Şifrem?
113 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir CHP'de Yeni Dönem
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Merkez İlçe teşkilatı yenilendi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Genel merkez tarafından merkez ilçe başkanı olarak atanan Hakan Şehirli tarafından oluşturulan 15 kişilik yeni yönetim genel merkezin onayı ile resmen göreve başladı. Yeni yönetim, basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı.

1 BAŞKAN, 11 BAŞKAN YARDIMCISI, 3 ÜYE
Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Şehirli, yeni yönetim kurulu üyelerini partililere ve basına tanıttı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun onayladığı yönetim kurulu 10 Kasım'da göreve atandığı bildirildi. Başkan Hakan Şehirli, bundan önceki dönemlerde partiye emeği geçen eski başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Şehirli, "Bizler de aldığımız bu görevi partimizin iktidar olması yolunda büyük bir titizlik ve görev bilinci içersinde yürütmeye çalışacağız. Buna inanıyoruz. İlçe yönetimimiz Atatürk ilke ve devrimleri ışığında çağdaş bir Türkiye için, partimizin iktidar olması için Balıkesir'de üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Bu süreçte partimize yeni üyeler kazandırmak, tüm partililerimize aktif hale getirmek en önemli görevimizdir. Önemli bir görevimiz de Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclisi Üyeliği seçimlerinde başarılı olmaktır. Bu konuda başarıya ulaşmak için hiçbir partilimizi dışlamadan daha da çoğalmak amacımızdır. Şahsım ve yönetim kurulum özellikle bu konuda her türlü özveride bulunacaktır" dedi.

Kongre sürecinde atandıkları görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaklarını belirten Hakan Şehirli, 10 Aralık'ta listelerin asılacağını ve itiraz sürecinin işleyeceğini, delege ve yönetim seçimleri derken yeni yönetimin 2012 yılının Nisan ayında yapılacak seçimlere kadar görev yapacağını bildirdi. 27 Kasım'da yapılacak il kongresini hatırlatan CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Şehirli, aday olacak tüm partililere başarı diledi. Hakan Şehirli, "Bu yönetim kurulunun belirlenmesinde 12 Haziran seçim dönemindeki çalışmalar da dikkate alınmış ve uyum içerisinde, görev bilinciyle çalışacak ekip oluşturulmuştur. Genel seçimdeki başarımızı kimse görmezden gelemez. Balıkesir'de oy oranını ve milletvekili sayımızı artırdığımız gerçeğiyle gururlanıyoruz. Daha iyiye ve güzele ulaşmak ilkemiz olacaktır. Yönetimdeki arkadaşlarımız partimiz ilkelerinden ödün vermeyecektir. Bu arkadaşlar kendi konularında, siyasette ve toplumla diyalogda önemli birikime sahiptir. Bunu süreç içersinde sizler de izleyip göreceksiniz. Merkez ilçe yönetimimiz toplumun dili olan basınla her zaman sıcak ilişkiler içersinde olacaktır. Basın toplantımızı Gandi'nin bir sözüyle bitirmek istiyorum, 'bir millet uyuyorsa uyandırmak kolaydır ama uyumuyor da uyuyor gibi yapıyorsa ne yapsanız nafile, uyandıramazsınız'. Halkı aydınlatmak gerçekleri anlatmak üzere yola çıktık. Bize yardımcı olacağınıza inanıyorum" diye konuştu.

Daha sonra yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtan Hakan Şehirli, yönetime girerek aktif siyaset kararı alan gençlere dikkat çekti. Bir başkan, 11 başkan yardımcısı ve 3 üyenin bulunduğu 15 kişilik CHP Balıkesir İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu;

"Hakan Şehirli (başkan), Necip Kolçak (başkan yardımcısı), Deniz Efe (başkan yardımcısı, bilişim ve AR-GE'den sorumlu), Haydar Çuhadar (başkan yardımcısı, mali), Yavuz Tatlıoğlu (başkan yardımcısı, basın-yayın ve halkla ilişkiler), Ülker Demir (başkan yardımcısı, kadın kollarından sorumlu), Mehmet Çakır (başkan yardımcısı), Funda Özkanay (başkan yardımcısı), Muzaffer Ormancı (başkan yardımcısı), Fatma Keskin (başkan yardımcısı, eğitim), Süleyman Çağlayan (başkan yardımcısı, köylerden sorumlu), Reyhan Kaya (başkan yardımcısı, ilçe sekreteri), Salih Çapan, Aziz Selen ve Aysel Zerenli."

14.11.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir CHP'de Yeni Dönem

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi