Şifrem?
305 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Bandırmaspor Taraftarlarla Bir Araya Geldi
Bandırmaspor ve teknik heyet düzenlenen forumda taraftarlarla buluştu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un Başkanı Mehmet Kılkışlı, yöneticiler ve teknik heyeti düzenlenen '2010 -2011 Sezonunda Bandırmaspor ve Bandırmaspor'un Bugünü ve Yarını' isimli forumda taraftarlarla biraraya geldi.

Bandırma Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen foruma Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, Teknik Direktör İsmail Ertekin, Kulüp 2. Başkanı Yaşar Bekdemir, Basın Sözcüleri Can Gülmezgil ve Mehmet İlban, yönetim kurulu üyeleri Ertunç İşbay, Bahadır Çolak, Bora Keskinler, ile İdari Menejer Cem Çorakçı katıldı. İzleyici olarak ise foruma Bandırmaspor taraftarları, basın mensuplarının yanısıra İl Genel Meclis üyesi İsmet Koçyiğit katıldı.

Açılış konuşmasını Bandırmaspor Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı yaparken forum katılımcıları da Başkan Kılkışlı’nın ardından kısa bir konuşma yaptı. Başkan Kılkışlı’nın konuşması forumu izlemeye gelen taraftarlar tarafından alkışlarla sık sık alkışlarla kesildi. Forum katılımcıların konuşmalarının ardındanbasın mensupları ve taraftarlar başta Başkan Mehmet Kılkışlı ve Teknik Direktör İsmail Ertekin olmak üzere katılımcılara sorular sordular.

Bandırmaspor yönetimi olarak görevlerindeki 3,5 yılı doldurduklarını ifade eden Başkan Kılkışlı, görev süreleri bitiminde yaklaşık 6 ay sonra görevi bırakmayı düşündüklerini söyledi. Bandırmaspor yöneticileri olarak kulüpten 1,4 milyon TL alacakları bulunduğunu belirten Başkan Kılkışlı, "Kulübün transfer, oyuncu ödemeleri, teknik heyete ödenenler dışında sadece her yıl 1 milyon TL masrafı var.

Kulübe bankalar para vermediği için yönetim olarak kendi adımıza kredi alarak kulübe harcadık. Bu yönetimdeki arkadaşlarımızın 1,4 milyon TL kulüpten alacakları var. Biz görevi bırakırken bunların bir kısmını bağış olarak kulübe bırakacağız. Ancak hiçbirimiz parayı sokaktan toplamıyoruz. Bizden görevi alacak olanlar bu parayı bize ödemeyi garanti etmesi lazım. Bandırma'da böyle bir cengaver varmı bilmiyorum ama keşke çıksa.

Bandırmaspor olarak belediye destekli bir yönetim anlayışı gelmesi lazım. Belediye bize destek olmuyor değil ancak düzenli olarak her ay 100 bin TL gibi bir artı kaynak oluşturacak belediye destekli bir yönetimle bu takım seneye Bank Asya'da kafaya oynar. Biz yönetim olarak Banvit'in dışında sanayicilerden destek görmedik. Banvit'in dışında tüm sanayicilere gitsek 100 bin lira para toplayamayız. Ama kimsenin kapısına gidip para da dilenmedik" dedi.

Takıma bu sene başında 13 yeni futbolcu alınarak geniş bir kadro kurduklarını ifade eden Başkan Mehmet Kılkışlı, "Kupayı, cezaları, sakatlıkları düşünerek geniş bir kadro kurduk. Ancak bu kadar geniş kadro kurmanın da sıkıntıları vardı. Kadromuzda tuttuğumuz 13 futbolcunun yanısıra 13 futbolcu daha aldık. Oynamayan futbolcular bundan rahatsızlık duyabilirdi. Ben emeği geçen 26 kişilik futbolcu kadromuza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Forumda konuşan ve katılımcıların sorularını yanıtlayan Teknik Direktör İsmail Ertekin'de çok başarılı bir ekip olduklarını ifade ederek sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

Sezon başındaki ilk yarıda 35 puanlık hedeflerine ulaştıklarını belirten Ertekin, "Bandırmaspor’da göreve başladığından bu yana toplam 66 karşılaşma 42 galibiyet, 21 beraberlik ve 9 yenilgi aldık. Rakamsal olarak çok başarılı bir ekibiz. 2 yılı aşkın bir zamandır görev yaptığımız Bandırmaspor’da o günden bu güne 3 futbolcumuz Ali Serin, Halil, Kaptan Mustafa takımda.

Her zaman kadro istikrarından yanayız. Biz takım olarak şampiyonluğu tabiki kovalayacağız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor, bize faydalı olacak, elimizdeki oyuncuların üstünde, kadromuzda yer bulacak oyuncuları transfer etmek istiyoruz. Sezona başlarken 35 puan düşünüyorduk, bunu başardık. Geçen sezon limana yanaştırdığımız gemiyi bu sezonda yanaştırmak istiyoruz, ben buna inanıyorum" şeklinde konuştu.

05.01.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Bandırmaspor Taraftarlarla Bir Araya Geldi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi