Şifrem?
161 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir müzik

-
2305422 Balıkesir haber müzik 95 inceleme

Ayvalık'ta Türk Müziğini Tanıtma ve Destekleme Projesi
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un eşi Rana Selçuk, Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in eşi Fatma Nebahat Özer, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı, "Türk Müziğini Tanıtma ve Destekleme Projesi" kapsamında Ayvalık ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
14.10.2019
Balıkesir'de Amatör Müzik Topluluğundan Konser
Ayvalık Belediyesi Mesut Duran Derneğince, Türk Sanat Müziği konseri verildi.
28.08.2019
Çay Ocağında Müzik Kutusuna Benzer Kumar Makinesi Ele Geçirildi
Balıkesir'in Bigadiç ilçesindeki bir çay ocağında, müzik kutusu görünümünde kumar makinesi ele geçirildi. 
25.07.2019
AİMA'dan Viyolonsel ve Gitar Konseri
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi (AİMA) tarafından viyolonsel ve gitar konseri verildi.
17.09.2018
AİMA Kuruluşunun 20. Yıl Dönümünü Kutladı
Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisinin (AİMA) kuruluşunun 20. yıl dönümü dolayısıyla kutlama etkinliği yapıldı.
01.08.2018
Ayvalık'ta Müzik Festivali Başladı
Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi (AİMA) tarafından düzenlenen müzik festivali, Alexander Rudin yönetimindeki AİMA Festival Orkestrası'nın verdiği konserle başladı.
28.07.2018
Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Alibey (Cunda) Adası'ndaki Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi'nin (AIMA) keman ve viyola masterclass (ustalık sınıfı dersleri) programı, 14 öğrencinin katılımıyla devam ediyor. 
20.07.2018
Edremit'te Klasik Müzik Konseri
Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Orkestrası, Balıkesir'in Edremit ilçesinde konser verdi.
12.05.2018
Ayvalık'ta Kütüphane Kurmak İçin Ücretsiz Konser
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Gönül Tuna Müzik Topluluğu, ilçeye bağlı kırsal Akçapınar Mahallesi'ne kütüphane kurmak için konser verdi.
05.03.2018
Şehitlerin Adı Balıkesir Parklarında Yaşatılacak
Balıkesir'in Edremit ilçesinde Edremit Belediyesi Meclis toplantısında şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın ile şehit müzik öğretmeni Aybüke Yalçın'ın isimlerinin ilçedeki parklara verilmesi kararlaştırıldı.
08.07.2017
Bu Vatan Bizim Temalı Şiir ve Müzik Dinletisi
Bigadiç Belediyesi tarafından, "'Bu Vatan Bizim'' temalı şiir ve müzik dinletisi sunuldu.
23.12.2016
Balıkesir'de Aylin Yaşa'dan Müzik Şöleni
Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Aylin Yaşa, Balıkesir’de engelliler yararına düzenlenecek gecede, sanatseverlere müzik ziyafeti verecek.
05.10.2016
Ayvalık'ta Flüt Masterclass Konseri Yapıldı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Gülhis Neşer Müzik Akademisi bünyesinde, Doç. Dr. Jülide Gündüz tarafından verilen flüt masterclassı, akademinin bahçesinde verilen masterclass konseri ile sona erdi.
06.09.2016
Burhaniye’de Çocuklara Tiyatrolu Çevre Dersi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliği ile Reha Yurdakul Kültür Merkezi Salonu’nda “Çevki Geri Dönüşüm Yolunda” adlı müzikli tiyatro oyunu ile ambalaj atıklarının geri kazanımının önemi çocuklara anlatıldı.
25.12.2015
AİMA’da Eren Yahşi Resitali Büyüledi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Uluslararası Müzik Akademisi (AİMA) kış konserleri kapsamında klasik müzik alanında Türkiye’nin en önemli piyanistlerinden Eren Yahşi ile izleyenlere unutulmaz bir müzik resitali sundu.
22.12.2015
Burhaniye Uygulamalı Bilimlerde Bisiklet Turu
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde gerçekleştirilen tiyatro, taekwando, folklor, ebru sanatı, kağıt kaplama sanatı, futbol, basketbol, Rusça kursu, İngilizce kursu, müzik dinletisi, masa tenisi turnuvası gibi etkinliklere son olarak Fotoğraf ve Gezi Kulübünün faaliyetleride eklendi. BUBYO Fotoğraf ve Gezi Kulübü’nün düzenlediği Bisiklet Turu etkinliği, yoğun ilgi gördü.
16.12.2015
Ege Türkülerinin Efendisi
Balıkesir’li müzik öğretmeni Onur Yaman Balkan ve Ege ezgilerinden oluşan Özlem-İ Ege adını taşıyan ilk albümünü çıkarttı.
11.12.2015
Engelliler Birbirinden Renkli Şovlara İmza Attı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Engelli ve Engelli Aileleri Derneği dernek bünyesinde yer alan ritim müzik, folklor ve mevlana engelli grupları müzik, dans ve sema gösterileriyle birbirinden renkli şovlara imza attı.
04.12.2015
Burhaniye Uygulamalı Bilimler’de Müzik Şöleni
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksek okulunda, vizeler öncesinde öğrencilerden oluşan orkestra ve solistler tarafından müzik ziyafeti verildi.
17.11.2015
Minik Piyanistler Hünerlerini Sergiledi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İngiliz Kraliyet Müzik Okulları (The Associated Board Of The Royal Schols Of Music) sınavlarına hazırlanan yaşları 5 ile 10 arasında değişen minik piyanistler, ilk deneyimlerini Cunda Adası’nda bulunan Güneş Saati Meydanında gerçekleştirdi.
31.08.2015
Mehmet Erdem’den Edremit’te Duygusal Konser
‘Acıyı Sevmek Olur mu?’ isimli şarkısı ile müzik dünyasında adından söz ettirerek kısa sürede hayran kitlesini arttıran Mehmet Erdem, Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayranları ile buluştu.
20.08.2015
EHEM Üniversiteye Hazırlıyor
Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri ve Orta Öğretim Kurumlarından mezun olanlara yönelik YGS ve LYS Sınavlarına Hazırlık Kurslarının yanı sıra Özel Yetenek Sınavıyla Öğrenci Alanına Yüksek Öğretim Kurumlarına hazırlık amaçlı Beden Eğitimi, Resim, Müzik gibi alanlarda ücretsiz sınavlara hazırlık kursları açıyor.
18.08.2015
Ayvalık’ta TSM Konseri Ayakta Alkışlandı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi Mesut Duran Müzik Derneği ilçedeki müzikseverlere unutamayacakları bir konser verdi.
10.08.2015
Ayvalık'ta Ünlü Şair Sabahattin Ali Adına Kütüphane Açıldı
Rasime-Recai Şeyhoğlu Kütüphaneler Zinciri'nin 39. halkası Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Beşiktepe Mahallesi'nde Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Sabahattin Ali' nin müzikolog kızı Prof. Dr. Filiz Ali tarafından açıldı.
20.07.2015
Ayvalık Aıma Müzik Festivaline İlgi Yoğun Oldu
Türkiye’de klasik müziğin gelişimi için çalışan Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi’nin (AIMA) düzenlediği Ayvalık AIMA Müzik Festivali; 8, 9 ve 10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirildi.
10.07.2015
Ayvalık Aıma Müzik Festivali 8-9-10 Temmuz’da Başlıyor
Türkiye’de klasik müziğin gelişimi için çalışan Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi’nin (AIMA) düzenlediği Ayvalık AIMA Müzik Festivali; 8, 9 ve 10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.
07.07.2015
Ayvalık’ta Aima’nın 2015 Yaz Sezonu Konserleri Başlıyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, müzik alanında gerçekleştirdiği faaliyetlerle dikkatleri üzerinde toplayan Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi (AİMA) 2015 yılı yaz sezonu kurs ve konserleri dönemi başladı.
02.07.2015
Ayvalık AİMA Müzik Festivali 7 Temmuz'da Start Alıyor
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 17 yıldan bu yana klasik müzik alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla dünya genelinde yankılar uyandırmayı başaran Ayvalık Müzik Akademisi (AİMA), klasik müzikseverleri bu yıl üçüncüsünü düzenlediği müzik festivali ile bir araya getiriyor.
22.06.2015
Aima Başkanı Prof.Dr.Filiz Ali Onur Ödülünü Bülent Eczacıbaşı'nın Elinden Aldı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin yaklaşık 17 yıldan bu yana yetiştirdiği dünya çapındaki müzik adamları ve verdikleri klasik müzik konserleriyle tanınan Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi’ne, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından onur ödülü verildi.
10.06.2015
Edremit Fernur Sözen’den Şiir Ve Müzik Programı
Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Gönülden Dile adlı şiir ve müzik programı büyük beğeni topladı.
09.06.2015
İlçe Milli Eğitimden 'Sazımız, Sözümüz' Şöleni
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Sazımız, Sözümüz” konulu şiir ve müzik şöleni düzenlendi.
29.05.2015
Ayvalık'ta Rap Müzik Ve Dingi Kayıklarıyla Fener Alayı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle alışılagelmişin dışında farklı bir fener alayı düzenlendi.
20.05.2015
Aima, Keman Ve Viyola Masterclass Sponsoru Arıyor
Ayvalık Uluslar arası Müzik Akademisi (AİMA), bu yıl 1-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan keman ve viyola ustalık sınıfı için sponsor arayışlarına başladı.
16.04.2015
'Dünya İçin Bir Şey Yap' İlgiyle İzlendi
Ayvalık Belediyesi’nin çevre bilimine dikkat çekmek amacıyla organize edilen “Dünya için bir şey yap” adlı müzikal gösteri ilgi ile izlendi.
10.04.2015
Ayvalık Müzik Derneği’nden “güllerle Şarkılar Şimdi” Konseri
Ayvalık Müzik Derneği Türk müziği konseri yoğun ilgiyle izlendi.
06.04.2015
Emin Olcay’dan ’Nefesinle Nefsin Doydu Mu’ Gösterisi
Balıkesir’de, Sanat Atölyesi tarafından düzenlenen ’Nefesinle Nefsin Doydu mu’ adlı müzikal gösteri sahnelendi.
03.04.2015
Şakalaşırken Denize Düşen Çocuklar Hastanelik Oldu
Ayvalık Belediyesi tarafından hazırlanan ve ilçe merkeziyle kırsal mahallelerde yaşayan 300 çocuğa müzik, sanat gibi eğitimlerin verildiği “Zeytin Çekirdekleri Projesi” ile ödül kazandı.
26.03.2015
AİMA Kış Konserlerinin İkincisi Emre Yavuz İle Gerçekleşiyor
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 16 yıldan bu yana ilçenin ve Türkiye’nin klasik müzik alanında sesini dünyaya duyuran Ayvalık Uluslar arası Müzik Akademisi (AİMA) kış konserlerinin ikincisini 21 Mart Cumartesi günü gerçekleştiriyor.
16.03.2015
Aima’dan İstanbul’da Konser
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 16 yıl önce kurulan Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi (AİMA), İstanbul’da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Sahnesi’nde konser verdi.
13.03.2015
Zeytin Çekirdekleri Zaferin 100. Yılında Çanakkale’de
Çanakkale Zaferinin 100. Yılında Ayvalık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yürütülen “Zeytin Çekirdekleri Projesi” kapsamında müzik ve ritim eğitimi alan 100 çocuk Ayvalık Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla şehitlikleri ziyaret etti, konser verdi.
09.03.2015
Mesut Duran Müzik Derneği’nden TSM Konseri
Balıkesir’in Ayvalık İlçesinde Mesut Duran Müzik Derneği kulakların pasını silen Türk Sanat Müziği konseri verdi.
17.02.2015
43. İstanbul Müzik Festivali’nin Onur Ödülüne Filiz Ali Layık Görüldü
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 17 yıl önce kurduğu Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi’nde (AİMA) bugüne kadar bir çok müzisyen yetiştiren Prof. Filiz Ali, 43. İstanbul Müzik Festivali’nin onur ödülüne layık görüldü.
05.02.2015
Aima’dan Yeni Yılın İlk Konseri
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Uluslar arası Müzik Akademisi (AİMA) 2015 yılının ilk konserini gerçekleştirildi.
29.01.2015
Aima Konserleri Türkiye’ye Açılıyor
Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi (AİMA) bünyesindeki AİMA Festival Orkestrası’nın ilk kez ilçe dışında konser verecek.
28.01.2015
AİMA’dan Yeni Yılın İlk Konseri 24 Ocak’ta
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Uluslar arası Müzik Akademisi (AİMA) 2015 yılının ilk konserini 24 Ocak Cumartesi günü akşamında gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
20.01.2015
Bremen Mızıkacıları Karesi’de
Karesi Belediyesi, düzenlediği ’Bremen Mızıkacıları’ adlı müzikli çocuk oyunuyla miniklerin gönlünü fethetti.
25.12.2014
Ayvalık'ta TSM Ziyafeti
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Mesut Duran Müzik Derneği tarafından gerçekleştirilen Klasik Türk Sanat Müziği konserine ilgi yoğun oldu.
16.12.2014
'Balıkesir Okuyor'
"Balıkesir okuyor" projesi çerçevesinde Kepsut ilçesinde 125. Yıl Yatılı Bölge Okulu'nda (YBO) GMKA'nın katkılarıyla oluşturulan müzik evi açıldı.
05.12.2014
Burhaniye Gençlik Merkezi’nin Afrika Çıkarması
Burhaniye Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi folklor ekibi, Tanzaya’da ’Karibu Müzik ve Dans Festivali’nde Türkiye’yi temsil etti.
14.11.2014
Köstebekgiller İlgi İle İzlendi
Karesi Belediyesi Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen müzikli çocuk oyunu Köstebekgiller Balıkesir’li minikler tarafından beğeni ile izlendi.
10.10.2014
Toplam Kayıt: 130   Sayfa: 1/3 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ] 
Balıkesir Önemli kişiler



















Balıkesir Haber Başlıkları
silahlı kavga  zehirleme  tescil  balıkesir haberleri  torna  Protesto  çeltik  milletvekili  hayırsever  ana metal  geri dönüşüm  chp belediye baskan adayi  ruhi yılmaz  dolandırıcılık  çağrısı  Refik Özbal  2. amatör küme  Erhan Ortaköylü  Karesi belediye başkanı  Kaçırılan Kız  etüt çalışması  Mustafa Bilsem  transfer  kırtasiye  Hasan Bülent Türközen  Balıkesirspor  Çadır Kamp  çocuk kongresi  Kobi  teksüt  içki  kadına şiddet  oyun  mysia  refik cihanlar  İsmail Damar  Feridun Süzer  metin örkçü  altınoluk  İsmail Uğu  bakımevi  gönen  aşure  orman  ağaç  sahte para  Halk Partisi  mehmet alamur  antreman  yakalandı  Dünya Balıkesirliler Günü  Sahte Rakı  İsmail Mehrioğlu  Gazeteci  onyedi eylül üniversitesi  trafik cezası  Büyükşehir Gazeteciler Derneği  97. yıl  Kadın Girişimci  köpek yavrusu  tarihi bina  ihale  ekim  CHP  uçak  Altıeylül Belediyesi Seçim Sonuçları  çalıştay  japonya  maden kazası  kaçak  hazırlık maçları  yeni bölge hastanesi  Soygun  hamsi  Karesi Aday Adayı  Altıeylül Mhp ilçe Başkanı  balya  dergi  Belediye Başkan Adayı  Sevgi Hastanesi  Aday Adayı  ehem  güven operasyonu  sarımsaklı plajı  süs bitkisi  batuhan karadeniz  BDP  MHP  göçmen  organize suç örgütü  domates  Edremitte kim önde  motosiklet  Ahmet Turhan  Güreş  bengi projesi  zincirleme kaza  ahmet efe  kuvayı milliye  akçay 

Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir müzik

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi