Şifrem?
128 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir Sağlık Müdürü Çalışkan MHP'den Aday Adayı Oldu
Balıkesir'de uzun yıllar İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Uzman Doktor Mehmet Çalışman, MHP'den Balıkesir Milletvekili Aday Adayı oldu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir'de uzun yıllar İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan ve bu süre içerisinde 4 defa görevinden alınıp mahkeme kararıyla tekrar görevine iade edilen Uzman Doktor Mehmet Çalışman, MHP'den Balıkesir Milletvekili Aday Adayı oldu. Çalışkan, aday adaylığını parti binasında düzenlenen ve kabalık bir katılımla gerçekleşen basın toplantısında resmen açıkladı.

4 DEFA ALINDIĞI GÖREVİNE 4 DEFA GERİ GELDİ
MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Çalışkan, 32 yıllık hekimlik hayatının 27 yıldan fazlasında Balıkesir'de idarecilik yaparak çalıştı. AK Parti iktidarından sonra 4 defa İl Sağlık Müdürlüğü görevinden alınan Mehmet Çalışkan, her defasında da İdari Mahkeme ve Danıştay kararıyla İl Sağlık Müdürlüğü görevine iade edildi.

Mehmet Çalışkan, son olarak 23 Eylül 2010 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü görevinden takrar alındı. Parti binasındaki basın toplantısında özgeçmişi, meslek ve idarecilik yaşamı ve kariyeriyle alakalı ayrıntılı bilgiler veren Mehmet Çalışkan, "AKP iktidarı beni 4 defa sağlık müdürlüğü görevimden aldı. Ben de 4 defa idare mahkeme ve Danıştay kararıyla sağlık müdürlüğü görevine döndüm. Rekoru kıramasak da Balıkesir'de bu rekor benim. Onun için de mutluyum. Bu olayı bir şeref madalyası olarak düşünüyorum ve bu madalyayı taşımaktan da çok mutluyum, çok gururluyum" dedi.

TEK ADRES MHP
Milletvekili aday adaylığı açıklamasında hükümeti de eleştiren Mehmet Çalışkan, 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde MHP'nin tek başına iktidar olacağını söyledi. MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Çalışkan, "Ben önce ülkem, devletim ve milletim, sonra partim MHP ve sonra biz olarak yola çıkarak MHP Balıkesir milletvekili aday adayı oldum. Çünkü iktidarın teslim edileceği tek adres, tek pati MHP'dir. Ve bu adres herkesin kafasına nakşedilmiştir.

Tek devlet, tek bayrak, tek millet, tek dil konusunda vatanımızın dirliğini ve devamlılığını, milletimizin birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışanlarla mücadele edebilecek tek parti MHP'dir. Ben MHP Milletvekili Aday Adayı olmakla büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Son kullanma tarihi geçmiş, miadını doldurmuş, raf ömrünü tüketmiş, kokmaya, kokuşmaya, küflenmeye, böceklenmeye, kurtlanmaya başlamış olan bu iktidardan MHP iktidarı ile kurtulacağız" diye konuştu.

İlk defa aktif siyasete atılan Mehmet Çalışkan'ın aday adaylığını açıkladığı toplantıya Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk, MHP İl Başkanı Mehmet Duran, Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, MYK Üyesi Yaşar Taşkın, İl Kadın Kolları Başkanı Müjgan Calan ile çok sayıda partili katıldı. Toplantının başında konuşan il ve merkez ilçe başkanları ile Belediye Başkanı İsmail Ok, Mehmet Çalışkan ile birlikte tüm aday adaylarına başarı dilediler.

MEHMET ÇALIŞKAN KİMDİR?
1952 yılında Balıkesir'de doğan Mehmet çalışkan, ilk ve orta öğrenimini Balıkesir'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde başladığı yüksek tahsilini Bursa Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bitirdi. Lise yıllarında Genç Ülkücüler Teşkilatı, üniversite yıllarında İstanbul ve Bursa Ülkü Ocakları'nda çalışan Mehmet Çalışkan, Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra Balıkesir SSK Hastanesi'nde (şimdiki Atatürk Devlet Hastanesi) göreve başladı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı Halk Sağlığı ihtisasını 1982 yılında tamamladı. İhtisasının ardından Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekimi ve Eğitim Araştırma Sağlık Grup Başkanı olarak mecburi hizmetini yaptı. 1987 yılındaki askerlik görevini Milli Savunma Bakanlığı Sağlık daire Başkanlığında koruyucu tıp subayı olarak yapan Mehmet Çalışkan, Balıkesir'de bugüne kadar Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Müdürü olarak görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babası olan Uzman Doktor Mehmet Çalışkan, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak 24. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri için MHP'den Balıkesir Milletvekili Aday Adayı oldu.

26.03.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir Sağlık Müdürü Çalışkan MHP'den Aday Adayı Oldu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi