Şifrem?
136 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Havran'da MHP Rüzgarı Esti
MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu ve Emekli Tümgeneral MHP İzmir Milletvekili Erdal Sipahi önderliğindeki MHP’li heyet, Havran'da ziyaretlerde bulundu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, yanında Emekli Tümgeneral MHP İzmir Milletvekili Erdal Sipahi, MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, MHP Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Müjgan Calan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayları Necdet Eke, Emine Aygül, Ercüment Ataç, Mehmet Çiftçi, Tuncay Karagöz, Mümin Tansu Dönmez, Can Konuklar, Körfez Ülkü Ocağı Başkanları, Havran MHP İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocağı'na bir ziyarette bulundu. MHP İlçe Teşkilatı ve Havran'lı Ülkücülerle istişare toplantısı yaptılar.

Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu ve beraberindekileri Körfez MHP İlçe ve Ocak Başkanları Havran girişinde karşılayarak ilçeye MHP bayraklı bir konvoy halinde girdiler. Önce Kızılay Meydanı ve çevresindeki esnafları ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu başkanlığındaki MHP heyetine Havran MHP İlçe Başkanı Mehmet Saaraçoğlu, Havran MHP Kadın Kolları Başkanı Zehra Gür, Havran eski Belediye Başkanı Levent Gökalp, Havran Ülkü Ocağı Başkanı İlyas Ulu ve MHP'li yöneticiler eşlik ettiler.

Hancılar Kahvesi'nde çay içerek vatandaşlarla sohbet eden Çobanoğlu,
Sakarya Caddesi üzerindeki esnafları ve Yarbaşı Kahvelerindeki vatandaşları ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. 77 Nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi'ni ziyaret eden MHP Heyeti Tariş Kooperatifi Başkanı Sefer Karadağ ve Tariş Müdürü Adil Tuna'dan zeytin ve zeytinyağı müstahsillerinin de ve sıkıntılarını dinledi.

Devamında Küllük Sanayi Sitesi Esnafını da ziyaret eden MHP heyeti Havran Hayvan Pazarı'ndaki üreticilerin sıkıntılarını da dinledi. Daha sonra Havran Meslek Odalarına geçen MHP Heyeti Ziraat Odası Başkanı Emin Ersoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İ.Erdal Önder, Şoförler Odası Başkanı Fikret Keser, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Koçyiğitler2i dee makamlarında ziyaret ederek çiftçilerin ve esnafların sıkıntılarını dinledi.

Çobanoğlu, oda başkanlarına çitçinin perişan olduğunu, emeğinin karşılığını alamadığını, böyle olunca da ekonomik piyasanın durduğunu vurgularken, Tarım girdilerinin çok yükselmesine rağmen çiftçinin ürettiği mahsulün asla değerini bulmadığını belirtti.

Esnaf Odası’nda ise, büyük marketlerin küçük esnafı ve bakkalları bitirdiğini, ancak MHP'nin Hilal Kart uygulaması ile bakkalların tekrar eski canlılığına kavuşacağını belirti. Esnaf Odası Başkanı Önder, büyük marketler için çok özel şartlar getirilmesi gerektiği konusunda aynı görüşte olduğunu söyledi.

Şoförler Odası'nda MHP'nin yeni ekonomik paketinde aracını yenileyen şoför esnafından ÖTV ve KDV alınmayacağını belirtti. Havran E.K.K Kooperatifi'nde ise esnafın yeni iş kurmak için değil, ödeyemediği borçlarını kapatmak için kredi kullandığı konusu ağırlık kazanırken, imalat sanayi ve kobiler için daha olumlu teşvik ve destekler verilmesinin şart olduğu konusu vurgulandı. Havran MHP İlçe Başkanı Mehmet Saraçoğlu, “Havran'da 24 Mart günü esen MHP Rüzgarı 12 Haziran tarihine hızlanarak esecektir ve bu MHP Rüzgarı Türkiye'nin kurtuluşuna vesile olacaktır” dedi.

28.03.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Havran'da MHP Rüzgarı Esti

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi