Şifrem?
52 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir yolu

-
2307065 Balıkesir haber yolu 582 inceleme

Edremit-Çanakkale Kara Yolunda İnceleme
Edremit Çanakkale D550-06 kara yolunda meydana gelen ve gelebilecek trafik kazlarının önlenmesi amacıyla Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlığında oluşturulan ekip yerinde inceleme yapıldı.
01.10.2019
Balıkesirspor:2 - Giresunspor:0
TFF 1. Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Giresunspor'u 2-0 mağlup eden Balıkesirspor'un teknik direktörü Mustafa Ati Göksu, "Önümüzdeki hafta da kazanarak yukarılara doğru tırmanıp, yolumuza devam edeceğiz." dedi.
30.09.2019
Yaşlı Adam Otobüsün Altında Metrelerce Sürüklendi
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, yolun karşısına geçerken toplu taşıma otobüsünün altında kalarak metrelerce sürüklenen yaşlı adam, yaralı kurtuldu.
24.09.2019
Balıkesir'de Otomobilin Çarptığı Üniversite Öğrencisi Yaralandı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.
14.09.2019
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Ziyareti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir siyaset anlayışını benimsediklerini belirterek, "Türkiye'nin çıkarlarına odaklanmış bir siyaset anlayışını egemen kılmak istiyoruz. Bunun yolunu açtık. Bu yolda yürüyeceğiz." dedi.
24.08.2019
Hemzemin Geçidin Kapatılmasına Vatandaştan Tepki
Balıkesir'in Altıeylül ilçesindeki bir hemzemin geçidin araç geçişine kapatılmasını protesto eden vatandaşlar, tren yolunda eylem yaptı.
30.07.2019
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik kesiminin daha ilerleyen günlerde hizmete açılacağını bildirdi.
29.07.2019
Açık Kapı-Milletin Kapısı Projesi Edremit'te Uygulanmaya Başlandı
Vatandaşların başvurularının elektronik ortamda kaydedilip ilgili birimlere yönlendirileceği, başvuru sahibinin sürece ilişkin mesaj yoluyla bilgilendirileceği, yapılan işlemlerin üst yöneticiler tarafından takip edileceği "Açık Kapı-Milletin Kapısı" projesi Edremit ilçesinde uygulanmaya başlandı.
23.07.2019
Kazdağları Rampaları Tünellerle Kolay Aşılacak
Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde yapımı süren ve 45 dakikalık ulaşımı 5 dakikaya düşürmesi hedeflenen iki tünel, 2023 yılında açılarak bölge trafiği rahatlatılacak.
08.07.2019
Edremitli Zeytin Üreticisinde Toz Endişesi
Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapımı süren çevre yolu yakınında zeytin bahçeleri bulunan üreticiler, çalışmalar sırasında yükselen tozların çiçeklerin üzerini kaplaması nedeniyle oluşacak verim kayıplarından korkuyor.
22.06.2019
Yayalara Çarpan Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Ölü
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan iki yayaya çarparak devrilmesi sonucu bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
17.06.2019
Kamyon Otomobille Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Balıkesir-Bursa kara yolu Bakırköy Kavşağında kamyonun otomobille çarpışması  sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
15.05.2019
Türkiye'nin Master Şef'leri Bu Okulda Yetişiyor
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Turizm Fakültesinin gastronomi programında okuyan öğrenciler, beş yıldızlı otellerin mutfaklarını aratmayan okulda gördükleri uygulamalı derslerle geleceğin gurmeleri ve şefleri olma yolunda ilk adımlarını atıyor.
29.04.2019
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 65 Kilometrelik Bölümü Daha Açılıyor
İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kuzey ve batı kavşakları ile Akhisar-Saruhanlı kavşakları güzergahı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılacağı törenle kullanıma sunulacak.
19.03.2019
Kazdağları'nda Kar Yağışı Etkili Oldu
Balıkesir'in Edremit ile Çanakkale'nin Yenice ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunun Kazdağları'ndan geçen bölümünde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden ulaşım güçlükle sağlanıyor.
14.02.2019
Kazdağları'nda Kar Yağışı Etkili Oldu
Yoğun kar yağışı nedeniyle Çanakkale'nin Yenice ile Balıkesir'in Edremit ilçesini birbirine bağlayan ve Kazdağları'ndan geçen kara yolunun Hanlar mevkisinde de ulaşımda zaman zaman aksamalar meydana geldi. Kış lastiği ve zinciri olmayan birçok araç kayarak yoldan çıktı.
26.12.2018
Balıkesir'de Kar Yağışı ve Buzlanma
Balıkesir'in Edremit ile Çanakkale'nin Yenice ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan ve Kazdağları'nın eteklerinden geçen kara yolunda, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle trafikte aksamalar yaşanıyor. 
20.12.2018
Yolunu Şaşıran Yılan Okula Girdi
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, bir anaokulunda görülen yılan paniğe yol açtı.
10.11.2018
Balıkesir Organ Bağışında Birincilik Yolunda
Balıkesir İl Sağlık Müdürü Mehmet Burak Öztop, 2018 yılını organ bağışında Türkiye birincisi olarak tamamlayacağını iddia etti.
07.11.2018
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş
"Fahiş fiyattan satanlar, stokçuluk yapanlar Türkiye'nin yüz karasıdır" - "Bir taraftan fahiş fiyattan satanlar, bir taraftan 'daha da pahalansın' diye stokçuluk yapanlar, Türkiye'nin yüz karasıdır. Böyle milli bir mücadele verdiğimiz dönemde, bunların tolere edilmesi, bunlara müsamaha gösterilmesi mümkün değildir" - "Tespit edilen stokçular ya da fahiş fiyatlarda satanlar hakkında yasal işlemler yapılıyor. Gerekirse bu tedbirler daha da ağırlaştırılır. Mühim olan milletimizin üretim gücünün korunması, tezgahının dağıttırılmamasıdır. Bunu sağlayacak fiyat spekülasyonlarına Türkiye, asla göz yumamaz" - "İdlib konusunda Ruslar ile varılan mutabakat sonucunda İdlib'de orada hem göçün olmamasını sağlayacak hem de sivil insanların korunmasını sağlayacak bir plan üzerinde anlaşıldı. Ümit ederiz ki bu plan herhangi bir provokasyona meydan verilmeden başarıyla uygulanır ve Türkiye'nin İdlib özelinde ortaya koymuş olduğu bu insani diplomasi meselesi de bütün dünyaya örnek olur" - "Gerçekçi kararlarla Türkiye ekonomisinin daha da güçlü hale getirilmesi için bu saldırıları geride bırakacağız ve inşallah Türkiye yoluna güçlü bir Türkiye olarak devam edecektir. Bunun için hepimizin, bütün milletimizin bu operasyonlara, bu manipülasyonlara karşı uyanık olması herhalde önümüzdeki dönemin en önemli hususiyetlerinden birisidir"
26.09.2018
Kuzey Ege’de Tatil Dönüşü Yoğunluğu
Kuzey Ege'ye 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek gelen tatilcilerin dönüş yoluna geçmesi karayollarında yoğunluk oluşturdu.
25.08.2018
Bandırma'da Hobi Bahçelerinin Açılışı Yapıldı
Bandırma Belediyesi tarafından Balıkesir-Çanakkale yolu üzerinde yaptırılan hobi bahçelerinin açılışı gerçekleştirildi.
05.05.2018
Sındırgı Akhisar Yolunun Temeli Kanlı Viraj'da Atıldı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Yol, seyahatimizin emniyeti ve güvenini sağlamanın ötesinde çok ciddi bir şekilde ticarete de katkı yapıyor." dedi.
05.04.2018
Kelle Peyniri İhracatın Yolunu Açtı
Türkiye'nin köklü süt ürünleri üreticilerinden olan Balıkesir'in Gönen ilçesindeki Teksüt firması, 14 ülkeye yoğurt ve tereyağı ile peynir çeşitleri ihraç ediyor.
15.01.2018
Daskyleion Antik Kenti'nde Yol Yapımı Çalışmaları
Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Manyas Gölü yakınlarındaki Daskyleion Antik Kenti'nin yolunun yapımına başlandı.
30.12.2017
Kazdağları Kar Yağışıyla Beyaza Büründü
Balıkesir'in Edremit ilçesini Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlayan karayolu ile Balıkesir-Çanakkale il sınırında yolun trafiğe kapanmaması için ekipler, tuzlama çalışması yapıyor.
22.12.2017
Edremit Çizik Yeşil Zeytini AB Yolunda
Edremit Körfezi'ne özel "Edremit Çizik Yeşil Zeytini", Avrupa Birliği (AB) tarafından coğrafi işaretli olarak tescil edilmesi için Türkiye Odalar Birliği ve Borsalar Birliği (TOBB) coğrafi işaret danışmanları tarafından denetlendi. Denetimin ardından hazırlanan rapor, AB komisyonuna sunulmak için başvuru dosyasına eklendi.
21.09.2017
5 Büyük Firma Demiryolu Lojistiğine Giriyor
TCDD Taşımacılık AŞ Ege Bölge Müdürü Müslüm Yurdakul, 5 büyük firmanın, gelecek yıl demiryolu lojistiğine girmiş olacağını bildirdi.
12.09.2017
Tatilcilerin Dönüş Yolunda Araç Yoğunluğu
Kurban Bayramı tatilinin son gününde dönüş yolundaki tatilciler, Bandırma Feribot İskelesi'nde araç yoğunluğu oluşturdu.
05.09.2017
Edremit Körfezi'nde Bayram Tatili Yoğunluğu
Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olması nedeniyle Kuzey Ege'nin gözde tatil bölgesi Edremit Körfezi'nden geçen, Balıkesir'i Çanakkale ve İzmir'e bağlayan karayolunda yoğunluk arttı.
26.08.2017
Balıkesir'de Yayaya Çarpıp Kaçan Şüpheli Tutuklandı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 2,5 ay önce yolun karşısına geçmek isteyen A. Y.'ya çarparak ölümüne neden olduğu öne sürülen şüpheli tutuklandı.
15.08.2017
Balıkesir'de Bariyerlere Çarpan Araç Ters Döndü
Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaralandı. İ. A. idaresindeki otomobil, Balıkesir-Edremit kara yolunun 15. kilometresinde bariyerlere çarparak devrildi.
03.07.2017
Balıkesir Karayolunda Bayram Tatili Yoğunluğu Başladı
Ege Bölgesi yönüne giden tatilciler, İstanbul-İzmir karayolunun Balıkesir kesiminde yoğunluğa neden oldu.
23.06.2017
Ayvalık'ta Vatandaştan Yol Kapama Eylemi
Ayvalık ilçesinin kırsal mahallelerinden Hacıveliler Mahallesi sakinleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım çalışmaları nedeniyle kamyonların geçişi sırasında çıkan tozdan rahatsız oldukları için yolu bir süre trafiğe kapatarak eylem yaptı.
21.06.2017
Balıkesir'de Yazlıkçılar Yol Kapattı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinin kırsal mahallelerinden Pelitköy'ün sahil kesiminde bulunan Sülüklü Deresi'nin ıslahı sırasında çöken yolun onarılmasını isteyen yazlıkçılar, sahil yolunu bir süre ulaşıma kapatarak eylem yaptı.
02.06.2017
Tatil Dönüşü Yollarda Yoğunluk Yaşandı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın cuma gününe denk gelmesi nedeniyle 3 günlük tatili fırsat bilerek Ege Bölgesi'ne giden tatilciler dönüş yolunda deniz yolculuğunu tercih edince, Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki iskelede yoğunluk yaşandı.
22.05.2017
Banvit Basketbol Oyuncuları Öğrenciler İle Buluştu
Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Türkiye Kupası Şampiyonu ve FIBA Şampiyonlar Ligi ikincisi Banvit Basketbol Kulübü, Banvit liginde Darüşşafaka Doğuş ile oynayacağı Play-Off çeyrek final karşılaşmaları öncesinde Bandırma Enerjisa Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
19.05.2017
Tatil Dönüşü Deniz Seferlerinde Yoğunluk
Bandırma-İstanbul deniz seferleri ile Bursa-İstanbul Karayolu'nda, tatilden dönen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk yaşandı.
02.05.2017
Atölyesinde Resim Yaparak Kanserle Savaşıyor
Balıkesir'in Edremit ilçesinde oturan kanser hastası 64 yaşındaki emekli Ertan Selışık, "Terapihane" ismi verilen atölyede resim yaparak, adeta şifanın yolunu buldu.
07.04.2017
Dursunbey, Hondular Yolunda Genişletme Çalışması Başladı
Balıkesir'in Dursunbey ilçesi kırsal Hondular Mahallesi ile bazı kırsal Mahalleleri ana yola bağlayan dar yollar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından genişletilmeye başlandı.
31.03.2017
Balıkesir Edremit Yolunda Tır Devrildi: 1 Ölü
Balıkesir'in Havran ilçesinde devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybetti.
20.03.2017
Oğlu Annesini Ankara'ya Gitmemesi İçin Uyarmış
Bursa-Ankara karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaşamını yitiren kadınlardan M. K. (43), Balıkesir'in Manyas ilçesinde toprağa verildi.
09.03.2017
Balıkesir'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
Balıkesir'de Edremit karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
02.02.2017
Balıkesir'de 567 Mahalle Ulaşıma Kapandı
Balıkesir'de yoğun kar yağışı nedeniyle 567 mahalle yolu ulaşıma kapandı.
11.01.2017
Yoğun Kar Balıkesir'de Ulaşımı Engelledi
Bursa ve Balıkesir'i Çanakkale'ye bağlayan karayolu ulaşıma kapandı
09.01.2017
Balıkesir'de Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiliyor
Balıkesir-Bursa karayolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor
07.01.2017
Başıboş Atlar Sürücülere Zor Anlar Yaşattı
Balıkesir-İzmir Karayolu'nda refüjde otlayan ve araçlara zor anlar yaşatan başıboş atlar kameralara yansıdı
05.01.2017
Balıkesir'de 225 Köy Yolu Kapalı
Yolu kapalı mahalle sayısı 225' yükseldi. Balıkesir'de 2 gündür etkili olan kar yağışı sonrası yolu kapanan mahalle sayısı 225'e yükseldi.
30.12.2016
Ulaşıma Kar Engeli
Balıkesir’de yoğun kar yağışı nedeniyle 107 köy yolu ulaşıma kapandı, 41 köye ise elektrik verilemiyor.
29.12.2016
Balıkesir-Edremit Karayolu Ulaşıma Kapandı
Balıkesir-Edremit karayolu yoğun kar yağışı ve tipi dolayısı ile ulaşıma kapandı.
29.12.2016
Toplam Kayıt: 616   Sayfa: 1/13 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [ 12 ]  [ 13 ] 
Balıkesir Önemli kişiler















Balıkesir Haber Başlıkları
susurluk  Kongre Merkezi  Nurbin Tüfeçioğlu  ali gürbüz  1. lig  ruhi yılmaz  Mustafa Canbey  chp adayı  işgal  silahlı saldırı  akçay  parti  kuluçka  şahinderesi kanyonu  İbrahim Ceylan  metin örkçü  Altıeylül Belediye Başkanı  planlama  bakkallar odası  ekim  Tuncay Kılıç  göç idaresi  köpek  osb  Başarı Hikayesi  gazete  97. yıl  sağlık  Belediye Meclisi  ihtiyaç  maki  motor kazası  Balıkesirspor  İsmail Damar  Karesi AK Parti Adayı  ekimi  köpek yavrusu  maç  MHP  panel  millet kıraathanesi  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti  deprem  milli park  ender biçki  ikram  yumurta  Necmi Çetin  orta doğu  itiraz  refik cihanlar  yunan  radar  firar  ambulans  müdürlük  gökçen  Refik Özbal  burhaniye  kavga  bayram namazı  çocuk kongresi  Mustafa Yaman  boğulma  güven operasyonu  Selim Avcıoğlu  gümrük  ziyaret  Cengiz Dikici  göçmen kaçakçılığı  kayıp  bölge hastanesi  sergi  Altıeylül Belediyesi  kültürevi  u17  Yüksel Zeki  Karesi Belediyesi projeleri  kuvayı milliye  açık hava tiyatrosu  şehir  Yücel Yılmaz  seminer  Berberler odası  Açılış  Ekrem Yavaş  rum patriği  süs bitkisi  Büyükşehir belediye başkan adayı  plaket  Ahmet Akın  Altıeylül Yeni Belediye Başkanı  Hırsızlık  elektrik  dolandırıcılık  İsmail Mehrioğlu  necdet uysal  bakımevi  antandros  Sema Kırcı 

Son Günlerin Haberleri
11.05.2024 Tarihli Haberler
10.05.2024 Tarihli Haberler
09.05.2024 Tarihli Haberler
08.05.2024 Tarihli Haberler
07.05.2024 Tarihli Haberler
06.05.2024 Tarihli Haberler
05.05.2024 Tarihli Haberler
04.05.2024 Tarihli Haberler
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir yolu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi