Şifrem?
92 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Liseli Gençlerin Bahar Şenliği
Edremit'de eğitim veren Salih Korkut Budaras Anadolu Öğretmen Lisesi’nin Bahar Şenliği büyük bir coşku içinde okul bahçesinde yapıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Gerçekleştirilen Bahar Etkinliklerinde birinci olanlara başarı belgelerinin verilmesi ile başlayan şenlikte dereceye giren sınıflara madalyaları takıldı ve şampiyon sınıfa kupa verildi. Madalya töreni öğrencilerin sevinç gösterileri ve danslarıyla görsel bir şölene dönüştü. Şampiyonluk ödülü olan Bahar Şenliği logolu tişörtleriyle sahneye çıkan şampiyon sınıf, kutlama pastasını kesti.

Öğrenciler kendi aralarında yaptıkları organizasyon ile hazırladıkları yiyecek ve içecekleri arkadaşlarına ve öğretmenlerine ikram ettiler. Okul bahçesi adeta piknik alanına dönüştü. Öğrencilerin müzik gruplarının sundukları konserler coşkuyu zirveye taşıdı. Öğrenciler, arkadaşlarının sundukları müziğin ritmiyle kimi zaman dans ettiler, kimi zaman öğretmenleri ile birlikte oynadılar ve halay çektiler. Tam bir festival havasında geçen şenlik sonunda yakılan ateşin etrafında halay çekilmesi ve ateş üzerinden atlanması ile sona erdi.

Okul Müdürü Yusuf Söbüoğlu, bahçenin süslenmesi, hazırlanması, yiyecek ikramlarının sunulması gibi organizasyonda görev alan tüm öğrencilere müzik gruplarındaki öğrencilere ve katkı sağlayan tüm öğretmenlere teşekkür ederek bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri bahar şenliğini geleneksel hale getirerek sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi. Bahar şenliği ile ilgili şu bilgi verildi, “Bizim Bahar Şenliğimiz bir çok okulun bir güne sığdırdığı sıradan bir organizasyonun çok ötesinde. Bizim okulumuzda Nisan ayının başında başlayıp hıdrelleze rastlayan 6 Mayıs tarihine kadar öğrenci kulüplerinin katkısı ve okul idaremizin organizesi ile öğle araları ve ders çıkışlarında tam 14 kategoride yarışma düzenliyoruz. Sınıflar arasında yapılan yarışmalarda daha önceden ilan edilen puanlama usulü ile dereceye giren ve şampiyon sınıf belirleniyor. Bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz kültürel ve sportif anlamda kendilerini geliştirdikleri ve eğlendikleri gibi bir çok yeni yetenek ortaya çıkıyor. Okulumuzun güçlü yanlarından olan bu etkinliği ödül töreni, müzik ve eğlencenin yer aldığı Bahar Şenliği ile sonlandırıyoruz. Belirttiğim gibi öncesinde bir çok farklı alanda yarışmaların düzenlendiği bu organizasyon okulumuzun farkını, akademik başarının yanında öğrencilerin ruhi gelişimlerinin ve becerilerinin önemsendiğini, öğrenci-öğretmen birlikteliğinin ne kadar güçlü olduğunu ve öğrenci merkezli bir anlayışımızın olduğunun göstergesidir. Bu kolay olmayan organizasyon elbette öğretmenlerimizin özverisi ve gayretleri ile gerçekleşiyor. Ben tüm öğretmenlerime ve personelime bir kez daha basın önünde teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.”

Bahar Şenliği kapsamında, Atletizm Bayrak Yarışı’nı (Kız/Erkek) Spor Kulübü, Bilek Güreşi’ni (Kız/Erkek) Spor Kulübü, Halat Çekme Yarışması’nı (Kız/Erkek) Spor Kulübü, Penaltı Yarışması’nı (Kız/Erkek) Spor Kulübü, Basketbol Üçlük Yarışması’nı (Kız/Erkek) Spor Kulübü, Şiir Okuma Yarışması’nı Kültür-Edebiyat Kulübü, Dans Yarışması’nı Halk Oyunları Kulübü, Fotoğraf Yarışması’nı Sinema ve Fotoğrafçılık Kulübü, Hedef ve Yön Bulma Yarışması’nı Tarih ve Arkeoloji Kulübü, Bilgi Yarışması’nı Kültür-Edebiyat Kulübü, Uçurtma Yarışması’nı Enerji Verimliliği Kulübü, Satranç Turnuvası’nı Satranç Kulübü, Skeç Yarışması’nı Tiyatro Kulübü, Şarkı Yarışması’nı Müzik Kulübü ve Bahar Şenliği ve ödül törenini de okul idaresi gerçekleştirdi.

20.05.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Liseli Gençlerin Bahar Şenliği

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi