Şifrem?
126 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Karamanlar'daki Kazanın Şüphelisi Yakalandı
Balıkesir'de bir köyde çıkan tartışma sonucu kullandığı minibüsle bir kişinin ölümüne sebep olan firari şüpheli jandarmanın düzenlediği operasyon neticesinde yakalandı. Adli makamlara sevk edilen Devrim T. isimli şahıs tutuklandı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

MUHTAR TAHLİYE OLDU
Edinilen bilgiye göre, 25 Haziran akşamı gerçekleşen olay merkeze bağlı Karamanlar köyünde meydana geldi. İddiaya göre, D.T. ve O.Ö. isimli şahıslar ile köy muhtarı arasında kavga çıktı. Muhtar V.G.'nün havaya tek el ateş etmesi sonucu O.Ö. boynundan yaralandı. Bu sırada tarafların ailelerinin karıştığı kavga büyüdü. Bir anda karışan köydeki olaylara Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri müdahale etti. Olaylar sırasında şüphelilerden D.T.'nin arkadaşı O.Ö.'ye ait minibüsle M.S. (Metin Sarıca-49) isimli şahsa çarptığı, aracın altında yaklaşık 50 metre sürüklenen M.S.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği, aracı kullanan D.T.'nin ise kaçtığı bildirildi. Muhtar ve D.T.'nin ailesinin birbirine girdikleri olayda Orhan Ö., Turgut T., Devrim G. ve Biray G. isimli 4 kişi yaralandı. Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan ikisi ayakta tedavi olurken, diğer ikisi ise müşahede altına alındı. Boğazından yaralanan O.Ö. ameliyat edildikten sonra taburcu oldu. Kavgada silah kullanan ve yaralanmaya sebep olan muhtar adli makamlarca tutuklandı. Olaydan bir gün sonra tutuklanan Karamanlar köyü muhtarı V.G.'nün cezaevinde 5 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildiği, yargılamasının tutuksuz devam edeceği bildirildi.

AVUKATI, "TRAFİK KAZASI" DEDİ
Önceki hafta meydana gelen ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan Karamanlar'daki kavga olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında kullandığı araçla M.S.'nin ölümüne sebep olan D.T. isimli şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Jandarmanın, "kasten üzerine araç sürerek adam öldürme" iddiasıyla aradığı D.T.'nin avukatı Taylan Benli, müvekkilinin kasten öldürme olayıyla ilgisi olmadığını, olayın bir trafik kazası olduğunu bildirdi. Şüpheli D.T.'nin olay gecesi O.Ö.'nün Peugeot marka minibüsünü alıp hızla M.S. isimli şahsın üzerine sürdüğü ve çarptıktan sonra hemen durmayıp yaklaşık 50 metre sürüklediği iddia edilmişti. Kasten üzerine araç sürerek öldürme olayının şüphelisi olarak aranan D.T. ve yakınları bu suçlamaları kabul etmedi. Devrim T. (34) isimli şüpheli jandarmadaki sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Balıkesir L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Tutuklanan Devrim T.'nin babası Turgut T., "O akşam köyde çıkan kavgada benim kafama vurdular, kan içinde kaldı. Oğlumu arayıp babanı öldürdüler diye söylemişler. Devrim beni kanlar içinde görünce deliye döndü, hemen Orhan'ın minibüsüne koydu bizi, aracı hızla kullanırken birisine çarpmış" diyerek oğlunun kasten cinayet işlemediğini, yaşanan ölüm olayının trafik kazası sonucu gerçekleştiğini iddia etti.

JANDARMA AYDINLATTI
Öte yandan, yakalandıktan sonra adliyeye çıkarılan Devrim T. savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Adliye önünde bekleyen baba Turgut T. ile Devrim T.'nin arkadaşları burada gazetecilere yaptıkları açıklamalarda olayla ilgili bir internet sitelerinde yayınlanan haberin asılsız ve yanlış olduğunu belirterek tepki gösterdiler. Jandarmaların arasında cezaevine götürülen Devrim T. de, "Kameralar çeksin bu rezaleti, herkes görsün" diyerek tepki gösterdi. Avukat Taylan Benli suçlamaları kabul etmediklerini, olayın tamamen bir trafik kazası sonucu gerçekleştiği iddiasını tekrarladı. Jandarmanın kısa sürede aydınlattığı olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

04.07.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Karamanlar'daki Kazanın Şüphelisi Yakalandı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi