Şifrem?
32 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir tıp

-
2320960 Balıkesir haber tıp 56 inceleme

Medeniyetimizde İslami ve İslami Olmayan İlimler Diye Bir Şey Yoktur
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bizim medeniyetimizde İslami ve İslami olmayan ilimler diye bir şey yoktur. Astronomi, tıp, coğrafya, fizik öğrencisi de İslami ilim tahsil eden bir öğrencidir." dedi. 
05.10.2019
Balıkesir'de Dolandırıcılık: 2 Kişi Tutuklandı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, kendilerini Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışanı olarak tanıtıp dolandırıcılık girişimde bulunduğu öne sürülen 2 kişi tutuklandı.
23.05.2019
Okulda Yetiştirdikleri Fideleri Pazarda Satıp Girişimciliği Öğrendiler
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir grup ilkokul öğrencisi, tohumdan yetiştirdikleri fideleri pazarda satarak girişimciliğin en önemli aşamalarından pazarlama sürecini deneyimledi.
20.05.2019
Bandırma'ya Tıp Fakültesi Kurulması
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, birkaç hafta içinde üniversiteye tıp fakültesi kurulması konusunda YÖK'ten olumlu karar çıkmasını beklediklerini söyledi.
12.01.2019
Profesör ve Öğrencisi AK Parti'den Aday Adayı Oldu
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim görevlisi Prof. Ahmet Ergün ile öğrencisi Erol Cansel (18), Balıkesir'den AK Parti milletvekili adaylığı için yarışacak.
04.05.2018
Uluslararası Projeye Türk Kadın Doktor İmzası
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilay Şahin'in de aralarında bulunduğu 10 ülkeden 25 bilim insanının, son yıllarda Türkiye ve dünyada sık rastlanan "diz kireçlenmesi"nin kalıcı tedavisini araştırmak için yaptığı çalışmanın ilk etabı tamamlandı.  
10.02.2018
'Uluslararası Düşmeye Çok Yönlü Bakış Sempozyumu'
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, "Düşme, hayat kalitesini etkiliyor. Bir kez düşen bir kişide düşme korkusu, artıyor. Bu da hareketlerini yavaşlatmasına neden oluyor. Hareketlerini yavaşlattıkça, kas gücü azalıyor. Vücudun harekete dayanma mekanizmaları zayıflıyor ve düşme ihtimali artıyor. Bunlara bağlı olarak düşme korkusu ve mutsuzluk, düşenlerde diğerlerine göre, 4 kat daha fazla görülüyor." dedi.
06.10.2017
Balıkesir'de, Düşmeye Çok Yönlü Bakış Sempozyumu Yapılacak
Balıkesir Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Geriatri Bilim Dalı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, "Düşmeye Çok Yönlü Bakış Sempozyumu"na uluslararası araştırmalar yapan uzmanlar da katılacak.
26.09.2017
Balıkesir'de Uluslararası Termal Sağlık Turizm Sempozyumu
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Turizm Fakültesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Sempozyumu düzenlendi.
15.09.2017
Balıkesir Üniversitesinde Mezuniyet Heyecanı
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
03.07.2017
Balıkesir'de Tıp Fakültesine Veda, Mesleğe Merhaba Etkinliği
Balıkesir Tabip Odası Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden bu yıl mezun olacak öğrenciler için ''Tıp fakültesine veda, mesleğe merhaba'' etkinliği düzenledi.
21.06.2017
Balıkesir'de Çaldıkları Eşyaları Yola Atıp Kaçtılar
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir evden televizyon, bilgisayar, saat ve çok sayıda ziynet eşyası çalan hırsızlar, kendilerini fark eden polisi görünce eşyaları yola atarak kaçtı.
12.06.2017
Tüm Hayatını Görme Engelli Eşine Adadı
Ülkesindeki bir klinikte tıpta uzmanlık eğitimi alırken tanışıp aşık olduğu görme engelli Türk ile yaklaşık 11 yıl önce evlenen Sandy Tuncel, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde eşi ve iki çocuğuyla mutlu bir hayat sürüyor.
06.06.2017
Diz Kireçlenmesine Kalıcı Çözüm Arıyorlar
Türkiye'den Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nilay Şahin'in de bulunduğu, 10 ülkeden 21 bilim insanı, dünyada ve Türkiye'de son yıllarda daha sık rastlanan "Diz kireçlenmesi"nin kalıcı tedavisini araştırıyor.
03.05.2017
Reçine Üretiminde Hedef Yıllık 60 Ton
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), plastik sanayiden tıp alanına kadar farklı birçok sektörde kullanım alanı olan reçine ve reçine türevi ürünlerde dışa bağımlılığı bitirmek ve üretimde yerel kaynakların kullanılmasını sağlamak maksadıyla geliştirdiği "Reçine Eylem Planı"yla reçine üretiminin 3 yılda 60 tona kadar yükseltilmesi amaçlanıyor.
25.04.2017
Balıkesir'de Telefon Dolandırıcısı 2 Zanlı Yakalandı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp telefon dolandırıcılığı yaptıkları öne sürülen 2 zanlı gözaltına alındı.
20.03.2017
Balıkesir'de Telefon Dolandırıcısı Yakalandı
Balıkesir'de, telefonda kendini kamu görevlisi olarak tanıtıp bir kişiden altınlarını, bir kişiden de 190 bin lirasını alan kişi yakalandı.
20.01.2017
Bakan Eroğlu, Balıkesir'de Temel Atıp Açılış Yaptı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir’de bir dizi temel atma ve açılış programına katıldı.
01.08.2016
Ölünce GATA'da Kadavra Olacak
Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ndeki ilk pansiyonu açan 25 yıllık turizmci 65 yaşındaki Beliz Vander Velde, vücudunu kadavra olarak kullanılmak üzere Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) bağışladı.
02.02.2016
Organları İki Kişiye Hayat Oldu
Balıkesir'de karne aldıktan sonra rahatsızlanarak yaşamını yitiren 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Açelya Ergin'in böbrekleri Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde biri üniversite, diğeri lise öğrencisi iki kişiye nakledildi.
26.01.2016
Burhaniyeli Sağlıkçıların Belçika Ziyareti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, AB projeleri kapsamında ‘ Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerinin AB’ de Tıp Bilimi Konusunda Uygulamalı Meslek Eğitimi ’ konulu proje ile Belçika’ ya gitti.
24.12.2015
112 Personeli Meslektaşlarını Unutmadı
Balıkesir’de, 2013 yılında ambulans kazasında hayatını kaybeden Acil Tıp Teknisyeni Tuğba Özlen, meslektaşları tarafından kabri başında anıldı.
07.12.2015
Televizyon Satıp Nükleer Reaktör Alıyoruz
Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) göre 2015 yılında Balıkesir’den yurt dışına ses kaydetme-verme, televizyon görüntü cihazları satışı yapılırken, yurt dışından da nükleer reaktör ve mekanik cihazlar ithal edildi.
02.12.2015
Enkazda Kalan İşçilere 9 Saatte Ulaşıldı
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yanında bulunan Morfoloji binası inşaatında meydana gelen göçükte toplam 4 işçi hayatını kaybetti.
15.10.2015
Balıkesir’de Tıp Fakültesi İnşaatında Göçük
Balıkesir Tıp Fakültesi Hastanesi’nin devam eden inşaat kısmında göçük meydana geldi.
14.10.2015
Böbrek Nakli Bekleyen Balıkesirli Hastalara Müjde
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil Merkezi, böbrek yetmezliği olan hastalara hizmet vermeye başladı.
07.09.2015
Kornea Naklinde Büyük Başarı
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 8 ayda 41 kornea nakli yapıldı.
28.08.2015
Baü Tıp Fakültesi Sağlıkta Marka Oluyor
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 2 ay önce göreve başlayan Başhekim Tunay Karlıdere, kısa süre içinde fakülte hastanesine yeni branşlar ve yeni ruhsatlar kazandırdı.
27.08.2015
Bandırmalılar Teröre Lanet İçin Toplandı
Son haftalarda yaşanan terör olaylarına tepki göstermek isteyen Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki vatandaşlar, araç konvoyu oluşturdu ve sonrasında ilçe meydanında slogan atıp, yürüyüş yaptı.
24.08.2015
Dünya Tıp Literatüründe Dördüncü İlginç Vaka
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir vatandaş, karaciğerinde 34 yıl önce unutulan gazlı bezden ameliyatla kurtulurken, vakanın dünya tıp literatüründe dördüncü sırada yer aldığı öğrenildi.
16.06.2015
Başkan Uğur Tıp Fakültesinin İlk Mezuniyet Törenine Katıldı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kuruluşunda büyük katkı sağladığı Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ilk mezunlarını verdiği törene katıldı.
15.06.2015
Kazdağları Fotoğrafları İstanbul’da Sergileniyor
Balıkesir’in Edremit ilçesine gelerek Kazdağlarında ve bölgede fotoğraf çekimleri yapan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fotoğraf Kulübü öğrencileri okul bahçesinde sergilerini açtı.
13.05.2015
Kafaoğlu, Hemşireleri Unutmadı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Hemşireler Haftası münasebetiyle Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi, Tıp Fakültesi, Diş Hastanesi ve Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hemşirelerin hemşireler gününü kutladı.
13.05.2015
Edremit Belediyesi, Hıdrellezi Kutladı
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın talimatı ile zabıta ekipleri sabah erken saatlerde vatandaşlara çiçek dağıtıp Hıdrellezlerini kutladı.
06.05.2015
Ayvalıklı Sağlıkçılar Tıp Balosunda Buluştu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Devlet Hastanesi’nin idareci, doktor ve personeli geçtiğimiz hafta kutlanılan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen Tıp Balosu’nda buluştu.
23.03.2015
Tıp Fakültesinde Beyaz Önlük Heyecanı
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan 85 öğrenci ilk defa beyaz önlük giydi.
17.03.2015
Başkan Saka, Sağlık Çalışanlarının Gününü Kutladı
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.
13.03.2015
Balıkesir’in İlk A Tipi Tıp Merkezi Oldu
Balıkesir’de uzun yıllardır hizmet veren Balıkesir Fizik Tedavi Merkezi’nin A Tipi Tıp Merkezine dönüşümü tamamlandı.
25.02.2015
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü (CEFOD) Edremit’i Fotoğraflıyor
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü (CEFOD) üyeleri ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğraflamak üzere Edremit’te geldi.
13.02.2015
Altıeylül Belediyesi Tıbbiyelileri Ağırladı
Altıeylül Belediyesi, Türkiye genelinde 60 üniversitede faaliyette bulunan Türk Tıp Öğrencileri Birliği’ni ağırladı.
22.12.2014
Jandarmadan Öğretmenlere Jesti
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, jandarma ekipleri, öğretmen ve öğrencilere karanfil dağıtıp pasta keserek öğretmenler gününü kutladı.
25.11.2014
Geleceğin Sağlıkçıları Koca Seyit’i Ziyaret Etti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleriyle birlikte Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği öğrencileri, Havran’ın Koca Seyit köyüne gezi düzenledi.
04.11.2014
Kimliği Belirsiz Ceset İstanbul Adli Tıp Kurumuna Sevk Edildi
Balıkesir'in Marmara adası ilçesi Gündoğdu mahallesi 'Derin Koy'da erkek cesedi bulundu.
25.08.2014
Cesedin Kimliğini Bileklik Çözecek
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Marmara Adası'nda bulunan cesedin kolunda bir bileklik olduğunu ve kimlik teşhisinin yapılması için Adli Tıp'a gönderildiğini açıkladı.
25.08.2014
Başkan Uysal, Halk Sağlığı Yaz Okulunu Ziyaret Etti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediyenin destek verdiği, Osmangazi Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliğinin ev sahipliğinde, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde gerçekleşen Halk Sağlığı Yaz Okulu açıldı.
20.08.2014
Burhaniye’de Ücretsiz Sağlık Taraması
Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Öğrencileri ile birlikte ilçede ücretsiz sağlık taraması yapacak.
12.08.2014
Hırsız Çantayı Boşaltıp Kaçtı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir çantayı çalan hırsız içini sokağın içine boşaltıp kaçtı.
17.07.2014
Balıkesir Tıp Fakültesi'nde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Servisi Hizmete Başladı
Balıkesir Üniversitesi'nde (BAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi Hizmete başladı.
02.05.2014
Tıp Fakültesi Öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramında Beyaz Önlük Giydi
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerine 14 Mart Tıp Bayramı'nda beyaz önlük giydirildi.
17.03.2014
Özel Sevgi Hastanesi'nde Çiftçe Kutlama
Balıkesir'de, Özel Sevgi Hastanesi’nin hekimleri Tıp Bayramını bu yıl da geleneksel hale getirdikleri kahvaltılı toplantıda kutladı.
17.03.2014
Toplam Kayıt: 136   Sayfa: 1/3 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ] 
Balıkesir Önemli kişiler













Balıkesir Haber Başlıkları
Kongre  Aday Adayı  maki  İsmail Pekel  Kocaseyit Havaalanı  Belediye başkanı adayı  haluk nazlıoğlu  Ahmet Akın  Refik Özbal  kahveciler odası  kamyonet  mustafa güner  Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası  gıda  Kaçırılma  İbrahim Ceylan  yetiştiricilik  ekimi  biyo çeşitlilik  yasak  sağlık  planlama  manyas  İsmail Uğu  Sefer Akdağ  karesi  atletizm  strateji  kedi yavrusu  Niyazi Tunç  Abdülhamid Erguvan  Çadır Kamp  çocuk kongresi  çeyiz  ender biçki  altay  gömeç  ağaç işleme  Zerrin Eğrioğlu  AKP aday adayları  sokak  uyuşturucu operasyonu  Zekai Kafaoğlu  Ak parti Adayları  antreman  Karesi AK Parti Adayı  Midilli  AKP edremit Adayları  transfer yasağı  Tülay Babuşçu  Ramazan Demir  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy  Şevket Barkır  Öğrenci  polis memuru  Gönen Organize Sanayi Bölgesi  Mustafa Yaman  yağcıbedir  atlı cirit  dsp  İrfan Barış  cinayet  cemal öztaylan  futbolcu  baskın  Fikret Şahin  ivrindi  kapya  Yangın  alkol  Protesto  Yılmaz Arslan  mehmet ali çiçek  Halk Partisi  maden kazası  Karesi belediye Meclis Üyesi Adayları  bengi projesi  Önceçim  Kepsut  çit teli  kovalamaca  torna  toprak kayması  trafik  anaokulu  yumurta  yöresel lezzet  CHP  inşaat  Ensar Aytekin  Hilal Demirözer  İsmail Çoban  yakalandı  elektrik direği  yaralı  Tarım  AKP  Zeki Uslu  işgal  Mustafa Gürcanlar 

Son Günlerin Haberleri
16.05.2024 Tarihli Haberler
15.05.2024 Tarihli Haberler
14.05.2024 Tarihli Haberler
13.05.2024 Tarihli Haberler
12.05.2024 Tarihli Haberler
11.05.2024 Tarihli Haberler
10.05.2024 Tarihli Haberler
09.05.2024 Tarihli Haberler
08.05.2024 Tarihli Haberler
07.05.2024 Tarihli Haberler
06.05.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir tıp

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi