Şifrem?
87 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir siyaset

-
2306667 Balıkesir haber siyaset 299 inceleme

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Ziyareti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir siyaset anlayışını benimsediklerini belirterek, "Türkiye'nin çıkarlarına odaklanmış bir siyaset anlayışını egemen kılmak istiyoruz. Bunun yolunu açtık. Bu yolda yürüyeceğiz." dedi.
24.08.2019
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Balıkesir'de
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "4 yılda, CHP iktidarında terörü kesinlikle bitireceğim. Bitirmediğim takdirde siyaseti tümüyle bırakacağım. Bu kadar açık, bu kadar net söylüyorum." dedi.
14.09.2017
Siyaset Dünyasının Acı Kaybı
ANAP’lı yılların usta siyasetçisi Recep Adın bir süredir çekmekte olduğu amansız hastalıktan kurtulamayarak yaşama veda etti.
24.02.2016
Kırcı Halkoyuyla Yılın Siyasetçisi seçildi
Kırcı “Barışı kirletenlere karşı barışı savunmaya devam edeceğiz”
19.01.2016
Mutlu: El Birliğiyle Manyas Kuşcenneti Gölü'nü Cehenneme Çevirdiler
Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği Bandırma Şube Başkanı Gültekin Mutlu, "Eskimiş bir bürokratik düzen ve görevlileri, bunlardan destek alan işletme sahipleri, duyarsız bir toplum ve sivil toplum örgütleri, günü kurtarma peşinde olan basiretsiz siyasetçiler, el birliğiyle, Manyas Kuşcenneti Gölü'nü cehenneme çevirmeyi başarmışlardır.
06.01.2016
Burhaniye’de Çiftçi Mallarına Siyasetçi Ziyareti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, seç imler yaklaşırken, çeşit partilerden milletvekili adayları kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye başladı.
21.10.2015
Burhaniye’de Engellilere Siyasetçi Ziyareti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, seçimlerin yaklaşmasıyla siyasetçilerin kişi ve kurumlara olan ziyaretleri sıklaştı.
13.10.2015
Burhaniye’de Minibüsçülere Siyasetçi Ziyareti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 1 Kasım seçimleri yaklaşırken, siyasetçiler de seçim çalışmalarına hız verdi.
08.10.2015
Sözeri: 'Balıkesirspor Siyaset Üstü Bir Kuruluştur'
Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Balıkesirspor’un siyaset üstü bir kuruluş olduğunu belirtti.
03.09.2015
'Bandırma Kabuğunu Kırmalı'
AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma ve bölge siyaseti ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bandırma kabuğunu kırmalı” dedi.
02.09.2015
Hattuşa’nin İftar Yemeğine Büyük İlgi
Hattuşa Astrya Termal Resort & Spa ve Doğan Jeotermal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Doğan tarafından düzenlenen iftar yemeği Edremit Körfezi siyasetini, bürokrasisini ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi.
26.06.2015
Burhaniye’de Engellilere Siyasetçi Ziyareti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Engelliler Haftası, çeşitli etkinliklerle kutlanırken, siyasi partiler de engelli derneklerini ziyaret etmeye başladı.
14.05.2015
Levent Kırca Cenazesine Siyasetçi İstemiyor
Ünlü komedyen Levent Kırca, çocuklarına cenazesine hiç bir siyasetçinin gelmemesini vasiyet ettiğini söyledi.
02.03.2015
Balıkesir Siyasetinin Kalbi Sındırgı’da Attı
Balıkesir AK Parti milletvekili aday adayların 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi halkın huzuruna çıktı.
26.02.2015
ETP Genel Başkanı Parmaksız’dan Kaymakam Nazlı’ya Anlamlı Ziyaret
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Türkiye’deki engellilerin sorunlarının siyaset arenasında çözümlenmesi amacıyla kurulan Engelsiz Türkiye Partisi Genel Başkanı Muharrem Parmaksız, Kaymakam Namık Kemal Nazlı’yı makamında ziyaret etti.
23.02.2015
Başkan Ersoy’dan Karaağaç’a Geçmiş Olsun Ziyareti
Balıkesir’in Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy önceki akşam Edremit Özel Hastanesinde yatan Balıkesir’in duayen siyasetçisi Nadir Karaağaç’ı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.
05.01.2015
Başkan Gençer, Açık Açık Konuştu
Balıkesir'in Edremit ilçesinde özel bir Televizyonunda katıldığı “Siyaset Gündemi” adlı programda halkın merak ettiklerini açık açık anlatarak şefaf belediyecilik ortaya koyan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ilçe halkından tam not aldı.
19.12.2014
Milletvekili Havutça Taksici Oldu
Her hafta siyaset sahnesinden önemli bir ismin direksiyonuna geçtiği Meclis Taksi, bu hafta, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’ya emanet edildi.
17.11.2014
Başkan Kafaoğlu,Hizmet ve Siyaset Anlayışı İle Gönülleri Fethetti
Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yerel seçimlerin ardından Alevi köyler ile muazzam bir diyalog kurduklarını, bunun sonucunda cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy artış oranının yüzde 620 olduğunu söyledi.
09.10.2014
Burhaniye’de Bağışa Siyaset Engeli
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, hayırsever Cumhur Öztoprak’ın 800 bin TL değerindeki işyerini, belediyeye bağışlama girişimi CHP’li ve MHP’li meclis üyelerinin engeliyle karşılaştı.
06.08.2014
Balıkesir'in Siyaset Ve İş Dünyası Sünnet Töreninde Bir Araya Geldi
Balıkesir'de yayın yapan Balıkesir Posta Gazetesi'nin kurucusu Murat Akkaya'nın oğulları Alperen ve Artun Akkaya erkekliğe adım attı.
01.08.2014
Türker: 'Biz İnançlı İdealist Bir Partiyiz'
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde, iktidar ve muhalefet partilerinin siyaseti kutuplaştırarak yürüttüklerini, bunun da gerginliği tırmandırdığını söyledi.
27.03.2014
Bigadiç'in Sevilen Doktoru Siyasete Giriyor
Balıkesir'in Bigadiç İlçesinin tanınmış doktorlarından Dahiliye Uzmanı Mustafa Biçe siyasete girdi.
14.02.2014
MHP'li Babaç Ak Parti Adayı İçin Oy İstedi
Balıkesir'in tanınmış işadamlarından MHP'li siyasetçi Fahri Babaç, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Karesi İlçesinde kendi partisinin değil AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz'a oy verilmesini istedi.
12.02.2014
İsmet Koçyiğit Siyaseti Bırakıyor
Balıkesir'de, CHP Bandırma İGM Üyesi İsmet Koçyiğit, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
07.02.2014
Kılıçdaroğlu:'Gelin Türkiye'yi Yeniden İnşa Edelim'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart Mahalil İdari Seçimlerin bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Gelin Türkiye'yi yeniden inşa edelim. Her yurttaşımızın elini vicdanına koyup yeniden düşünmesi lazım. Türkiye, çok kirlendi. Bu kirlilikten Türkiye'nin arınması lazım. Yeni bir siyaset ve anlayışın Türkiye'ye gelmesi lazım. Hepimiz temiz siyaset istiyoruz. Dicle'nin kenarında iki koyun kaybolsa, onun sorumluluğunu almaya hazırım ben" dedi.
20.01.2014
Siyasetçiler Edremit'te Buluştu
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, yerel seçimlere kısa bir süre kalması nedeniyle, ilk kez Kurban bayramı siyasetçileri bir araya getirdi.
20.10.2013
Tuncay Kılıç; Havran’da Ulit'in Konuğu Oldu
Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Uluslararası İlişkiler Topluluğu (ULİT) tarafından düzenlenen, ‘Yerel Siyaset ve Demokrasi’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı.
24.09.2013
Chp'li Havutça: 'Memurların Siyaset Yasağı Kaldırılsın'
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, TBMM Başkanlığı'na devlet memurlarının siyaset yapabilmesi için kanun teklifi verdi.
26.08.2013
'Siyasetçiler Ayrıştırıcı Dilden Mutlaka Vazgeçecekler'
Edremit'e bağlı Zeytinli beldesinde CHP’nin düzenlediği geleneksel kır buluşmasına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
24.06.2013
Ak Parti Siyaset Akademisi Sona Erdi
Balıkesir’in Edremit Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi’ne konuşmacı olarak katılan Antalya’nın Kepez ilçesi Belediye Başkanı Hakan Tütüncü siyasetçinin gaza gelmemesi gerektiğini bildirdi.
12.06.2013
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz Edremit'te
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Siyaset Akademisi’ne konuşmacı olarak katılmak üzere geldiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde, AK Partili Kadıköy Beldesi Belediye Başkanı Hasan Özel’i ziyaret etti.
21.05.2013
AK Parti Siyaset Akedemisi Edremit'te Yapıldı.
İstanbul’un en büyük ilçelerinden 500 bin nüfuslu Esenler'in Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Balıkesir'in Edremit ilçesinde AK Parti tarafından düzenlenen siyaset akademisinde hizmetlerini anlattı.
14.05.2013
AK Parti Siyaset Akademisi Başladı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği 'Siyaset Akademisi'ne konuşmacı olarak katılıp Edremit'te siyaset akademisinin startını verdi.150 kişinin kayıt yaptırdığı ve 2 ay boyunca devam...
13.04.2013
AK Parti Siyaset Akademisi Balıkesir'de

03.04.2013
Barış Mesajı Verdi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin milletin değerlerinden taviz vermeksizin devam edeceğini belirterek, "Terörle mücadele de silahlar bırakılıncaya kadar sürer, siyasetle de müzakerelerimiz sürer.
02.03.2013
Edip Uğur Bandırma'da Gündemi Anlattı
AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A.Edip Uğur, 'Başbakan Erdoğan da siyasette risk almıştır.'
28.02.2013
CHP'li Başkan Başbakan'ı Bekliyor
3 Mart günü Balıkesir'i ziyaret edecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programı bölge halkını ve siyasetçileri heyecanlandırırken, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat ta isteklerini sıraladı.
11.02.2013
Burhaniye CHP'de Çarşaf Liste Önerisi
Burhaniye Cumhuriyet Halk Partisi’nde, 2 Aralık’ta yapılacak olan olağanüstü kongresine sayılı günler kala siyaset ısındı.
28.11.2012
Aziz Kocaoğlu Ayvalık'ta Stres Atıyor
6 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen iş dünyası ve siyasetin ünlü yüzleri kısa tatillerini Ayvalık'ta geçirdiği gözleniyor.
29.10.2012
Zeytin, Barışı Getirdi
Ayvalık'ta, Ayvalık Belediyesi ile Ticaret Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen 8. Zeytin Hasat Şenliği ve Zeytin Pazarı etkinlikleri; ilçe siyasetinin zıt kutuplarını da bir araya getirdi.
22.10.2012
'Önümüzdeki Dönemde Türkiyenin Siyasi Figürleri Değişecek'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel başkan adayı Koray Aydın, önümüzdeki dönemlerde siyasetin farklı şekilleneceğini söyledi.
16.10.2012
Havutça'nın Sözlerine Bir Tepki de Ayvalık'tan Geldi
Bir süre önce, Ayvalık'ta bir dizi incelemelerde bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’nın “BDP’li Sırrı Sakık ve Hasip Kaplan’da partimizde siyaset yapabilir” şeklindeki açıklamalarına, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, sert tepki göstermesinin ardından, Havutça’nın sözlerine bir tepki de AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca’dan geldi.
28.09.2012
'Siyaset Dedikodu Sanatı Değildir.'
Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, yaptığı basın toplantısında Edremit Belediyesi’ne ve şahsına yöneltilen iddialara cevap vererek, “Siyaset dedikodu sanatı değildir. Dedikodu ile siyaset yapılmaz” dedi.
06.09.2012
'İnsanlar Birbilerine Güven Duymuyor'
Ayvalık'ta CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katılan CHP’nin Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, gençlerin siyasete çekilebilmesi için TBMM’nin halkın gözünde yitirdiği itibarını yeniden kazanması gerektiğini söyledi.
24.08.2012
'Engelliler Yasası Yeniden Düzenlenmelidir'
Kısa bir süre önce yüzde 60’ının engellilerden oluştuğu bir parti olarak Türkiye’de engellilerin haklarını siyasi arenada araması ve ülke genelinde siyasete yeni bir soluk olabilmek amacıyla resmen kurulan Engelsiz Türkiye Partisi Genel Başkanı Muharrem Parmaksız, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle muhabirimizin sorularını içtenlikle yanıtladı.
12.05.2012
Bakan Eroğlu'ndan 28 Şubat Değerlendirmesi
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'de darbelerden hesap sorulabilir hale gelindiğini belirterek, "Biz ordumuzun dünyanın en güçlü ordusu olmasını istiyoruz ama siyasete soyunmak isteyen ceketini çıkarır. Ben devlet memuruyken, genel müdürken parti binasından içeri girmedim" ifadelerini kullandı.
20.04.2012
28 Şubat Darbelerin En Haysiyetsizidir
Siyaset Bilimci ve köşe yazarı Prof. Dr. Mümtazer Türköne, darbecilerin mutlaka hesap vermesi gerektiğini söyledi. Türköne, "28 Şubat, darbelerin en haysiyetsizidir" diyerek tepkisini dile getirdi.
27.03.2012
Milletvekili Öztaylan:'Dinsiz Toplum Yetişmesini İstemiyorum'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, CHP'nin 80 senedir millet adına siyaset yapmadığını, aksine hep millet rağmen, milletin düşünce ve inancının, taleplerinin tersine işler yaparak milletten koptuğunu söyledi. Uğur, "Ama biz işimize bakıyoruz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet" diye konuştu.
13.02.2012
MHP Milletvekili Adey Adaylarının Ayvalık İlgisi
Türkiye’de siyasetin 12 Haziran’a kilitlendiği bugünlerde Ayvalık'da siyasi partilerin aday adaylarının ziyaretleri sürüyor.
01.04.2011
Toplam Kayıt: 61   Sayfa: 1/2 [ 1 ]  [ 2 ] 
Balıkesir Önemli kişiler

















Balıkesir Haber Başlıkları
köpek yavrusu  Rıdvan Gider  Kamp  işgal  sokak  görkemli  AKP milletvekili adayları  ayran  İbrahim Ceylan  trafik  aşure  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy  çalıştay  silahlı saldırı  Cemalettin Özden  Sahte Rakı  AKP edremit Adayları  Hayvancılık  Halk Eğitimi Merkezi  şehit aileleri  aday  Altıeylül Belediye Başkanı  panel  etkinlik  bayram namazı  ağaç işleme  destek  sanat  balıkesir haberleri  firar  şahinderesi kanyonu  Ak Parti Aday Adayı  strateji  Hasan Yıldız  balıkesir  rekolte  Nurettin Güney  dsp  ihracat  kavga  Önceçim  inşaat  Kosgeb  futbolcu  Yusuf Hocaoğlu  Assos  pehlivan  şenlik  ambulans  manyas  kamyonet  AKP 6 eylül adayları  Büyükşehir belediye başkan adayı  rum patriği  Karesi belediye başkanı  MHP il Başkanı  yağcıbedir  kaçak sigara  mustafa güner  trafik cezası  tarihi bina  Açılış  Karavan Kamp  Sanayi Odası  başpehlivan  MHP Karesi  Ak Parti Altınoluk Belediye Başkanı Adayı  peynir  Recep Ahmet Mercan  millet kıraathanesi  İsmail Pekel  voleybol  Kepsut  kedi  balık  Mustafa Yaman  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti  kapıdağ  kavun  belediyesi meclis üyesi adayları  Kocaseyit Havaalanı  patlama  altay  gözaltı  plaket  Ahmet Turhan  japonya  geri dönüşüm  Osman Çakçak  Abdülhamid Erguvan  mahmut poyrazlı  Gönen Organize Sanayi Bölgesi  Gazeteci  bandırma  karesi belediyesi  Sabri Uğur  Belediye Meclisi  asayiş  köpek  altıeylül 

Son Günlerin Haberleri
12.05.2024 Tarihli Haberler
11.05.2024 Tarihli Haberler
10.05.2024 Tarihli Haberler
09.05.2024 Tarihli Haberler
08.05.2024 Tarihli Haberler
07.05.2024 Tarihli Haberler
06.05.2024 Tarihli Haberler
05.05.2024 Tarihli Haberler
04.05.2024 Tarihli Haberler
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir siyaset

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi