Şifrem?
183 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

KHB Genel Sekreteri Hasan Hocaoğlu Görevine Başladı
Balıkesir İli Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Hocaoğlu, görevine başladı. Hasan Hocaoğlu, hizmette devamlılığın esas olduğunu söyledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Sağlık Bakanlığı'na bağlı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı'nın tasarrufu ile Balıkesir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Yılmaz bu görevinden alınmıştı. Kurum başkanlığı, boşalan makama Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Hocağlu'nu atadı. Ankara'ya çağrılan Hasan Hocaoğlu, atama kararını imzalayıp görev tebliği yapıldıktan sonra döndüğü Balıkesir'de bu hafta başından itibaren yeni görevine başladı. Balıkesir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Hocaoğlu, 2 yıl önce kurulan ve başarılı çalışma sistemiyle Balıkesir'i Türkiye'de örnek il yapan eski genel sekreter Hasan Yılmaz'a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Genel Sekreter Hasan Hocaoğlu, "Kamu Hastaneleri Birliği 2 Kasım 2012 tarihinde kuruldu. Balıkesir'de genelde başarılı olundu. Kamu Hastaneleri Birliğiyle ilgili Balıkesir'deki organizasyon başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Biz hizmetlere devam edeceğiz. Eski genel sekreter Sayın Hasan Yılmaz'a en zor dönemlerdeki hizmetleri ve kurumu bu noktalara taşıdığı için teşekkür ederiz. Makamlar gelip geçici ancak hizmetlerde devamlılık esastır. Bizler de yapılan bu hizmetleri inşallah daha ileriye taşıyacağız" dedi.

"KOLAY ULAŞILABİLEN BİR SAĞLIK HİZMETİ SUNUYORUZ"

Balıkesir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Hocaoğlu, Genel Sekreterlik olarak kendilerine Balıkesir İli genelinde bulunan kamuya ait 17 devlet hastanesi ile 3 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin (Balıkesir merkez, Bandırma ve Edremit) bağlı olduğunu, KHB'nin disiplin yönünden Valiliğe bağlı olduğunu, İl Sağlık Müdürlüğüyle de koordinasyonlu çalışan bir yapıya sahip olduğunu kaydetti. KHB'ye bağlı idari, mali ve tıbbi hizmetlerin yürütüldüğü 3 ayrı daire başkanlığının bulunduğu bildirildi. Genel Sekreter Hasan Hocaoğlu, "Öncelikle kamu kurumları ile hastaneler arasındaki koordinasyonu güçlendirmek ve Balıkesir'de sağlık hizmetlerini derinleştirmemiz gerekiyor. Yaygınlık konusunda oldukça iyi durumdayız. Kolay ulaşılabilen bir sağlık hizmeti sunuyoruz. Bu hizmetleri daha ileri taşımak için çalışacağız. Tıp ve sağlık hizmetlerinde derinleşmek ve ihtisaslaşmaya önem vereceğiz" dedi.

YÖNETİCİLER GÖREVLERİNE DEVAM EDİYOR

Meslek yaşamında 34 yıllık bir tecrübeye sahip olan Op. Dr. Hasan Hocaoğlu, bunun son 12 yılını Balıkesir Devlet Hastanesi Başhekimi olarak geçirdi. Nihayet Balıkesir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olan Op. Dr. Hasan Hocaoğlu, İdari Hizmetler Daire Başkanı, Mali Hizmetler Daire Başkanı ve Tıbbi Hizmetler Daire Başkanlarının şimdilik görevlerine devam edeceklerini, hizmetlerin aksatılmayacağını söyledi. Öte yandan, kurumun resmi web sayfasındaki daire başkanlıklarının görselleri ve isimlerinin kaldırılmış olması dikkat çekti. Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Hocaoğlu, üç daire başkanı ile Balıkesir Devlet Hastanesi ve Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki yöneticilerin de şu anda görevlerinin başında olduklarını, henüz bir değişimin söz konusu olmadığını söyledi.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

Bu arada Balıkesir İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Hocaoğlu'nu tebrik ziyaretleri de sürüyor. İl Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akoğlan Genel Sekreter Hocaoğlu'nu makamında ziyaret ederek görevinden dolayı kutlayıp hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. İl Sağlık Müdürü Alp Akoğlan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile şimdiye dek olduğu gibi bundan böyle de koordineli bir şekilde çalışacaklarını, yeni genel sekreter Hasan Hocaoğlu'nun mesleki birikimi ve tecrübesiyle başarılı bir yönetim sergileyeceğine inandığını ifade ederek Hocaoğlu'na başarı dileklerinde bulundu.

16.04.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir KHB Genel Sekreteri Hasan Hocaoğlu Görevine Başladı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi