Şifrem?
86 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir koç

-
2315770 Balıkesir haber koç 157 inceleme

Tek Hayali Oğlunun Ayağa Kalkabilmesi
Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde yaşayan Kader Koç (39), serebral palsi ve epilepsi hastası 7 yaşındaki oğlu Korkut Ata'nın iyileşip yürüyebildiğini görmek istiyor.
07.10.2019
Enstitünün En Değerli Koçu 21 Bin Liradan Satıldı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 20 bin dönümde kurulu Koyunculuk Araştırma Enstitüsünün damızlık açık artırmasında yetiştiriciler satışa çıkarılan 330 koçu alabilmek için birbiriyle yarıştı.
12.04.2019
Cunda Rahmi M. Koç Müzesi'nde Ders Saati
Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Rahmi M. Koç Müzesi'nde, İl Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol çerçevesinde çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine destek vermek amacıyla "Bugün Dersler Müze'de" etkinliği yapılacak.
16.03.2019
Damızlık Koçlar Dana Fiyatına Satıldı
 Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Koyunculuk Araştırma Enstitüsünde yetiştirilen merinos ırkı damızlık iki koç, açık artırmada büyükbaş hayvan fiyatına satıldı.
26.04.2018
Balıkesir'de 4 Ayda 100 Bin Eve Ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve "Başkan Sizinle" ekibi, Koç ve Kara ailelerini ziyaret etti.
13.10.2017
Ayvalık'taki Rahmi M. Koç Müzesi'nde Ziyaretçi Yoğunluğu
Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Rahmi M. Koç Müzesi, yıl boyunca 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı.
22.09.2017
Dana Fiyatına Koç Satın Aldı, İşte Fiyatı
Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki Koyunculuk Araştırma Enstitüsünde yetiştirilen merinos ırkı damızlık bir koç, açık artırmada Bursalı üretici tarafından 7 bin 200 liraya satın alındı.
20.04.2017
Dursunbey Halk Kütüphanesi Müdürü Görevden Alındı
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Karakoç görevden uzaklaştırıldı.
03.08.2016
Soğucak Tüneli 2 Ayda Bitecek
TCDD 3 Bölge Başmüdürü Selim Koçbay, bir süre önce Soğucak mevkinde çöken tünelin 2 ay içinde tamir edileceğini ve Balıkesir-İzmir tren seferlerinin tekrar başlayacağını açıkladı.
21.07.2016
Balıkesir'de Bir İlk
Balıkesir’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Uluslarası Bilim ve Eğitim Federasyonu onaylı Profesyonel Sertifikalı Üstün Koçluk Eğitim Programı, Psikodem Kişisel Gelişim ve Koçluk Merkezi tarafından hayata geçiriliyor.
02.05.2016
Müzebüs'ün Yeni Durağı Balıkesir Oldu
Rahmi M. Koç Müzesi'nin Türkiye'nin her yerindeki öğrencilere ulaşmak için hayata geçirdiği 'Müzebüs'ün yeni durağı Balıkesir oldu.
11.04.2016
BEST SOCAR'a Puan Vermedi
BEST sahasındaki karşılaşmada hafta içinde koç değiştirerek Burak Gören'i göreve getiren SOCAR'ı 79-73 yendi.
11.01.2016
CHP Gençlik Kollarında 2. Kez Oğulcan Koçak Dönemi
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Oğulcan Koçak, CHP İlçe Gençlik Kollarına ikinci kez başkan oldu.
14.12.2015
Milli Eğitim Müdüründen Özel Eğitim Sınıfına Ziyaret
Balıkesir’in Edremit İlçesinde Dünya Engelliler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, özel eğitim sınıfını ziyaret etti.
04.12.2015
Kaymakam Sırmalı’dan Anlamlı Ziyaret
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, öğretmen olan eşi Nuray Sırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ve Okul Müdürlerinden oluşan bir heyetle ilçede yaşayan emekli öğretmenleri ziyaret etti.
26.11.2015
Girişimciler Bilgilendirildi
Edremit Ticaret Odasında devlet destekleri ve hibelerle ilgili Bugemi Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve Girişimci Koçu Murat Taşkın tarafından ücretsiz seminer verildi.
17.11.2015
Edremit’te Öğrencilerin Tablet Sevinci
Milli Eğitim Bakanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü “Eğitimde Fatih Projesi” kapsamında tablet bilgisayar dağıtımı Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muharrem Yenigün’ün katılımıyla Edremit Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
22.10.2015
Engelli Hatice’nin Hayali Gerçek Oldu
Balıkesir’de yaşayan 14 yaşındaki bedensel engelli Hatice Koçyiğit’in akülü sandalye hayali gerçek oldu.
01.10.2015
Edremit’te Açık Lise Mezunları Diplomalarını Törenle Aldılar
Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) Alemizade Kurslar Binasında düzenlenen Diploma Dağıtım Törenine Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Balkanı Kamil Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Altınsuyu, Merkez Müdürü İsmail Damar, Yardımcıları Zerrin Eğrioğlu, Faruk Acar, Hasan Çam, diploma almaya hak kazanan öğrenciler, aileleri ve davetliler ile basın mensupları katıldı.
31.08.2015
Ege Yat Rallisi Başladı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Koç Holding bünyesindeki Setur Marinas tarafından düzenlenen ve 30 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan “Setur 50. Yıl Ege Yat Rallisi” başladı.
31.07.2015
Hayırsever Mehmet Bolluk Spor Salonu Yapımı Protokolüne İmza Attı
Balıkesir Merkez Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesinde yer alan Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi bahçesine kapalı spor salonu binası yapımı protokolü, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Edremit Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Bektaş, Hayırsever Mehmet Bolluk’ un katılımıyla Edremit Altınoluk Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
01.07.2015
Edremit İlçe Milli Eğitimden Liderlik Eğitimi
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Güney Marmara Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında düzenlediği “Profesyonel Yönetici Koçluğu Eğitim Programı ve Okul Yöneticilerinin Koçluk ve Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi” faaliyeti gerçekleştirildi.
25.06.2015
Öğreciler Karnelerine Kavuştu
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Altınoluk Hamiyyet Ferudun Sözen İlkokulu’nda düzenlenen ve Edremit Kaymakam V. Mubarek Agitoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Kaya’nın katıldığı karne töreniyle sona erdi.
12.06.2015
Edremit’te İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Velileri Uyardı
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, dershaneden temel liselere dönüşecek okullar ile ilgili olarak kayıt yaptırmadan vatandaşları uyardı.
04.06.2015
Edremit'te Kuru Üzüm Dağıtımı Yapıldı
Balıkesir’in Edremit ilçesi Şehit Öğretmenler İlkokulu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Koç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Sayın Hüseyin Acar ve İlçe Sağlık Müdürü Sayın İbrahim Burak Can’ın katılımları ile Millî Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü Okul Üzümü Dağıtım Programı kapsamında kuru üzüm dağıtımı gerçekleştirildi.
04.06.2015
Edremit’e 66 Yeni Derslik Müjdesi
Edremit’de eğitim yatırımları hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç devlet imkanlarıyla yaptırılan 24 derslikli İmam-Hatip Lisesi binasının ve 240 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunun önemli bir ihtiyacı karşıladığını, Edremit ilçe merkezi ve Akçay Mahallesine toplam 48 derslikli iki orta okul ve 18 Derslikli Edremit İmam Hatip Ortaokulu’nun yapımı için de düğmeye basıldığı bildirildi.
28.05.2015
Hayırsever Fernur Sözen’e İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Plaket Verildi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayırsever işkadını Fernur Sözen’e eğitime yaptığı katkılardan dolayı Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç tarafından plaket verildi.
29.04.2015
Ayvalık Belediyesi’nin Selamını Dünyanın Sonuna Ulaştırdı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden bir yıl önce motosikletiyle yola çıkarak gittiği her ülkede ilçenin tanıtımın yapan Levent Koçoğlu, dünyanın sonu olarak tabir edilen Amerika kıtasının güney ucunda bulunan Ushuai şehrine ulaştı.
16.03.2015
Yeni Yöneticilerle Edremit Eğitimine Hareket Geldi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü 2. Dönem Başı Müdürler Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’ un başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla Edremit Öğretmenevi’nde yapıldı.
03.03.2015
Ayvalık’ı Dünyaya Anlatıyor
2014’ün Haziran ayında motosikletiyle Cunda (Alibey) Adası’ndan yola çıkan ve bugüne kadar gittiği her yerde belediye Başkanı Rahmi Gençer’in selamını götürüp Ayvalık’ı anlatan Cunda Turizm Derneği kurucularından Levent Koçoğlu, Ayvalık’ın gönüllü turizm elçisi gibi çalışıyor.
02.03.2015
Edremit’te Çöplüğün Yerinde Kurulan Fabrika Dünyaya Vantilatör İhraç Ediyor
Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Çıkrıkçı köyünde çöplük olarak kullanılan alanda fabrika kuran Hüseyin Akkoç, 40 yıldır üretim yapıyor ve ürünlerini dünyaya ihraç ediyor.
12.02.2015
Yeni Yılın İlk Direksiyon Sınavı Hafta Sonu Yapılıyor
Balıkesir’in Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ilçemizde faaliyet gösteren 6 Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursu’na kayıtlı olup yazılı sınavda başarılı olan 315 Adayın 17 Ocak 2015 Cumartesi ve 18 Ocak 2015 Pazar günü Direksiyon Eğitimi dersinden sınava gireceklerini söyledi.
15.01.2015
Balıkesir MHP’de Samet Koç Başkanlığa Talip
Balıkesir MHP’de Avukat Samet Koç, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
13.01.2015
Ak Parti’den Öğretmenler Günü Ziyareti
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Doğdu ve yönetim kurulu üyeleri, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’u ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.
24.11.2014
Başkan Saka’dan İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’u ziyaret etti.
19.11.2014
’Hayat Okulu’ndan Mezun Oldular
Balıkesir’in Havran ilçesinde, ‘Hayat Okulu’nda öğrenci koçluğu eğitimine katılan 30 gönüllü öğretmen sertifika aldı.
12.11.2014
Koç Müzesine 3 Ayda 50 Bin Ziyaretçi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin turizm alanındaki cazibe merkezi olarak nitelendirilen Alibey (Cunda) Adası’ndaki tarihi kilisenin restore edilerek Türkiye’nin ortak kültür mirasına kazandırılmasıyla hayat bulan ‘Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi’, kısa süre içerisinde 50 bin kişi tarafından ziyaret edildi.
29.09.2014
Edremit'e Fotoğrafta Mansiyon
Çanakkale’nin Biga Kaymakamlığı tarafından düzenlenen uluslararası okçuluk müsabakalarındaki fotoğraf yarışmasında Edremit’te katılan fotoğraf koçu Haşmet Demirbil’in bir fotoğrafı ödüle layık görüldü.
22.09.2014
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Gazeteciler İle Bir Araya Geldi.
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.
11.09.2014
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'dan Haluk Koç'a Sert Sözler
Balıkesir'e çeşitli temaslarda bulunmak üzere gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, teravih namazı sonrası Karesi Belediyesi'nin kurduğu Bedesten alanını gezdi.
24.07.2014
Cunda’daki Rahmi Koç Müzesi Yoğun İlgi Görüyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki Cunda Adası'nda restore edilen Taksiyarhis Kilisesi’nde kurulan Rahmi M. Koç Müzesi yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz Mayıs ayının sonunda hizmete giren müzeyi bu güne kadar 16 bin ziyaretçi gezdi.
17.07.2014
Ayvalık'taki Taksiyarhis Kilisesi Açıldı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski yerleşim merkezlerinden olan ve Alibey olarak da bilinen Cunda Adası’ndaki tarihi Taksiyarhis Kilisesi, Koç Holding bünyesindeki Rahmi.M. Koç Müzecilik ve Kültür Vakfı bünyesinde restorasyonu yapılmasının ardından açıldı.
02.06.2014
İsmet Koçyiğit Siyaseti Bırakıyor
Balıkesir'de, CHP Bandırma İGM Üyesi İsmet Koçyiğit, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
07.02.2014
Eğitmenlere Yaşam Koçluğu Eğitimi
Balıkesir'de, üniversite öğretim üyeleri, milli eğitim müdür yardımcıları, okul müdürleri ve öğretmenler Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen proje dahilinde yaşam koçluğu eğitimleri alıyor.
27.01.2014
Saldırıya Uğrayan Öğretmenler İçin Toplandılar
Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde geçtiğimiz gün 6 kişinin Mehmet Refii Terzioğlu İlk ve Ortaokulu’na gelerek, görevli 4 bayan öğretmene saldırıda bulunmaları olayı, 4 sendika tarafından kınandı.
23.12.2013
Kılıçdaroğlu'nu Balıkesir'de Yoğun Bir Program Bekliyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Kasım Perşembe günü Balıkesir'de olacak.
26.11.2013
Akil İnsanlar Protestosu Yargıda
Akil İnsanlar Marmara Heyeti'nin 2 Mayıs tarihinde Balıkesir'de yaptığı toplantıyı protesto eden ve çıkan olaylara karıştıkları iddiasıyla haklarında dava açılan Türkiye Kamu-Sen yöneticilerinin yargılanmasına başlanıyor.İlk duruşma 12 Kasım Salı günü yapılacak.
09.11.2013
CHP'den Balıkesir Büyükşehir'e İlk Aday Adayı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski il başkanlarından Dursun Erkoç, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı.
06.11.2013
Kaçak İçki ve Sigara Operasyonu
Balıkesir'in Gönen ve Manyas ilçelerinde, kaçak sigara ve içki ele geçirildi.
06.11.2013
Bu Gelenek Yıllardır Sürüyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, kurban bayramında nişanlı kızlara süslü ve en büyük kurbanlık koçu götürme geleneği devam ediyor.
19.10.2013
Toplam Kayıt: 108   Sayfa: 1/3 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ] 
Balıkesir Önemli kişiler















Balıkesir Haber Başlıkları
Sigara  tescil  Edremit Belediyesi  valilik  Aday Adayı  jandarma  Yaşar Evci  hasat  Milletvekili Aday Adayları  İrfan Barış  test merkezi  erdek  atletizm  Dinçer Orkan  maden kazası  sahte para  Sarımsaklı Belediye Başkanı  strateji  Protesto  antik kent  sulama kanalı  AKP  ağaç işleme  Yılmaz Arslan  transfer  sahte  kamyonet  Kongre  Faruk Durukan  Niyazi Tunç  mehmet ali çiçek  aşure  Çadır Kamp  avşa adası  minibüs  Banvit Basketbol Kulübü  Kuşcenneti  Selahattin Güvenç  trafik cezası  2 ölü  alkol  u17  milli mücadele  balıkesir  Küçüköy  Fırıncılar Odası  necdet uysal  asayiş  firar  iş ilanları  milli  kuva-yi milliye  zehirlenme  intihar  Cemalettin Özden  eş zamanlı operasyon  Kongre Merkezi  çağrısı  yaralı  Kocaseyit Havaalanı  mustafa güner  yeni hastane  Mehmet Bayyiğit  1. lig  Belediye başkanı adayı  huzur operasyonu  kedi  CHP belediye başkanı adayı  geri dönüşüm  rum patriği  gömeç  maç  MHP adayı  yakalandı  cinayet  Emine Erdem  kaza  Büyükşehir Gazeteciler Derneği  Abdülhamid Erguvan  Osman Kılıç  Kadın Girişimci  Aşk intiharı  saadet partisi  Mustafa Canseven  tarihi bina  Altıeylül Mhp ilçe Başkanı  zeytinyağı fabrikası  akçay  Önceçim  BDP  Zerrin Eğrioğlu  maddi sıkıntı  güzel sanatlar  orta doğu  dolandırıcılık  İsmail Ertekin  Belediye Başkan Adayı  Halk Partisi  atık pil  doğum 

Son Günlerin Haberleri
10.05.2024 Tarihli Haberler
09.05.2024 Tarihli Haberler
08.05.2024 Tarihli Haberler
07.05.2024 Tarihli Haberler
06.05.2024 Tarihli Haberler
05.05.2024 Tarihli Haberler
04.05.2024 Tarihli Haberler
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir koç

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi