Şifrem?
142 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Rafet Can Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Teşkilatında Rafet Can partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

MHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısına il ve merkez ilçe başkanları ile Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, başkan yardımcıları Yusuf Özenç ve Argun Atıcı, eski il başkanlarından Ercüment Ataç, İl Kadın Kolları başkanı Müjgan Calan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili ve Rafet Can'ın ailesi katıldı.

MHP İl Başkanı Mehmet Duran, Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ile Belediye Başkanı İsmail Ok'un birer konuşma yaptığı basın toplantısına partililer büyük ilgi gösterdi. MHP'nin genel seçimlerde tek başına iktidar olacağını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Ok, "Kendi görev dönemimde iktidar olmanın mutluluğunu yaşayacağım. Rafet Can kardeşimize ve aday adaylığını açıklayan diğer arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum. Bizler de elimizden gelen gayreti gösterip çalışacağız. Bunun tek başına iktidara yürüyüşün başlangıcı olduğuna inanıyorum" dedi.

NELERİ YAPMAYACAĞINI AÇIKLAYIP ŞEREF SÖZÜ VERDİ
MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Rafet Can ise kısa özgeçmişini okuyarak başladığı konuşmasında Türk Milleti'nin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu kaydetti. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan Rafet Can (44), Balıkesir'i daha iyiye, daha güzele götürmek için yerel yönetimlerle birlik ve beraberlik içinde çalışmak için milletvekili aday adayı olduğunu belirten Rafet Can, konuşmasında neleri yapmayacağını ve nasıl bir vekil olacağını tarif edip şeref sözü verdi. Rafet Can şöyle konuştu;

"Yüreğinde vatan sevgisi, gönlünde millet sevdası, hayallerinde ay yıldızlı al bayrak olan hiçbir aziz millet evladının sessiz kalamayacağı ağır tahriklerle karşı karşıyayız. Gündemin terör, işsizlik ve yoksulluk olması gerekirken başka alanlara kaydırılıyor olması da bizlere çok manidar gelmektedir. Çünkü bu süreç çatışma isteyenlerin ekmeğine yağ sürmektedir. Bugün gelinen noktada teslimiyetin adı sıfır sorun, tavizin adı barış çağrısı, hakaretlerin adı yüzleşme olmuştur. Bu nedenle önümüzdeki genel seçim doğuracağı sonuçlar bakımından çok partili siyasi hayatımızın en hayati seçimi olacaktır.

Gün milli birlik ve dayanışma ruhuyla uyanmak ve ayağa kalkmak günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı olarak, yoksulluğu ve işsizliği bir kader olarak kabul etmeyeceğime, istismar ve işbirlikçiliğe izin vermeyeceğime, yolsuzluğu kabullenip sineye çekmeyeceğime, alın terlerinin çalınmasına müsaade etmeyeceğime, helal kazanç, el emeği ve göz nurunu savunacağıma, milli değerlerimiz etrafında kenetleneceğime, Balıkesir'deki çiftçinin, memurun, işçinin, esnafın, işverenin ve emeklinin sesi olacağıma, Balıkesir'deki yetimin, öksüzün, engellinin, fakir-fukaranın, işsizin, ümitsizin, çaresizin can yoldaşı olacağıma huzurunuzda şeref sözü veriyorum.

Milli duygulardan uzaklaştırılmış, her şeyin para ile ölçüldüğü , örf ve adetlerimizin talan edildiği bu siyasi sistemin tek ilacı Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Çünkü bizim siyasi politikamız önce vatan, önce insandır. Bizler biliyoruz ki, son kale, son umut Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Bu nedenle çok çalışacağız. bu kutlu yolda bütün dava arkadaşlarımın da desteklerini bekliyorum. Cenab-ı Allah yolumuzu açık, gönlümüzü zengin, zihnimizi berrak, varlığımızı daim kılsın. Ne mutlu Türk'üm diyene."

AİLESİ CAN'A CAN KATTI
MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Rafet Can'ın adaylığını açıkladığı basın toplantısında büyük heyecan yaşadığı gözlendi. Ülkücü İşçiler Derneği yönetim kurulu üyesi olan Rafet Can'ı bu heyecanlı ve mutlu gününde dava arkadaşlarıyla birlikte eşi ve kızı da yalnız bırakmadı. Eşi Kadriye ve kızı İpek Can, basın toplantısının ardından Rafet Can'a moral ve destek verdiler. Belediye Başkanı İsmail Ok, yardımcıları, il, merkez ilçe başkanları, kadın kolları ve diğer tüm partililer Can ailesine hayırlı olsun temennisinde bulundular. Rafet Can, diğer tüm aday adayı arkadaşlarıyla birlikte MHP'nin tek başına iktidarı için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

21.02.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Rafet Can Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi