Şifrem?
121 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir Ak Parti'den Gövde Gösterisi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Balıkesir Milletvekili Adayları düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

SEKİZ ADAYDAN 2'Sİ BAYAN
Gala Yaşam ve Aktivite Merkezi'ndeki törene Balıkesir 1. sıra milletvekili adayı da olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir milletvekili Ahmet Edip Uğur, AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, milletvekilleri Cemal Öztaylan, Ali Osman Sali, İGM Başkanı Ramazan Bahçavan, eski Belediye Başkanı Sabri Uğur, eski ve yeni belediye başkanları, il, ilçe ve belde başkan ve belediye başkanları, eski ve yeni kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti'nin Balıkesir Milletvekili Adayları arasında 2 bayan yer alıyor. Birisinin seçilecek sırada bulunduğu 2 bayanın yer aldığı aday sıralaması şöyle; "Ahmet Edip Uğur (Merkez 1. sıra), Mehmet Cemal Öztaylan (Bandırma, 2. sıra), Tülay Babuşçu (Merkez, 3. sıra, bayan kontenjan), Ali Aydınlıoğlu (Körfez, 4. sıra, eski milletvekili), Mehmet Akif Okur (Merkez, 5. sıra, eski İGM başkanı), Emin Mehmet Karatan, Ekrem Yavaş ve Hilal Özdemir."

EDİP UĞUR MUHALEFET PARTİLERİNDEN AK PARTİ'YE OY İSTEDİ
UĞUR: "GELİN PARTİZANLIK YAPMAYIN, BİZİ DESTEKLEYİN"

Gala'daki aday tanıtım ve seçim startı töreninde bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in AK Parti iktidarı döneminde büyük ve önemli hizmetler aldığını, şehrin köy görünümünden kurtulup kent kimliğine büründüğünü söyledi. Edip Uğur geçmiş belediye yönetimi dönemindeki hizmetlerden söz ederken salonda bulunan eski Belediye Başkanı Sabri Uğur'u işaret etti.  Ayağa kalkıp partilileri selamlayan Sabri Uğur uzun süre alkışlandı.

Türkiye'deki siyasi ve ekonomik istikrarın Balıkesir'i de pozitif etkileyip gelişmesini sağladığını anlatan Edip Uğur, muhalefet partilerine seslenerek AK Parti'yi desteklemelerini istedi. Bu konuda kimsenin partizanlık yapmamasını isteyen Uğur, "Bizim Balıkesir'in barajında, yolunda, köprüsünde her yerinde izimiz var. Onun için söyleyecek çok sözümüz var. Kapı kapı dolaşacağız ve bunların hepsini vatandaşlarımıza anlatacağız. Biz milletvekili olduktan sonra Balıkesirlilerin milletvekiliyiz. CHP'lisinin de, MHP'lisinin de, Saadet Partilisinin de, hepsinin milletvekiliyiz. Diyoruz ki, Balıkesir'e hizmet istiyor musunuz? Balıkesir'in sesi Ankara'da daha yüksek çıksın istiyor musunuz? AK Parti'yi Ankara'ya daha güçlü gönderin sesimiz daha çok çıksın. Balıkesir'e daha çok hizmet gelsin.

2002'de 5 AK Parti Milletvekili, 3 CHP'li milletvekili. 2007'de 2 CHP, 1 MHP'li milletvekili. Soruyorum sizlere bu muhalefet milletvekilleri Balıkesir'e ne yaptı, çivi mi çaktılar? Mecliste devamlı soru önergesi verdiler. Onu, bunu şikayet ettiler. Sonra o şikayetleri başlarına dert oldu. Aman dediler soru önergemizi geri alıyoruz ceza yazmayın vs. vs.. Ne yaptılar? AK Parti'nin birinci parti olduğu, iktidar olduğu belli olduğuna göre partizanlık yapmayın.

Gelin bizi Ankara'ya daha güçlü gönderin, hizmetler Balıkesir'e daha iyi, daha güzel gelsin, daha güçlü olalım. Türkiye'de sesimizi duyuralım. Dünyanın 16. Avrupa'nın 6. büyük ekonomisine sahip Türkiye içindeki varlığımız ve ağırlığımız küçümsenemez. Balıkesir bu noktaya AK Parti iktidarları sayesinde geldi ve AK Parti ile Balıkesir ülke siyasetinde ağırlıklı bir yer edindi. Bunu kimse küçümsemeye kalkmasın.

2023'te cumhuriyetimiz 100. yılını dolduracak. Türkiye dünyanın gelişmiş 10 ekonomisi arasında yerini alırken Ankara'daki siyasi varlığımız ve ağırlığımızı da daha da yükseltmek için çalışacağız. Varlığımız ve çabalarımızla bölgemizde 10 numaralı bir il olacağız. Kimseye küsmeyeceğiz, kimseyi darıltmayacağız ve herkesi kucaklayacağız. Böylelikle yeni bir tarih yazacağız. Kampanyamızın hayırlı olmasını, kazasız belasız sonuçlanmasını Allah'tan niyaz ediyor bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı genel başkan yardımcısı Edip Uğur ile birlikte mevcut milletvekilleri ve milletvekili adaylarına hizmetlerinden dolayı birer şilt vererek teşekkür etti. Törende, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur da eski il başkanı Adil Çelik ile aday adayı olan ancak listeye giremeyen eski il kadın kolları başkanı Hülya Kamçı'ya bugüne kadar yaptıkları görevlerinde sağladıkları katkı ve hizmetlerinden dolayı şilt verdi. Eski ve yeni belediye başkanlarına da şilt verilen tören coşkulu ve renkli görüntülere sahne oldu. AK Parti İl Teşkilatı Balıkesir'deki 8 milletvekilliğine de talip olduklarını bildirdi.

26.04.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir Ak Parti'den Gövde Gösterisi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi