Şifrem?
127 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Erdek Turanköy Yolu Tamam
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, merkez ve ilçelere bağlı köy yollarını incelemeye devam etti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Hafta sonu Erdek ilçesine giden Vali Arslan Ocaklar beldesi ve Turan köyü arasındaki 9 kilometrelik yolda gelinen son durumu ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra Turan köyüne geçen Vali Arslan burada köy meydanında kurulan iftar sofrasına katılarak orucunu köylülerle birlikte açtı.

 
Vali Yılmaz Arslan, Ocaklar-Turan yolun virajlı olan ve dar kalan 4,2 kilometrelik kısmında İl Özel İdaresi tarafından yapılan yol yapım ve genişletme çalışmalarını inceledi. Beldesi ile Turan Köyü arasındaki 9.km.lik yolun virajlı ve dar olan 4,2 km.lik kısmında İl Özel İdaresi tarafından yapılan yol yapım ve genişletme çalışmalarını inceledi. Vali Yılmaz Arslan'ı Erdek'teki Ocaklar-Turan köyü yol çalışmasının yapıldığı bölgeye gerçekleştirdiği ziyaretinde Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, İGM Başkanı Ramazan Bahçavan, Erdek İGM üyeleri, ilçe jandarma komutanı ve ilçe emniyet müdürü ile İl Özel İdaresi teknik personeli karşıladı. Vali Yılmaz Arslan yol çalışmasını inceledi, çalışanlar ile sohbet etti. Çalışma yapılan bölgeden Turan köyüne olan 2 km. mesafeyi yürüyerek giden Vali Yılmaz Arslan, İGM üyeleri ve İlçe protokolü ile sohbet edip Erdek'le ilgili sorunları dinledi. Erdek'e bağlı köylerde çok güzel çalışmaların yapıldığını vurgulayan Vali Yılmaz Arslan, bunun sağlanmasında ilçedeki İGM Üyelerinin ve Kaymakamlığın uyum içerisinde çalışmasının yattığını, böyle olunca da başarının kaçınılmaz olduğunu söyledi.


 
VALİ İFTARINI KÖYLÜLERLE AÇTI
Yaya olarak Turan köyüne giden Vali Yılmaz Arslan burada köylüler tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı. Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette iftardan önce köylüler ile sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Arslan, köylülerin sahile çok yakın akan dereden şikayet etmeleri üzerine sahile inip dereyi inceledi. Yılmaz Arslan bu konuyu yakından takip edeceğini belirterek köylülere sorunlarının çözüleceğini ifade etti. Vali Yılmaz Arslan daha sonra köylüler ile hep birlikte köy meydanında hazırlanan sofraya konuk oldu ve iftarını buradaki vatandaşlarla birlikte açtı. Turan köyünde vatandaşlara hitap eden Vali Yılmaz Arslan, "Bayrama kısa bir süre kala devam eden yol çalışmalarını incelemek, sizler ile birlikte olmak ve beraber iftar etmek için bugün buraya geldik. Gösterdiğiniz ev sahipliği ve yakın ilgi ile her köyde rastlayamadığımız köy halkının tamamının katılımı nedeniyle hepinize çok teşekkür ediyorum. İl Özel İdaresi olarak yapılan çalışmalar neticesinde köyünüzün yolunun dar ve aşırı virajlı olan bölümünün büyük bir kısmını tamamlamak üzereyiz. Tabi bu yol bittiğinde köyün bütün sorunları bitmiş olmuyor, her köyün kendine has küçük de olsa sorunları muhakkak vardır. Sahil şeridindeki dere yatağının temizlenerek, taşkınların ve kötü kokunun önlenmesi için Balıkesir'e döndüğümde DSİ nezdinde gerekli çalışmaları bir an önce yaparak sorunu çözeceğiz. Ben bugün burada bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi nedeniyle teşekkür ediyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Vatandaşlar ise kendileriyle birlikte olan ve dile getirdikleri sorunların çözümü için gereken talimatları verip takibine alan V ali Yılmaz Arslan'a hem çalışmalarından ve duyarlılığından dolayı hem de iftarını kendileriyle aç tığı için teşekkür ettiler.

29.08.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Kaan Erdemir / Hamburg
...
Lütfen MICIR-ASFALT olayindan artik vazgecin !!!
01.09.2011 00:48:17
Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Erdek Turanköy Yolu Tamam

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi