Şifrem?
185 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Polis 10 Gün Önce İşlenen Cinayeti Aydınlattı
Balıkesir''de yaklaşık 10 gün önce bir kahvehanede işlenen faili meçhul cinayet polisin titiz çalışması sonucu aydınlatıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Edinilen bilgiye göre, olay 2. Sakarya Mahallesi'ndeki bir kahvehane önünde meydana geldi. Bayram arifesinde gece saat 22.30 sıralarındaki olayda yoldan geçen bir otomobilden kahvehaneye ateş açıldı. Bu sırada Balkonlu Köşem Kıraathanesi adlı işyerinin balkonunda otururken kurşunların isabet ettiği Cihangir Yurtçu (21) isimli genç şahıs ağır yaralandı. Sol sırtından 4-5 adet kurşun deliği tespit edilen şahıs kaldırıldığı Balıkesir Devlet Hastanesi'nde ameliyattan sonra yatırıldığı yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Olay yerinde araştırma yapan polis, şüphelilerin olay yerinden plakası alınamayan beyaz renkli Şahin marka otomobil ile kaçtıklarını öğrendi. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın talimatıyla Asayiş Şube'ye bağlı Cinayet Büro Amirliği'nce cinayetin aydınlatılması için KOM, İstihbarat ve Trafik şubeden oluşan 10 kişilik özel bir ekip kuruldu. Cumartesi gecesi 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, A.M., M.S., A.A., N.A., S.Ş., N.Ö., H.İ.K., C.G. (bayan) isimli toplam 8 kişiyi yakalayıp gözaltına alırken, yapılan aramalarda 2 av tüfeği ile bunlara ait 4 fişek elde edildi. Olay gecesi şüphelilerin kullandığı 10 F 1207 plakalı otomobile de el konuldu. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan şahısların alınan ifadelerinde olay gecesi A.M., M.S., A. A. ve N. A. isimli şahısların araç içinde alkol aldıkları, kahvehanenin önüne geldiklerinde A.M.'nin av tüfeği ile araçtan kahvehaneye ateş ettiğini, kahve önünde bir şahsın yere düşmesi üzerine olay yerinden kaçıp av tüfeklerini iki ayrı evde sakladıklarını söyledikleri bildirildi. Olayla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, cinayeti aydınlatan sorumlu müdür ve ekiplerini kutladı. Ellerinde beyaz renkli bir araçtan başka delil olmadığını anlatan Ömer Aydın, "Olay gecesi kullanıldığı tespit edilen şüphelilere ait beyaz renkli Şahin marka otomobil üzerinden hareket ederek Balıkesir merkezdeki bin 158 adet şahin marka araç tek tek tespit edildi, şüpheli araç sayısı 200'e indirildi. Sahipleriyle tek tek görüşüldü. Bu olayla ilgili görevlendirilen ekibimiz 500 kişiyle yüz yüze görüştü. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi, istihbarat şubesi ve trafik şubesinden görevlilerin bulunduğu 10 kişilik ekip çalıştı. İyi bir iş başardık. Delil yok iken iğne ucuyla kuyu kazarak sonuca vardık" dedi.

İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, basın mensuplarının sorusu üzerine şüpheli şahıslarla öldürülen Cihangir Yurtçu'nun aralarında bir mesele bulunmadığını söyledi. Ömer Aydın, şüphelilerin hedeflerinin kahvehane olduğunu, kahvehane sahibini silahla baskı ve tehdit altında tutup sindirerek haraç alma niyetiyle suç işlediklerini söyledi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadeleri tamamlanan 8 kişiden C.G. isimli bayan savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, diğer 7 şüpheli ise, "kasten silahla (av tüfeği) adam öldürme, suça yardım ve yataklık etme, suç delillerini saklama" suçlarından adli makamlara teslim edildiler. Emniyetten çıkarılan şüpheliler arasında yaşı küçük olanlar da dikkat çekti. Bazı şüphelilerin aileleri, "Çocuklarımızı da yaktınız" diyerek A.M. ve arkadaşlarına tepki gösterirken, polis otobüsündeki şüphelilerden biri ise görüntü alan basın mensuplarına parmak hareketi yaptı. Şüphelinin pişkin hareketi tepki topladı. Cinayet zanlısı A.M. ile suça yardım ve yataklık ettikleri bildirilen toplam 7 şüphelinin adliyedeki işlemleri devam ediyor.

14.11.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Polis 10 Gün Önce İşlenen Cinayeti Aydınlattı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi