Şifrem?
84 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Başkan İsmail Ok'un Bayram Mesajı
Belediye Başkanı İsmail Ok tüm Balıkesirli hemşerilerinin Kurban Bayramı'nı kutladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Başkan Ok, milletin kırgınlık ve dargınlıklardan arınarak sevgi, saygı ve hoşgörü duyguları içerisinde kucaklaşmalarını sağlayan bu özel günlerin yaşatılıp canlı tutulmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı İsmail Ok, "Bayramlar, bizi birbirimize bağlayan, birbirimizle kaynaştıran, bizi biz yapan, mayamızı oluşturan geçmişten bugüne koruduğumuz ve geleceğe taşıyacağımız kültürümüzdür. Tüm milletimizin, kırgınlık ve dargınlıklarından arınarak sevgi, saygı ve hoşgörü duyguları içerisinde kucaklaşmalarını sağlayan bu özel günlerin yaşatılması ve canlı tutulması çok önemlidir. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sadece bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamımızın her evresinde hatırlamalı, barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamının oluşmasının her türlü sorunların çözümünde etkili olacağı inancındayım. Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri ve en anlamlı günlerimizdendir Kurban Bayramı. Bu duygu ve düşüncelerle, sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının tüm yürekleri ısıttığı, iyilik ve yardımlaşmanın her yeri kuşattığı mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, başta Balıkesir halkımız olmak üzere, aziz milletimize ve Türk-İslam alemine aileleri ile birlikte ağız tadı ve huzur içinde sağlıklı bir Kurban Bayramı geçirmelerini diliyorum" dedi.

BAYRAMLAŞMA BELEDİYEDE

Bu arada, Balıkesir'de il protokolünün de katılacağı resmi bayramlaşma Belediye Başkanlığı'nda yapılacak. Kurban Bayramı'nın ilk günü belediye sergi salonunda düzenlenecek olan bayramlaşmanın 14.00 - 15.00 saatleri arasında yapılacağı bildirildi. Bayramlaşmaya tüm vatandaşlar davet edildi.

MAHALLELERE YENİ OYUN GRUPLARI

Belediye mahallelere yeni çocuk oyun grupları konuşlandırıyor. Oyun gruplarının ilki Bahçelievler Mahallesi'nde hizmete sokuldu. Cumhuriyet Caddesi'ndeki kanal boyunda hizmete sokulan oyun grubu, farklı ve ergonomik tasarımı ile çocuklardan büyük ilgi gördü. Kısa sürede tamamlanarak Kurban Bayramı öncesinde kullanıma açılan çocuk oyun grubu, Viking gemisi ve buna bağlı üç farklı kaydırak ile bir tırmanma zincirinden oluşuyor. Oyun gruplarıyla ilgili konuşan Belediye Başkanı İsmail Ok, Balıkesir Belediyesi'nin yeşil alan ve parkların yapımına özel bir önem verdiğini belirtti. Başkan Ok, "Çocuk oyun parklarımız olmak üzere, dinlenme alanları ile yeşil alanlarımızın hem sayılarını, hem de kalitelerini artırmaya gayret ediyoruz. Özellikle çocuk oyun parklarımız, çocukluğunu gönlünce yaşayamayan, paylaşım zevkini tadamayan, giderek betonlarla daraltılan çocuklarımızın dünyasında nefes alacak yaşam alanlarını oluşturuyor. İşte bu anlayışın sonucu olarak şehrimizde ilk kez yeni bir çocuk oyun grubu ile çocuk oyun parklarımızı zenginleştiriyoruz. Bunun ilk örneğini Bahçelievler Mahallesi'nde kurduğumuz yeni oyun grubumuzla verdik. Bir bayram armağanı olarak çocuklarımızın kullanımına sunduğumuz bu grupların devamı, 17 farklı çeşitte olmak üzere şehrimizdeki çocuk oyun parklarına monte edilecek. Böylelikle çocuklarımız daha beğenecekleri ve daha zevkle oynayabilecekleri parklarına kavuşmuş olacaklar" dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarla yeni oyun gruplarının montaj işlemlerinin yılsonuna kadar tamamlanmasının beklendiği kaydedildi.

16.11.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Başkan İsmail Ok'un Bayram Mesajı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi