Şifrem?
218 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir sekreter

-
2307128 Balıkesir haber sekreter 173 inceleme

GMKA, 50 Milyon Lira Kaynak Kullandırdı
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreter Vekili Kasım Özek, ajansın bugüne kadar destek programları ile yaklaşık 500 projenin yürümesine vesile olduğunu ve 50 milyon lira kaynak kullandırdığını söyledi.
13.01.2018
Balıkesir'de MEB Personeli Diksiyon Eğitimi'nden Geçti
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Basın ve Halkla Müşavirliği personeli ve bürokratların sekreterleri, "İletişim ve Etkili Konuşma Semineri" kapsamında diksiyon eğitimi aldı.
28.10.2017
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Silahlı Saldırıya Uğradı
Balıkesir'in Havran Belediyesi AK Parti meclis üyesi, Edremit Madeni Sanatkarlar ve Elektrikçiler Odası Genel Sekreteri Turgay Kılıç, uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralandı.
19.10.2017
BBB'nin Yeni Genel Sekreteri Gürbüz Göreve Başladı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin yeni genel sekreteri Mehmet Gürbüz, görevine başladı.
12.09.2017
CHP'li Kadınlardan 1 Eylül Açıklaması
CHP Balıkesir İl Kadın Kolları 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Demokrasi Meydanında düzenlenen etkinlikte konuşan CHP Kadın Kolları Sekreteri Zekiye Uçar barışa her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek "Geldiğimiz süreçte, ekmek kadar, su kadar barışa ihtiyacımız var" dedi.
01.09.2016
Başkan Kafaoğlu Almanya'da
Almanya’da düzenlenecek olan Almanya Balıkesirliler Günü etkinliklerine giden Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu UETD’yi de ziyaret etti, Balıkesir’li olan Genel Sekreter Bülent Bilgi ile görüş alışverişinde bulundu.
12.05.2016
Çinli Yatırımcılara Balıkesir'i Tanıttı
BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz’la birlikte geçtiğimiz günlerde Çin Halk Cumhuriyeti’ne gitti. Shang Hai, Yancheng ve Hong Kong’da temaslarda bulunan Başkan Uğur, Canadian CTS Group şirketi ve Komünist Parti Genel Sekreteri ile yatırım ve projelerle ilgili iyi niyet anlaşması imzaladı.
14.01.2016
Burhaniye Böyle Düğün Görmedi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kocacami mahallesi muhtarı Ahmet Gürbüz, Tuhafiyeci oğlu Erdem Gürbüz’ü Başhekim Sekreteri Beyhan Vardar ile evlendirdi.
05.08.2015
Burhaniye’de Kaymakam Öner Göreve Başladı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Osman Yenidoğan’ın Balıkesir Büyükşehir Genel Sekreterliğine atanmasıyla boşalan kaymakamlık görevine Hüseyin Öner atandı.
24.07.2015
Yeni Genel Sekreter Yardımcısı Göreve Başladı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan Dr. Taylan Engin, görevine başladı.
22.04.2015
Balıkesir’de Sağlık Çalışanları İş Bıraktı
Balıkesir’de sağlık çalışanları iş bırakarak Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği önünde açıklama yaptı.
13.03.2015
Balıkesir Büyükşehir'de Yeni Genel Sekreter Göreve Başladı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan atandı. Yenidoğan bu haftadan itibaren yeni görevine başladı.
25.02.2015
Burhaniye’de Genç Kaymakam Göze Göreve Başladı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Osman Yenidoğan’ın Balıkesir Büyükşehir Genel Sekreterliğine atanmasıyla boşalan kaymakamlığa 28 yaşındaki Mehmet Göze, vekaleten atandı.
24.02.2015
Edremit Kent Konseyi’nden Ziyaretler
Edremit Kent Konseyi Genel Sekreteri Metin Tunçer ve yürütme kurulu üyeleri Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan ve Edremit Belediye Başkan vekili Hilkat Parıltan’ı ziyaret etti.
06.02.2015
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İstifa Etti
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir görevinden ayrıldı.
08.01.2015
Hocaoğlu’ndan Gazeteciler Cemiyeti’ne Ziyaret
Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Hocaoğlu, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
27.10.2014
Ali Osman Sali İstifa Etti
Ve Edip Uğur Ekibinden ilk fire verildi. Belediye Başkanından sonra en etkili isim olarak bilinen genel sekreter istifa etti
30.09.2014
Balıkesir'de Sağlığa Dev Yatırımlar
Balıkesir Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hasan Hocaoğlu, sağlığa yapılacak dev yatırımların müjdesini verdi.
06.08.2014
Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nde 'Sağlığın Finansmanı' Semineri
Balıkesir'de Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nde 'Sağlığın Finansmanı' konusunda eğitim verildi.
25.06.2014
KHB Genel Sekreteri Hasan Hocaoğlu Görevine Başladı
Balıkesir İli Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Hocaoğlu, görevine başladı. Hasan Hocaoğlu, hizmette devamlılığın esas olduğunu söyledi.
16.04.2014
Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Görevden Alındı
Kamu Hastaneler Birliği'nde sürpriz bir gelişme yaşandı.
11.04.2014
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur, Genel Sekreterini Seçti
Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, 30 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandıkları takdirde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterinin Ali Osman Sali olacağını açıkladı.
26.03.2014
Hastane Yöneticileri Edremit'te Toplandı
Edremit, Burhaniye ve Ayvalık Devlet Hastaneleri yöneticileri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz başkanlığında toplandı.
23.03.2014
Devlet Şizofreni Hastalarını İş Sahibi Yaptı
Balıkesir Valiliği, İşkur Müdürlüğü, KOSGEB ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nin destekleri ile 14 şizofreni hastası iş sahibi oldu.
17.03.2014
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Yeni Hizmet Binası Açtı
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin bir arada bulunduğu yeni hizmet binasının açılışını yaptı.
04.03.2014
Balıkesir'de Öğrencilere Flor Jel Uygulaması
Balıkesir Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği (KHGS) ana okulu ve ilköğretim öğrencilerine diş çürümelerini önleyen flor jel uygulaması yaptırarak, il genelinde öğrencilere 5 bin diş macunu ve diş fırçası dağıttı.
19.11.2013
Balıkesir Ak Parti'de Büyükşehir Belediyesine İlk Aday Adayı Mustafa Gündoğan Oldu
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, AK Parti'den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı.
25.10.2013
Burhaniye Kent Konseyi Diyarbakır’a Gitti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kent Konseyi Başkanı Necmi Şengider ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Uğur Baykent, Kent Konseyleri toplantılarına katılmak üzere Diyarbakır’a gitti.
27.09.2013
Gmka Eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Büyükşehir İçin Aday Adaylığını Açıklayacak
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yakında AK Parti'den aday adaylığını açıklayacağını bildirdi.
20.08.2013
'Bu Gündemle Vakit Geçirmek Bizi Üzüyor'
Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın (GMKA) Kalkınma Kurulu Toplantısında görevden alınışını değerlendiren Ajansın görevden alınan Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan'a Balıkesir ve Çanakkale Kalkınma Kurulu üyelerinden tepki geldi.
04.07.2013
Görevden Alınan GMKA Genel Sekreteri Veda Etti
Görevden alınan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) eski Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Kalkınma Kurulu Toplantısı’nda konuştu.
03.07.2013
'Haklı Bir Gerekçe Olduğunu Düşünmüyorum'
Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, görevden alınmasını değerlendirdi.
28.06.2013
GMKA Genel Sekreteri Görevden Alındı
TR 22 Düzey Bölgesi (Balıkesir ve Çanakkale) Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan'ın görevden alındığı öğrenildi.
28.06.2013
Burhaniye Devlet Hastanesi’nde Doktor Açığı Giderilecek
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir de Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz’ı ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Özer Koyuncu, Burhaniye Devlet Hastanesi’nde doktor açığının giderileceğini söyledi.
05.06.2013
Seçimler Bitti, Görev Başladı
Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Genel Sekreterliğine İbrahim Barbaroshan Aynaoğlu getirildi.
28.05.2013
Rıfat Keklikoğlu Görevden Alındı
BSO GENEL SEKRETERİ KEKLİKOĞLU GÖREVİNDEN ALINDI
21.05.2013
Hastanelere Şok Denetim
Balıkesir Kamu Hastane Birlikleri Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz, il merkezi ve ilçelerinde bulunan hastanelere ani habersiz denetimlerini sürdürüyor.
19.04.2013
TMMOB 'İş Güvenliği Yasası'nı Protesto Etti
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Balıkesir Koordinasyon Kurulu Sekreteri Nazmi Kaçar, iş kazaları için 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği yasasısının çözüm üreten bir yasa olmadığını söyledi.
04.03.2013
Köy Yolları Yeni Asfalt Sezonuna Hazırlanıyor
Balıkesir İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, köy yollarındaki alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
21.02.2013
Helal Gıda'da Kara Mizah!
GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Müslüman tüketicilere hitap eden helal sertifikalı gıdaların yüzde 80’inin gayrimüslimler tarafından imal edildiğini söyledi.
12.02.2013
Sodev Genel Sekreteri Mehmet Tüm:
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya gelen Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) Genel Sekreteri Mehmet Tüm, günümüzde gazetecilere fiili ve hukuki olarak birçok engeller ve baskılar yapıldığını ileri sürdü.
11.01.2013
Sağlık Personeline Plaketli Teşekkür
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, sağlık sektöründeki hizmet süresi boyunca başarı gösteren 13 personelini plaket vererek ödüllendirdi.
24.12.2012
AK Parti'den 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, göreve yeni başlayan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Yılmaz’ı ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.
19.12.2012
Bir Kalemde 400 Bin TL
Balıkesir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz, sağlık alanındaki yeni yapılanmanın ilk meyvesini verdiği belirtti.
08.12.2012
MHP Genel Sekreteri Büyükataman Balıkesir'de
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapılacak hiçbir hukuksuzluğa sessiz kalmamız mümkün değil. Hepsini tek tek not ediyoruz" dedi.
03.12.2012
Kamu Hastane Birlikleri Tanışma Toplantısı
Balıkesir Kamu Hastane Birlikleri Genel Sekreteri Hasan Yılmaz, genel sekreterliğe bağlı olarak oluşturduğu yeni kadrosuyla ilk toplantısını yaptı.
12.11.2012
Sağlık Emekçileri Seslerini Yükseltti
KESK'e bağlı Sağlık ve Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Balıkesir Şubesi, Kamu Hastaneler Birliklerinin hastaneleri şirket, sağlık hizmetlerinin ise ticarete dönüştürülmesi anlamına geldiğini belirterek bu değişikliğe tepki gösterdi. Sağlıktaki bu yeni uygulama Bakanlık tarafından bu ay hayata geçiriliyor. Kamu Hastaneleri Genel Sekreterlere bağlı olarak faaliyet gösterecek.
02.11.2012
SES Kamusal Sağlık Hizmeti İstiyor
Ayvalık'ta yazılı bir basın açıklaması yapan Balıkesir Ses Şubesi Örgütlenme Sekreteri Birsen Seyhan, kamu hastanelerinin ticarethaneye döndürülmek istenildiğini belirterek, “Şirket değil, hastane; Ticaret değil; Kamusal Sağlık Hizmeti İstiyoruz” dedi.
29.10.2012
Balıkesir'in Sağlık Genel Sekreteri Belli Oldu
Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Yılmaz'ı Balıkesir Genel Sekreteri olarak atadı. Bu son dakika gelişmesi Balıkesir sağlık camiasında sevinçle karşılandı.
20.10.2012
Hastaneleri Genel Sekreterler Yönetecek
Türkiye'nin sağlık idaresinde yeni bir döneme geçiliyor.
17.10.2012
Toplam Kayıt: 73   Sayfa: 1/2 [ 1 ]  [ 2 ] 
Balıkesir Önemli kişiler









Balıkesir Haber Başlıkları
kapya  mahmut poyrazlı  açık hava tiyatrosu  çalışma  şahinderesi kanyonu  jandarma  sarımsaklı plajı  gazete  Başkan Adayları  Osman Kılıç  Kumar  çit teli  yakalandı  mahsur  kamyon  Mustafa Canbey  trafik cezası  Emrah Ayyıldız  etüt çalışması  Gazeteci  Silahlı çatışma  aydemir mutlu  güven operasyonu  Gönen Organize Sanayi Bölgesi  Feridun Süzer  Mustafa Gürcanlar  Altıeylül Yeni Belediye Başkanı  Sabri Uğur  test merkezi  Fikret Akova  voleybol  Ayvalık Belediyesi  ağaç  yol durumu  Raşit Günhan  yasak  balıkesir haberler  yöresel lezzet  erol küçük  Karesi belediye Meclis Üyesi Adayları  kırtasiye  Harun Ertaş  altıeylül adayı  itfaiye  Yaşar Evci  muzaffer mavuk  yetiştiricilik  peynir  tarihi bina  Necmi Çetin  Belediye başkanı adayı  tren kazası  karesi  tohum  tören  altın  Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Adayları  Midilli  deniz  ülkücüler  trafik  Organize Suç  etkinlik  işkur  yıldönümü  antik kent  manyas  Fikret Şahin  toprak kayması  meyve bahçesi  planlama  Kamp  sarımsaklı  ihtiyaç  zincirleme kaza  ayvalık  İsmail Uğu  cinayet  Aşk intiharı  ruhi yılmaz  otobüs kazası  muz  MHP adayları  Zeytin  Şenol Durmuş  höşmerim  emin ersoy  istiklal  dursun erkoç  sokak  İsmet Koçyiğit  milli park  Erhan Ortaköylü  Assos  şehir  yerli  Sadullah Özcan  Ak Parti Aday Adayı  Mahir Alkan  Sigara 

Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir sekreter

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi