Şifrem?
158 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir medya

-
2307140 Balıkesir haber medya 228 inceleme

Balıkesir'de Terör Propagandası Operasyonu
Balıkesir'de, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları ileri sürülen 6 zanlı gözaltına alındı.
03.10.2019
Canbey'den Edremit'te Hastane İnşaat Alanında İnceleme
AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Edremit ilçesinde yaptırılacak 340 yataklı devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.
13.06.2019
Balıkesir'de Sosyal Medyadan Terör Propagandasına 7 Gözaltı
Balıkesir'in Bandırma, Burhaniye ve Gönen ilçelerinde, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları ileri sürülen 7 şüpheli gözaltına alındı. 
13.02.2019
AK Parti'li Gençlere Sosyal Medya ve Kişisel Gelişim Eğitimi
AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları üyelerine "Sosyal Medya ve Kişisel Gelişim" eğitimi veriliyor.
29.01.2019
Sosyal Medyadan Terör Propagandasına 3 Gözaltı
Balıkesir'de, sosyal medyada bazı terör örgütlerinin propagandasını yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.
26.01.2019
Balıkesir'de Uçak Düştüğü İddiası
Balıkesir'in Ayvalık ilçesi yakınlarında uçak düştüğü yönünde sosyal medya paylaşımları üzerine başlatılan arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.
12.11.2018
Sosyal Medyadan Suç Örgütü Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'de sosyal medyadan Adnan Oktar suç örgütünü övücü propaganda yaptığı ve örgüt üyelerine para gönderdiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı. 
23.10.2018
Balıkesir'de Terör Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'in Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinde, sosyal medyadan bölücü terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.
12.10.2018
Kırmızı Düdük Çalan Çocuklara Hediye Bisiklet
İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Hatalı sürücüye kırmızı düdük" uygulamasında sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar en çok beğeni alan 4 çocuğa, Vali Ersin Yazıcı tarafından bisiklet hediye edildi.
09.10.2018
Ölüme Terk Edilen Atı Kurtarmak İçin Seferber Oldular
Balıkesir'in Erdek ilçesinde ölüme terk edilen bir at, durumunu sosyal medyadan paylaşan hayvansever Aysel Şengüder'in çağrısı, sanatçı Haluk Levent'in başını çektiği AHBAP üyeleri ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey'in girişimi sonucu tedavi altına alındı.
01.10.2018
Balıkesir'de Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı iddia edilen kişi gözaltına alındı.
06.06.2018
Otostopla 71 Kent Gezdi, 25 Bin Kilometre Yol Gitti
Otostop maceralarını paylaştığı sosyal medyada "Gezgin Kız" olarak bilinen Balıkesir Üniversitesi öğrencisi Elif Omput, yaklaşık 6 yılda otostop yaparak bindiği 350 araçla 71 kenti gezdi, 25 binden fazla kilometre yol yaptı.
06.06.2018
Balıkesir'de Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Tutuklama
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sosyal medyada terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
01.06.2018
Sosyal Medyadan FETÖ Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'de, sosyal medyadan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) propagandası yaptıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.
24.05.2018
Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde sosyal medyadan terör örgütü PKK propagandası yaptıkları ve Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı. 
19.04.2018
Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, sosyal medyadan PKK/KCK bölücü terör örgütü propagandası yaptıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.
05.04.2018
Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, sosyal medya hesabından PKK/ KCK terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.
19.03.2018
Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, sosyal medyadan terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla bir asker gözaltına alındı.
13.03.2018
Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.
28.02.2018
Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'de, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen "Zeytin Dalı Harekatı" aleyhinde sosyal medyada paylaşım yaptıkları iddia edilen iki şüpheli gözaltına alındı.
21.02.2018
Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a karşı yürütülen "Zeytin Dalı Harekatı" aleyhinde sosyal medyada paylaşım yaptıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.
13.02.2018
Balıkesir'de Öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı Koreografisi
Balıkesir'de, okul bahçesinde "Zeytin Dalı Harekatı" koreografisi oluşturan ve bunu sosyal medyada paylaşan lise öğrencileri, Mehmetçik'ten beğeni mesajı aldı. 
07.02.2018
Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Tutuklama
Balıkesir'de, sosyal medya üzerinden silahlı terör örgütü FETÖ/PDY'nin propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
24.01.2018
Sosyal Medyadan Terör Propagandası ve Hakarete Gözaltı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.
19.12.2017
Sosyal Medyadan Uyuşturucu Satanlara Baskın
Balıkesir'de, sosyal medya üzerinden uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.
29.11.2017
Balıkesir'de Terör Operasyonu
Balıkesir ve ilçelerinde, sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla 7 kişi gözaltına alındı.
24.11.2017
Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı
Balıkesir'de sosyal medyada terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.
20.07.2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şehit Polis Memuruna Hakarete Tutuklama
Balıkesir'de, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve şehit polis memuru Aydın Nazillioğlu'na hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.
13.07.2017
Balıkesir'de Pkk/Kck Operasyonu
Balıkesir'de terör örgütü PKK/KCK için para topladığı ve sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptığı iddia edilen kişi, tutuklandı.
29.04.2017
Balıkesir'de Akılalmaz Dolandırıcılık İddaası
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sosyal medya üzerinden dört kadını evlenme vaadiyle dolandırdığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.
04.04.2017
Balıkesir'de Terör Propagandasına Tutuklama
Balıkesir'de, sosyal medya araclığıyla terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.
11.02.2017
Erdek Belediye Başkanının İfadesi Alındı
Balıkesir’in Erdek Belediye Başkanının Fetullahçı teröristlerin darbe girişiminde bulunduğu saatlerde sosyal medya hesabından "TRT’de işlem tamam" paylaşımı yapması sebebiyle ifadesi alındı.
22.07.2016
Darbe Destekçilerine Sosyal Medyada Sıkı Takip
FETÖ'nün darbe girişiminin başladığı saatlerde, sosyal medyada örgüt kontrolündeki hesaplardan, vatandaşları yönlendirmek amacıyla paylaşımlar yapıldı.
20.07.2016
Kıdemli Merkez Valisinden Öğütler
Valiler Kararnamesinin yayınlanmasının ardından bir dönem Balıkesir Valisi olarak görev yapan Merkez Valisi Yılmaz Arslan, sosyal medya üzerinden yeni valilere tavsiyeler yayınladı.
01.06.2016
Başkan Uğur'dan Paralel İddaalarına Sert Cevap
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada kendisini ’paralel’ olarak nitelendirenlere seslendi ve çok sert açıklamada bulundu.
23.02.2016
En Yaşlı İl Balıkesir Oldu
Türkiye'nin medyan yaş verilerine göre, en genç il Şanlıurfa ve Şırnak olurken, en yaşlı il ise Sinop ve Balıkesir oldu.
16.02.2016
Kayıp Gizem, İzmir'de Bulundu: 3 Gözaltı
Balıkesir'in Kepsut İlçesi'nden kayıplara karışan ve sosyal medyada '#GizemNerede?' hashtag'iyle kampanya başlatılan 23 yaşındaki Gizem Babataş, İzmir'de bulundu.
10.02.2016
Sosyal Medya Kullanıcılarını Üzecek Haber
Twitter çöktü. Yönlendirilen sayfada kullanıcılar '' Teknik Bir Hata Var '' Yazısıyla karşılanıyor.
19.01.2016
Lise Müdürüne Soruşturma
Balıkesir’de bir lisede görev yapan okul müdürü Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan olaylara sosyal medyada atıfta bulunan paylaşımlar yapınca hakkında soruşturma açıldı.
09.01.2016
Bu Acılara Neden Olanlara Lanet Okuyorum
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Ayvalık’ta meydana gelen ve çocuklarında aralarında bulunduğu çok sayıda mültecinin hayatını kaybettiği mülteci faciası ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bunların yaşanmasına sebep olanlara lanet okudu.
08.01.2016
'CHP 2099'a Kadar Hazırlık Yapsa İktidarı Göremez'
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, geçtiğimiz günlerde Edremit İlçe Başkanı Yusuf Sel'in basında yer alan açıklamalarını değerlendirirken, CHP'nin 1 Kasım seçimlerinde halkımızdan yediği tokadın etkisinden hala kurtulamadığını, bu yüzden ne yaptıklarını bilmediğini söyleyerek mühürlenen televizyon kanalı ile ilgili olarak ta anayasal bir suç işlendiğini ve derhal açılmasını, herkesten çok kullandıkları ifade ve düşünce özgürlüğü, basın özgürlüğü, özgür medya söylemlerini hatırlatıyor ve kendilerini göreve davet ediyoruz" dedi.
28.12.2015
Bu Fotoğraf Sosyal Medyayı Ağlatıyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Pelitköy Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Okulu’nun açılışı için Burhaniye’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın engelli kız çocuğuyla çekilmiş olan fotoğrafı, sosyal medyada paylaşılması sonrası herkesi duygulandırdı.
08.12.2015
Sosyal Medya İle İhtiyaç Sahibine Buzdolabı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir gazeteci tarafından ihtiyaç sahibi bir ailenin ihtiyacı olan buzdolabının temini amacıyla sosyal medya üzerinden başlatılan yardım kampanyası amacına ulaştı.
25.08.2015
İtfaiyecilerden Teröre Lanet
Edremit ilçesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine bağlı araçlara Türk bayrağı takılarak sosyal medya üzerinden paylaşıldı.
20.08.2015
Başkan Uysal Medya İle Bir Araya Geldi
Balıkesir’in Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal plaj voleybol turnuvası ve 26 Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali için medya mensupları ile bir araya geldi.
11.08.2015
Ersoy Sosyal Medya İle Şehrin Nabzını Tutuyor
Balıkesir’in Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy sosyal medyayı etkin kullanıyor.
06.08.2015
Beyaz Masa Çalışanlarına Eğitim
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin; Balıkesir’de yaşayan her vatandaşa dokunabilmek amacıyla oluşturduğu Beyaz Masa biriminde istihdam edilecek 70 personel, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Beyaz Masa birimi kuran ve bu birimin kurumsallaşmasının temelini atan Medya Direktörü Cevdet Tellioğlu başkanlığında 3 haftalık eğitimden geçiyor.
03.08.2015
Ortalığı Karıştıran Fotoğraf
Balıkesir’de polis ve jandarma ekiplerinin operasyonunu tesadüfen görüntüleyen bir vatandaş, çektiği fotoğrafı ’IŞİD üyeleri Balıkesir’de yakalandı’ şeklinde sosyal medyaya yükleyince ortalık karıştı.
29.07.2015
Edremit Belediyesi'nden Onur Haftası'na Destek
LGBTİ bireylerin Onur Haftasına destek için başlatılan gökkuşağı renkli logoların sosyal medya üzerinden paylamışımı uygulamasına Edremit Belediyesi de destek verdi.
29.06.2015
Edremit Belediyesi'nden Wifi Hizmeti
Sosyal Medyayı çok iyi kullanan Balıkesir’in Edremit Belediyesi vatandaşların belirlenen alanlarda ücretsiz olarak internete girmeleri için WİFİ alanları oluşturdu.
22.06.2015
Toplam Kayıt: 118   Sayfa: 1/3 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ] 
Balıkesir Önemli kişiler











Balıkesir Haber Başlıkları
gazete  huzur  Hilal Özdemir  açık hava tiyatrosu  Kadın Girişimci  ziynet  kedi  Trafik Kazası  Seçim  bisiklet  Emin Ermişler  şenlik  kuvayı milliye  balık hali  silahlı saldırı  çağrısı  Küçüksan  Sahte Rakı  teksüt  yağcıbedir  oyun  Hırsızlık  yaya geçidi  kutlama  yerli  Kongre  çalışma  silahlı kavga  Doğan Tokat  2. amatör küme  Hayvancılık  seyir terası  düzensiz göçmen  geri dönüşüm  çit teli  Kasım Bostan  İbrahim Ceylan  1. lig  haluk nazlıoğlu  tescil  Yılbaşı  japonya  Belediye Başkanı  itiraz  Erhan Ortaköylü  büyükşehir  firar  AKP milletvekili adayları  altınoluk  futbolcu  Milletvekili Namık Havutça  Midilli  tutuklandı  BDP  Gönen Organize Sanayi Bölgesi  basın  test merkezi  kuva-yi milliye  Belediye Meclis Üyesi Adayları  Altıeylül Mhp ilçe Başkanı  Belediye Başkan Adayı  güven operasyonu  Sigara  sakin vural varlı  gözaltı  balık  şeref menteşe  ziyaret  Yüksel Zeki  cam şişe  Nail Akkeçi  çocuk  akçay  Kuşcenneti  Kaçırılan Kız  Abdulhamit Erguvan  valilik  tren kazası  rekolte  cinayet  sonuçlar  Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Adayları  Metin Özgür  belediyesi meclis üyesi adayları  polis memuru  tatil  işkur  Kızılkeçili köyü  atletizm  halk eğitim  Hüseyin Tanrıverdi  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti  veteran futbolcuları  radar  destek  İrfan Barış  güzel sanatlar  Dr. Arzu Kaynak  AKP edremit Adayları  İsmail Ok 

Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir medya

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi