Şifrem?
107 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Mustafa Zeybek MHP'den Milletvekili Aday Adayı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir il yöneticilerinden işadamı Mustafa Zeybek partisinden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir MHP'den 24. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Mustafa Zeybek, Balıkesir Ticaret Borsası Lokali'nde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı.

Toplantıya, Belediye Başkanı İsmail Ok, başkan yardımcıları Yusuf Özenç ve Argun Atıcı, MHP İl Başkanı Mehmet Duran, MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, Balıkesir Ticaret Borsası başkanı ünlü işadamı Faruk Kula, il, merkez ilçe yöneticileri, İl Kadın Kolları başkanı Müjgan Calan ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe, belde teşkilat ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Mehmet Duran, "Bu kutlu davaya hizmet için yola çıkmış tüm arkadaşlarımıza başarı diliyoruz. Partimizin seçim beyannamesi 100 ana başlık altında yayınlandı. Bunlardan üçünü daha önce açıkladık, emeklilere 13 ay maaş verilecek. Hilal kart ve köylüden mazot, gübre ile ötv alınmayacak. Süte, ete verilen destekleri iki katına çıkaracağız. Sütte fiyat istikrarı sağlayacağız" dedi.

BAŞKAN OK: "ÜÇ HİLALLİ BAYRAK 13 HAZİRAN SABAHI BURCA DİKİLECEKTİR"
MHP İl Başkanı Mehmet Duran, kısa konuşmasının ardından genel başkan yardımcısının programı sebebiyle izin isteyip toplantıdan ayrıldı. Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok da, Mustafa Zeybek'e aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Zeybek'e, "Hacı abimiz" diye hitap eden Belediye Başkanı İsmail Ok, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerin büyük önem taşıdığını söyledi. Başkan Ok, "Yıkılamayan son ve tek kale Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu seçimlerden tek başına iktidar olarak çıkma zorunluluğu vardır. Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah üç hilalli bayrak 13 Haziran'da burca dikilecektir ve büyük devlet adamı Dr. Devlet Bahçeli Başbakan olacak. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. Başkan Ok'un bu sözleri salondaki partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

Balıkesir Ticaret Borsası başkanı Faruk Kula da basın toplantısında Mustafa Zeybek'e destek verdi. Kısa bir konuşma yapan Faruk Kula, Mustafa Zeybek ile beraber büyüdüklerini, beraber iş yaptıklarını ve cemiyet hayatında da beraber görev yaptıklarını anlattı. Kula, Zeybek'in işi gereği de özellikle kırsal kesimin sorunlarını iyi bildiğini ve sorunlara çözüm bulabilecek bir kişi olduğunu söyledi. Faruk Kula, uzun yıllar borsa yönetiminde beraber çalıştıkları Mustafa Zeybek'e siyasi kararından dolayı başarı dileyip "Ben Mustafa Zeybek arkadaşımızı parti teşkilatlarına ve sizlere emanet ediyorum" dedi.

ZEYBEK'TEN TEŞKİLAT VURGUSU
Son olarak söz alan Mustafa Zeybek, 24. dönem milletvekilliği seçimlerinde MHP'den aday adayı olarak karşısına çıktığı partililere, bütün çalışmalarında parti teşkilatlarıyla iş birliği ve uyum içinde olacağını söyledi. 1995 yılından beri Balıkesir Ticaret Borsası Meclis Üyesi olarak görev yapan Mustafa Zeybek, 1999-2004 yıllarında MHP'den İl Genel Meclis Üyesi olmuştu.

Mustafa Zeybek, şöyle konuştu;"Önümüzdeki seçimlerde vereceğimiz sadece bir oy değildir. Bir oydan çok daha fazlasını düşünmemiz gerekmektedir. Bin yıllık kardeşliğimiz i ya yaşatacak ya da kardeşliğimizin yok edilmesini izleyeceğiz. Türk siyasetinde 59. hükümet dönemi bugüne kadar yaşanmış en olumsuz dönemdir. Milletimiz içinde bulunduğu bu karanlık durumdan ancak ve ancak MHP misyonuyla kurtulabilir.

Neden mi MHP? Misak-ı Milli sınırlarını kuşatan bir yapısı olduğu için, yoksulluk, yolsuzluk, şehit cenazelerine bir son vermek, terörle mücadelede kararlı olduğu için MHP. Hedefi bugünlerin çok üzerinde olan, birilerinin hayalinde dahi ulaşamayacağı, maddi ve manevi anlamda bu ülkeyi imar edecek projelere sahip tek parti olduğu için MHP. Yüce milletimizin temiz duygularını sömürerek siyasi rant sağlama peşinde koşanlara karşı tek vücut olma zamanı çoktan geldi. Önemli olan MHP'nin tek başına iktidarıdır.

MHP 40 yılını doldurmuş kutlu bir davadır. Eğer birkaç ay içerisinde bir araya gelen insanların kurmuş olduğu bir partiyle Türkiye tek başına yönetilebiliyorsa aynı iradeyi Türk Milleti inanın bu dönemde verecektir. Halkımızın sorunlarına çare olmak ve derman aramak için yakın çevremin de beklentisine uygun olarak bu dönem de hizmete talip oldum. Her yönü ile partili partisiz ayırt etmeksizin halkımın hizmetine hazırım.

Zaten bir milletvekili Anayasa'ya göre seçildiği yerin değil, tüm milletin vekilidir. Bu duygu ve düşüncelerle dünya görüşüme uygun olarak gönül verdiğim MHP'den milletvekilliği adaylığımı ilan ediyor, vatana, millete, memleketime ve insanlığa hayırlı olmasını diliyor en derin muhabbetlerimle saygılar sunuyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun."

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı İsmail Ok ve yardımcıları ile Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ve Ticaret Borsası başkanı Faruk Kula Mustafa Zeybek'e sarılarak adaylığını kutladılar. İl Kadın Kolları ile toplantıya katılan diğer partililer de Zeybek'i kutlayıp aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

14.02.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Mustafa Zeybek MHP'den Milletvekili Aday Adayı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi