Şifrem?
202 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Recep Şeker Adaylığını Açıkladı
AK Parti Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, 4 Aralık tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulda başkanlık için aday olduğunu açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Recep Şeker, "2009 yılında atamayla geldiğim bu onurlu göreve seçilerek devam etmek istiyorum" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, 2006 yılında il yönetim kurulu üyesi olarak başlayan parti teşkilatındaki görevlerinden bahsettikten sonra yaptığı açıklamada, 2009 yılı sonunda dönemin başkanının istifası ile boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine atandığını, ilk andan itibaren kendisine manet olarak verilen bu görevi hakkıyla yerine getirebilmek içinde elinden geleni yapmaya çalıştığını söyledi. Basın toplantısında başkan yardımcıları Abdullah Altıntaş ve Ali Kama ile AK Parti Merkez İlçe Sekreteri Hatice Kübra Altınöz de hazır bulundular. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, "2009 yerel seçimlerinde yüzde 36,5 olan oy oranımızı 12 Eylül 2010'da yapılan referandumda yüzde 55,1'e 12 Haziran 2011'deki genel seçimlerde de yüzde 52,8'e çıkardık. Atamamın gerçekleştiği 23 Aralık 2009'da 6 bin 447 olan üye sayımızı bugün itibari ile 15 bine çıkardık. Eğer 4 Aralık 2011 tarihindeki olağan kongremizde delege kardeşlerimin teveccühüyle seçilirsem ilk hedefimiz 2014'teki yerel seçimlerde Balıkesir halkının yerel yönetimlerde Ak Parti hizmetlerini özlediği bilinciyle son seçimlerde merkezde yüzde 53 olan oy oranımızı yüzde 60'a çıkarıp Balıkesir'i özlediği Ak Parti hizmetlerine kavuşturmaktır. Ben ve arkadaşlarım bu azim ve bilinçteyiz. Takdir edersiniz ki siyaset temsil ettiği toplumun hukukunu bir şekilde korumak için var olan bir hizmet yarışıdır. Aynı zamanda bir bayrak yarışı olan siyasette amaç, senden önce gelenin katkısıyla taşınan bayrağı bir sonraki arkadaşına taşımak ve görevin esnasında elinden gelen tüm çabayı göstererek topyekün başarı için iyi bir takım oyuncusu olabilmektir. Bu süreçte çocuklarımıza ve gelecek nesillere olan sorumluluklarımızdan dolayı memlekete hizmet etmek amacını en önemli ve en kalıcı hedef olarak gördüğümü belirtmek isterim. Çünkü milletine hizmet etme düşüncesinde olan bir vatanseveri tatmin edebilecek yegane amaç ve motivasyon budur. Sorumlu ve bilinçli sürdürüldüğü sürece siyaset kurumunun özünde asıl olan halka hizmet etmek vardır. Bizler Balıkesir'e hizmet etme kararını verirken bu ülkeye borcumuzu nasıl ödeyebileceğimizin hesabını yaptık. Bu düşünceler doğrultusunda, enerji ve arzumuzu hiçbir çıkar gözetmeksizin memleketimizin hizmetine sunarak bizi okutan, büyüten ve bugünlere getiren ülkemize olan borcumuzu bir nebze de olsa ödeyebileceğimize inandık. Bugün sizlerin karşısına geçerek açıkladığım adaylığım, bu özden beslenmiş ve vücut bulmuş bir idealin ilk adımıdır" diye konuştu.

DESTEK İSTEDİ
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, merkez ilçenin sorunlarını da çok iyi bildiklerini, hizmet etmek amacıyla sorumluluk alarak tüm çabasıyla çalışmak için aday olduğunu yineledi. Şeker, "AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevinin meşakkatini bilerek bugüne kadar görevimi elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bu süreçte hizmette her an bende varım diyen, gece gündüz temsil ettiği parti ve milletimiz için evini, aşını, işini bir kenara bırakıp önce hizmet diyen yönetim kurulu ve teşkilatlarımızın tüm kademelerinde arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler ülkemizi çok seviyor, bu uğurda üstlendiğimiz her işi en iyi biçimde yapmak için yola çıkmış bir parti olarak bayrak yarışının bu etabında tekrar sorumluluk üstlenmeyi arzuluyor, aday olduğumu bu vesile ifade ederek değerli delege kardeşlerimin desteğini bekliyorum. Birlikte hareket ederek özverili çalışma ile bizden önceki ve bugünkü büyüklerimizin memleketimiz için yapmaya çalıştıkları iyi şeylerin sürdürülebileceği ve çok daha iyilerinin de yapılabileceğine inanıyorum. Ahde vefa gereği geçmişten günümüze bu görevi başarıyla yürütmüş eski ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Recep Şeker, başka aday olup olmadığını bilmediğini, aday çıkması halinde demokrasinin güzel örneğinin sergilenmiş olacağını, ancak şu ana kadar bildiği kadarıyla başka bir adayın bulunmadığını söyledi. Basın toplantısının sonunda gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekilen Recep Şeker, gerek kongre gerekse görev sürecinde basın mensuplarının da desteğini istediğini belirterek toplantıya gösterilen ilgi için de teşekkür etti.

19.11.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Recep Şeker Adaylığını Açıkladı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi