Şifrem?
127 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayşe Akbaş Akp'den Yeniden Aday Oldu
AK Parti Balıkesir milletvekili Ayşe Akbaş partisinden tekrar milletvekili olmak için aday adaylığı müracaatında bulundu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

CUMHURİYET TARİHİNİN İLK KADIN MİLLETVEKİLİ
2007 yılında yapılan genel seçimlerde Balıkesir'de cumhuriyet tarihinde ilk defa AK Parti kadrosundan bayan milletvekili çıkarıldı. Aslen Sındırgılı olan Ayşe Akbaş, 2003 yılında AK Parti Kadın Kolları'nda başladığı aktif siyaset yaşamında bir önceki mahalli seçimlerde AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi seçilmişti.

Marka ve patent vekilliği yaparak Balıkesir'de bir ilke imza atan Ayşe Akbaş, son genel seçimlerde Balıkesir'den milletvekili seçilerek parlamentoya gitti. Milletvekili Ayşe Akbaş, 1935 yılında Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesi üzerine Büyük Önder Atatürk'ün talimatıyla Sabiha Gökçül Erbay'ın Balıkesir'den ilk defa milletvekili olarak mecliste görev almasının ardından cumhuriyet tarihinde Balıkesir'den 72 yıl aradan sonra ilk defa kadın milletvekili olarak Türk siyasi tarihine geçmişti.

HİZMETE DEVAM
Milletvekili Ayşe Akbaş, dün Ankara'da AK Parti genel merkezine giderek tekrar milletvekilliği için partisinden yine Balıkesir Milletvekili Aday Adayı oldu. Resmi müracaatını yapan Ayşe Akbaş, Balıkesir'deki müracaatlarda bayan aday adaylarının sayısının artmasının çok güzel bir gelişme olduğunu, bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Ayşe Akbaş, milletvekili seçildiği günden beri sabır, azim ve kararlılıkla geldiği bu noktada Türk kadınına örnek olduğuna inandığını, parlamentoda Balıkesir'e ve ülkeye hizmet için gece, gündüz demeden çalıştığını ve bu şekilde halkın teveccühünü kazandıklarını söyledi. "Hizmete devam" diyen Ayşe Akbaş, özellikle Balıkesir merkez ve ilçelerinden aldığı telefonlardaki tepkilerin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini, TBMM'deki 4 yıldır edindiği tecrübe, birikim ve bilgisiyle yeniden aday olarak nasipse hizmete devam etmek istediğini, Balıkesir'i çok daha iyi bir şekilde temsil edeceğini belirtti.

TIP BAYRAMI MESAJI
AK Parti Balıkesir milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ayşe Akbaş, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı. Milletvekili Ayşe Akbaş, tıp bayramı mesajında şunları kaydetti;

"Bilgi, beceri ve emeğiyle insan sağlığına hizmet eden, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyorum. Sağlık çalışanlarımız, mayasında özveri ve sabır olan kutsal bir mesleğin mensupları olup, fedakarca görevlerini yapmaktadırlar. İnsanların en çok ihtiyaç duydukları anda onlara şifa dağıtmak için gösterdikleri gayretli çalışmalarını takdirle karşılıyorum.

Ülkemiz sunulan sağlık hizmetinin etkinliği bakımından, dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyeye ulaşmıştır. Bu başarının arkasında köklü eğitim kurumlarımız, bilgi ve tecrübe sahibi hocalarımız, kamu ve özel sektörümüzün yönetim ve işletme becerisi yatmaktadır.

Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımların daha da artırılarak, sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek, her vatandaşımıza ihtiyacı ölçüsünde kaliteli, etkin ve yaygın bir sağlık hizmeti sunmak en önemli hedeflerimizdendir. Bu vesilesiyle yurdumuzun her köşesinde insan sağlığına fedakarca hizmet eden hekimleri, hemşireleri ve tüm sağlık çalışanlarını ve onları yetiştiren hocaları tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."

14.03.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayşe Akbaş Akp'den Yeniden Aday Oldu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi