Şifrem?
94 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalıkgücü'nün Yeni Teknik Direktörü Kim?
Ayvalık'ın güzide kulüplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor, Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinin tanınmış bir teknik direktör ile anlaşma imzaladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

‘Efeler’ adıyla da anılan, 26 Ağustos 1990'daki 1990-1991 sezonunun açılış maçında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, yaklaşık 40 bin sarı-lacivertli taraftarın izlediği karşılaşmada, o sezon Chelsea'nin başında olan Guss Hiddink yönetimindeki Fenerbahçe'yi 6-1 yenmeyi başarmasıyla, ‘Fenerbahçenin Belalısı’ ünvanını alan Aydınspor’un bu başarısında takımın teknik direktörlüğünü yapan Necdet Zorluer, önceki gün Ayvalık Belediye ve Ayvalıkgücü Kulüp Başkanı Hasan Bülent Türközen’in yanı sıra kulüp binasında bazı yöneticilerin de hazır bulunduğu sade bir törenle mukavele imzaladı. Geçtiğimiz sezon İnegölspor’u çalıştıran tecrübeli teknik direktörle yaptıkları anlaşma nedeniyle memnuniyetini ifade eden Hasan Bülent Türközen, “Ayvalıkgücü Belediyespor olarak bizim amacımız 3. lige yükselmek ve takımımızla profesyonel ligde mücadele edebilmektir. Bu amaçla her defasında eşiğine kadar geldiğimiz bu lige birçok şansızlıklar nedeniyle çıkamadık. Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde parolamız yine şampiyonluktur. Bu nedenle de Necdet hocamıza yeni sezonda Ayvalıkgücü’nü 3. lige çıkaracak takımı kurması ve takıma istediği futbolcuların transferlerini yapabilmek üzere her alanda tam yetki verdik” diye konuştu.

Ayvalıkgücü Belediyespor’un geçtiğimiz yıllarda Teknik Direktörlüğünü başarıyla yapmış olan Mehmet Yıkılmazdağ’ın takımla ilişkisinin kesilmediğini vurgulayan Türközen, “Takımızın başarısı için bu yıl farklı bir teknik yapılanma yoluna gittik. Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Necdet Zorluer’i getirirken, eski teknik direktörümüz Yıkılmazdağ’a da takımımızın tüm teknik konularıyla ilgilenecek ve takımımızın ihtiyacı olduğuna inandığımız Sportif Direktörlük görevini verdik. Takımızın başında Teknik Direktör olarak getirdiğimiz Sayın Necdet Zorluer’in engin tecrübesine ve futbol bilgisine güveniyoruz. İnşallah bu yıl çok arzuladığımız 3. lige çıkacağız” diye konuştu.

“BENİM İÇİN PROFESYONEL YADA AMATÖR LİG FARKETMEZ”
Mini imza töreninde konuşan Ayvalıkgücü Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Necdet Zorluer ise, Gaziantep Spor ve Denizli Spor gibi takımlarla 1. ligde de görev yaptığını anımsatarak, “Ben öncelikle Ayvalıkgücü’nün değerli başkanı ve yöneticilerine bana duydukları güven nedeniyle teşekkür ediyorum. Başarı bir bütündür, inançtır. Gördüğüm kadarıyla burada bulunan herkes takımın başaracağına inanıyor. Bende inanıyorum ve inanmış bir futbolcu topluluğunu oluşturarak, Ayvalıkgücü Belediyespor’u özlem duyduğu profesyonel lige girebilmenin mücadelesini vereceğiz. İnşallah kazasız belası bir sezon geçiririz” dedi.

Yapılacak transferleri kimsenin tavsiyesine uymadan kendi doğrularıyla inandıkları, güvendikleri futbolculardan oluşacağını kaydeden Zorluer, basın mensuplarının, şimdiye kadar sürekli profesyonel takımları çalıştırması nedeniyle bu yıl ilk kez amatör bir takımı çalıştıracağını belirterek, bu durumun kendisi için avantaj yada dezavantaj olup olmayacağına ilişkin soruyu yanıtlayan Ayvalıkgücü Belediyespor’un yeni teknik direktörü, “Futbol, yukarıda da aynı, aşağıda da aynıdır. Ben Süper Ligde de çalıştım. Amatör Ligde de çalışırım. Önemli olan içine sindirebilmektir. Ben Türk Futboluna hizmet ediyorum. Bu yüzden de benim için büyük takım, küçük takım ayrımı olamaz. Zaten yeni sezon öncesi kuracağımız takıma transfer edeceğimiz futbolcularımız da bu düşünceyi taşımalıdır. Transferlerimizde bu düşünceyi taşıyan ve inanan futbolculara yer vermek prensibimiz olacaktır” dedi.

02.07.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalıkgücü'nün Yeni Teknik Direktörü Kim?

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi