, sağlıkta iyi, güzel ve kaliteli hizmetin sonunun olmadığını, kuruluş olarak her zaman daha iyiyi yakalamaya çalıştıklarını, bunun gayreti ve azmi içinde olduklarını söyledi. Hakan Afşin Arıcan Vatandaşların Balıkesir ili sınırları içinde sağlık hizmeti almasını istediklerini belirten Arıcan, "Halkımızın Balıkesir ili sınırları içinde sağlık hizmeti almasını istiyoruz. İl dışına çıkıldığında birtakım sosyal problemler de başlıyor. İlimizde sunulamayan hizmetleri getirebilmek için ciddi gayretler sarf ediyoruz. Biz Balıkesir'in hem ilk, hem de pek çok ilklerine imza atmış özel hastanesiyiz. Mevcut binamız artık ihtiyaçlarımıza tam cevap veremiyor. Bakanlığımızın da sağlıkta ciddi bir dönüşüm politikası olduğunu biliyoruz. Bu gelişim ve dönüşüme ayak uydurarak kapasitemizi artırmak bizim en büyük vizyonumuz. Balıkesir'de sağlık arzı çok yeterli değil. O yüzden mutlaka kapasitemizi, yatak sayımızı artırarak yeni bir binada 100 yataklı bir hastanede hizmet vermeyi istiyoruz. Bununla ilgili görüşmelerimiz sürüyor, ARGE faaliyeti içindeyiz. Bunun Balıkesir'imiz için bir gereklilik olduğunu düşünüyoruz. Yeni bir model olarak Balıkesir'e, Balıkesirliye ait bir hastane modeli geliştirip yapabilirsek çok mutlu olacağız. Biz bunca yatırıma Balıkesir halkına güvendiğimiz için girdik. Balıkesir halkının bize güvendiğini biliyoruz, her zaman bu güvene layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.

ZAĞNOS PAŞA TIP MERKEZİ
Özel Balıkesir Hastanesi Müdürü Hakan Afşin Arıcan, şehir merkezindeki tıp merkezinin adının Zağnos Paşa Tıp Merkezi olarak yenileneceğini bildirdi. Uzun yıllar Veçhi Ersun isminin kullanıldığı sağlık kuruluşu Özel Balıkesir Has tanesi bünyesine dahil edildikten sonra da bu isimle faaliyet verdi. Özel Balıkesir Hastanesi yönetiminin tıp merkezinin isminin tarihteki adı Karesi Beyliği olan Balıkesir'in yine tarihi simgelerinden Zağnos Paşa Camii'nde meftun Zağnos Paşa olarak değiştirilmesini kararlaştırdı. Özel Balıkesir Hastanesi Zağnos Paşa Tıp Merkezi'nin önümüzdeki günlerde yeni isim ve yenilenen teknolojisiyle hizmet vermeye devam edeceği bildirildi. Tıp merkezinde 10 branşta poliklinik ve ameliyat hizmeti veriliyor. Hastane Müdürü Hakan Afşin Arıcan, "Gücümüzü halkımızdan ve halkımızın bize olan güveninden alıyoruz, her zaman en iyiye ulaşma azminde olup, bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız, yönetime geldiğimiz günden bu yana gerek hekim kadrosunda gerekse tıbbi cihazlar konusunda yeniliklere gittik. Yeni hekimlerimiz gücümüze güç kattı. Tek bir amacımız var o da devlet mevzuatına uygun davranış modeliyle hastalarımıza en iyi hizmeti vermek ve bölge insanının kalbinde en merkezi yerde güven merkezi olmak. Hastanemizde para her şey demek değildir. Birçok ihtiyaç sahibi vatandaşımızı ücretsiz muayene ve tedavide ettik, sosyal sorumluluğumuzun farkındayız ve buna göre hareket ediyoruz. Özel Balıkesir Hastanesi ve Özel Balıkesir Veçhi Ersun Tıp Merkezinde toplam 13 branşta 20 hekimle yolumuza devam ediyoruz, çok yakında kadromuza hastalarımızın yakından tanıdığı ve güvendiği hekimlerimiz katılacaklar, ayrıca tıbbi cihazlarımızda ki yeniliklerimize de devam edeceğiz" dedi.

PLUSOPTIX İLK DEFA ÖZEL BALIKESİR'DE
Özel Balıkesir Hastanesi'nin tıp merkezinde oluşturulan özel çocuk göz polikliniği özel teknolojik cihazlarla donatıldı. Balıkesir'de ilk defa bu hastanede kullanılan PlusOptix isimli cihaz ile özellikle çocuklardaki göz bozukluklarını daha kolay tespit ediyor. Cihazla ilgili bilgi veren Göz Hastalıkları Uzmanı Aşkın Onur, PlusOptix cihazı ile gözlük ölçümleri, şaşılık belirleme, gözbebeği büyüklüğünün tespiti ve kornear refleks ölçümlerinin çok daha rahat ve hızlı yapılabildiğini, sonuçların sıfır hata ile alındığını belirtti. Cihazın felçli ve yatalak hastaların gözle ilgili ölçümlerinde de rahat bir kullanım imkanı verdiği kaydedildi. Ayrıca, Ürolojideki son yeniliklerden biri olan ve prostat tedavisinde kullanılan Red Light Lazer teknolojisi ile gebelik takibinde kullanılan 4 boyutlu ultrasonografi cihazları da Özel Balıkesir Hastanesi'nin yeniliklerinden bazıları. Yakın zaman içerisinde EEG ve EMG cihazlarının da hastalar için hizmet vermeye başlayacağı bildirildi. Özel Balıkesir Hastanesi'nde faal olarak genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, ortopedi, nöroloji, çocuk hastalıkları, üroloji, enfeksiyon hastalıkları, dahiliye, göz hastalıkları, beyin ve sinir cerrahisi, anestezi ve reanimasyon, kulak burun boğaz branşlarında hizmet veriliyor. Hastane müdürü Arıcan, bir hafta önce tıp merkezinde böbrek taş kırma tedavisi başlattıklarını açıkladı. Ayrıca, 20'si hekim toplam 140 personel ile hizmet verdiklerini söyledi.

23.11.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Özel Balıkesir Hastanesi Gücüne Güç Katıyor

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi