Şifrem?
219 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir koruma

-
2305449 Balıkesir haber koruma 287 inceleme

Edremit'in Saklı Hazinesi Kırmızı Mercanlar Koruma Altına Alınacak
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit'in su altı zenginliklerinden kırmızı mercanların korunması amacıyla 6 istasyonda tonoza bağlı yüzer şamandıra sistemi kurulacağını bildirdi. 
16.10.2019
Sındırgı'nın Çivisiz Ambarları Koruma Altına Alınacak
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde çivi kullanılmadan çıralı çam ağacı kerestelerinin birbirine geçme yöntemiyle inşa edilen tarihi tahıl ambarları koruma altına alınacak.
12.10.2019
Zambak Soğanı Toplayan Kişiye 60 Bin Lira Ceza
Balıkesir'in Kepsut ilçesinde, koruma altındaki zambak soğanlarını kaçak yollarla topladığı iddiasıyla bir kişiye, 60 bin 163 lira ceza kesildi. 
12.07.2019
Gaz Sızıntısından Etkilenerek Hayatını Kaybeden Memur Son Yolculuğuna Uğurlandı
Balıkesir'de, adliye binasındaki gaz sızıntısından etkilenmesinin ardından kaldırıldığı hastanede iki gün sonra hayatını kaybeden infaz ve koruma memuru Fikret S.'ın (37) cenazesi toprağa verildi.
08.02.2019
Anıt Zeytin Ağaçları Koruma Altına Alınacak
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, anıt zeytin ağaçları tespit edilerek koruma altına alınması için "Ayvalık'ın Anıt, Anıtsal ve Korunmaya Değer Zeytin Ağaçları" Projesi hayata geçiriliyor.
26.10.2018
Dünya Hayvanları Koruma Günü
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla sokak hayvanları için ücretsiz mama dağıttı.
04.10.2018
Balıkesir'in Gürültü Kirliği Kontrol Altına Alınacak
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile TÜBİTAK tarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
11.05.2018
Kedi ve Köpekler Kışı Evlerinde Geçirecek
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP) tarafından başlatılan proje kapsamında, belirlenen noktalara yerleştirilen bin kedi ve köpek evi, kış aylarında sokak hayvanlarının barınmasında önemli rol oynayacak.
12.12.2017
Kazdağlarında Düzenlenen Ekofestivali Başladı
Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kazdağı Ekofestivali başladı.
19.08.2017
Balıkesir Plajlarında Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından, Ayvalık, Burhaniye, Edremit ve Erdek ilçelerinde mavi bayrağı bulunan ve mavi bayrak başvurusu yapılan plajlarda "çevre bilinçlendirme" programları düzenlenmeye başlandı.
12.07.2017
Daskyleion Antik Kenti'ndeki Kazılar Başladı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Manyas Gölü yakınlarındaki Daskyleion Antik Kenti'nde 2017 dönemi kazı, koruma ve onarım çalışmaları başladı.
11.07.2017
Edremit'te 5 Haziran Çevre Günü Etkinliği
Edremit Körfezi'nde Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği, Burhaniye Çevre Platformu ve Ayvalık Tabiat Platformu, "5 Haziran Dünya Çevre Günü"nde ortak etkinlik düzenledi.
06.06.2017
Gönen Belediyesinden Geri Dönüşüme Destek
Gönen Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, her türlü atığın kontrolü için Sürdürülebilir Atık Yönetim Planı'nı uygulamaya koydu.
30.03.2017
Balıkesir'de FETÖ Operasyonu: 20 Gözaltı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde infaz koruma memuru olarak görev yapan 20 kişi gözaltına alındı
05.01.2017
Kır Bekçileri, Zeytin Hırsızlarının Korkulu Rüyası Oldu
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, zeytin hasadının sonuna yaklaşılırken, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığında görevli kır bekçileri de zeytin hırsızlarının korkulu rüyası haline geldi.
26.12.2016
Zağnos Paşa Meydanını Halk Belirleyecek
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Ödüllü Atık Pil Yarışması’ ödül töreni sonrası açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur Zağnos Paşa Meydanı proje tasarımlarını basın mensuplarıyla paylaştı.
09.06.2016
Edremit'te Kadınlar, Esra Gövem İçin Yürüdü
Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde bir araya gelen onlarca kadın, koruma altındayken boşandığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen 24 yaşındaki Esra Gövem cinayetini yürüyüşle protesto etti.
01.06.2016
Balıkesir'de Eski Koca Dehşeti
Balıkesir’in Edremit ilçesinde, hakkında koruma kararı bulunan bir kadın, eski eşi tarafından bıçakla öldürüldü.
30.05.2016
2. Burhaniye Bisiklet Festivali Başladı
Balıkesir’in Burhaniye İlçesi Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) ve Pegasus Bisiklet Grubu organizasyonunda, Burhaniye Kaymakamlığı ve Burhaniye Belediyesinin destekleriyle düzenlenen 2. Burhaniye Bisiklet Festivali başladı.
27.05.2016
Mutlu: El Birliğiyle Manyas Kuşcenneti Gölü'nü Cehenneme Çevirdiler
Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği Bandırma Şube Başkanı Gültekin Mutlu, "Eskimiş bir bürokratik düzen ve görevlileri, bunlardan destek alan işletme sahipleri, duyarsız bir toplum ve sivil toplum örgütleri, günü kurtarma peşinde olan basiretsiz siyasetçiler, el birliğiyle, Manyas Kuşcenneti Gölü'nü cehenneme çevirmeyi başarmışlardır.
06.01.2016
Burhaniye’de Çocuklara Tiyatrolu Çevre Dersi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye ile Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliği ile Reha Yurdakul Kültür Merkezi Salonu’nda “Çevki Geri Dönüşüm Yolunda” adlı müzikli tiyatro oyunu ile ambalaj atıklarının geri kazanımının önemi çocuklara anlatıldı.
25.12.2015
Burhaniye’de Bitki Koruma Ürünleri Bayilik Sınavı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, bitki koruma ürünleri bayilik sınavının 26 Martta yapılacağını açıkladı.
16.12.2015
Öğrencilere Bitkisel Atık Yağ Hakkında Eğitim Verildi
Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma Birimince, ilçe genelinde, Bitkisel Atık Yağ eğitimleri ve bu konu hakkında çalışmalar devam ediyor.
07.12.2015
Başkan Atahan: 'Tükoder Kurumsallaşıyor'
Tüketici Koruma Derneği (TÜKODER) Genel Başkanı Haşmet Atahan, Türkiye'de tüketicilerin karşılaştığı hak ihlallerini önlemek amacıyla tüketici hareketinin kurumsallaşması için çalıştıklarını söyledi.
30.11.2015
Cumhurbaşkanına Havadan, Karadan Ve Denizden Koruma
Balıkesir’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için geniş güvenlik önlemleri alınması dikkatleri çekti.
28.11.2015
Bandırma Termik Santrali İstemiyor
Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED) Bandırma Şubesi Başkanı Gültekin Mutlu, termik santrale karşı olduklarını söyledi.
28.11.2015
GÜMÇED’ten Santrale Hayır
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Güney Marmara Doğal ve Kültürel Çevreyi Koruma Derneği (GÜMÇED), termik santral aleyhinde toplantı yaptı.
28.11.2015
Balıkesir 2.kent Sempozyumu Başladı
Balıkesir 2.Kent Sempozyumu başladı. 3 Gün sürecek sempozyumda çevre, ulaşım, doğal afetler, eğitim, kültür-sanat, tarih, kentsel koruma, kentsel dönüşüm, kent ekonomisi, tarım-hayvancılık ve sanayi, arkeoloji ve turizm, doğal kaynaklar ve yenilenebilir enerji konuları ele alınacak.
20.11.2015
Burhaniye’de Belediye Eski Binası Tescile Değer Bulunmadı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi’nin eski hizmet binasına, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge kurulu tarafından, “Kültür varlığı özelliği göstermediği” kararı verildi.
28.10.2015
10 Asırlık Zeytin Ağacının İçine 10 Kişi Sığıyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yaklaşık 10 asırlık olduğu iddia edilen tarihi zeytin ağacının koruma altına alınması istendi.
21.10.2015
Hayvanseverlerin Barınak Ziyareti
Balıkesir’de 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında hayvan severler düzenledikleri etkinlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evini ziyaret etti.
07.10.2015
Sağlıklı Kalpler İçin Pedal Çevirdiler
Dünya Kalp Günü nedeniyle Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED) tarafından “Kalbin için pedalla” etkinliği düzenlendi.
05.10.2015
Sındırgı Belediyesi’nden Sinekle Mücadele
Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, birinci aşamasına mayıs ayında başladığı ilaçlama çalışmalarına, haziranda ikinci ilaçlama aşamasıyla devam ediyor.
22.07.2015
Burhaniye’de Bisiklet Festivali Başladı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin öncülüğünde düzenlenen 1. bisiklet festivali başladı.
29.05.2015
Çogep Kursunda 25 Kursiyer Meslek Sahibi Oldu
Çocuk Ve Gençler Sosyal Koruma Ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Balıkesir’in Edremit İlçesinde düzenlenen eğitimleri başarı ile bitiren 25 Roman Kursiyere sertifikaları düzenlenen tören ile verildi.
08.05.2015
Balıkesir'e Yeni Müdürlük
Balıkesir’e Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü birimi kuruldu.
27.04.2015
Burhaniye’de Mustafa Umay Koruma Başkanı Oldu
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ali Yaramış’ın istifası ile boşalan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına Mustafa Umay getirildi.
17.04.2015
Doğanın Sevgi Gücü Gmka’da Tanıtıldı
Balıkesir Yaşam Alanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği (YAŞAD) tarafından hazırlanan ve Altıeylül Belediyesi Strateji Müdürlüğü’nün yürüttüğü Erasmus KA2 Doğanın Sevgi Gücü Projesi kapsamında GMKA Toplantı Salonu’nda bilgilendirme yapıldı.
13.04.2015
Koruma Başkanı Yaramış İstifa Etti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçtiğimiz yılın temmuz ayında göreve başlayan Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Yaramış istifa etti.
13.04.2015
Yabancılar Keklik Üretim Merkezini Gezdi
Yaşam Alanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği’nin proje yürütücüsü olduğu AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus KA2 programı olan Zihinsel Engelli Çocukların Doğada Rehabilitasyonu Modeli kapsamında yurtdışından gelen misafirlerimiz Bigadiç’teki Keklik Üretim Merkezini gezdiler.
11.04.2015
Altıeylül Belediyesi Güzel Bir Projeye Daha Ortak Oldu
Yaşam Alanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği (YAŞAD) tarafından yapılan Altıeylül Belediyesi Strateji Müdürlüğü’nün yürüttüğü Erasmus K2 Doğanın Sevgi Gücü Projesi başlıyor.
08.04.2015
Burhaniyeli Ali Yaramış Çiftçi Malları Temsilciler Meclisinde
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Eskişehir de düzenlenen Çiftçi Malları Koruma Başkanları Genel Kurul Toplantısına katılan Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ali Yaramış, temsilciler meclisine seçildi.
13.03.2015
Kuluçka Dönemindeki Pelikanlar, Köy Yakınlarında Avlanıyor
Balıkesir’in Manyas ilçesi yakınlarındaki kuş cenneti, koruma altındaki binlerce pelikana ev sahipliği yaparken, kuluçka dönemine giren pelikanların bir kısmı Kuş Cenneti Köyü yakınında avlanıyor.
12.03.2015
Burhaniye’de Tarımsal Arazilerin Satışı Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Arazi Edindirme Şube Müdürlüğü öncülüğünde, Burhaniye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, 5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu Uygulamaları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
12.03.2015
Ayvalık Belediyesi’nin Mart Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısının İkinci Etabı Gerçekleştirildi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi’nin Çarşamba günü yapılan Mart ayı Olağan Meclis toplantısının ilk maddesi olan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın seçimleri nedeniyle görüşülemeyen gündem maddeleri, Orhan Peker Sanat Galerisi’nde saat 10.00’da başlayan toplantıyla gerçekleştirildi.
06.03.2015
3.sü Yapılan Çiftçi Malları Başkanlığı Seçimlerinde Derinova Yeniden Seçildi
Yılan hikayesine dönen Ayvalık Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın seçimleri 3. kez yenilenerek, Ayvalık Belediyesi Mart ayı olağan toplantısının ilk etabında gerçekleştirildi.
05.03.2015
Antandros Derneği'nden Başkan Saka'ya Ziyaret
Tarihi Antandros Şehrini Kurtarma, Koruma ve Yaşatma Derneği’nde yapılan genel kurul sonrası göreve gelen Dernek Başkanı Gülçin Cömert ve yönetim kurulu üyeleri Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret etti.
27.02.2015
Karşılık Beklemeden Seven Tek Canlı Hayvandır
Balıkesir Hayvanları Koruma Derneği tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Makbule Oğuzkurt sokak hayvanları için belediye ile koordineli bir şekilde faaliyet gösterdiklerini söyledi.
02.02.2015
Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Ayvalık'ta
Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Ayvalık’ta yapılan ve üç gün süren toplantılarında Küçükköy Mahallesinde yer alan yapılardan eski eser niteliği taşıyan 60’tan fazla binanın tespiti yapıldı.
19.01.2015
Kır Bekçileri Bir Ton Çalıntı Zeytin Ele Geçirdi
Burhaniye Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı, zeytin hırsızlarına karşı yaptığı operasyonlarda 1 ton 300 kilo zeytin ele geçirdi.
15.01.2015
Toplam Kayıt: 169   Sayfa: 1/4 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ] 
Balıkesir Önemli kişiler











Balıkesir Haber Başlıkları
Hasan Bülent Türközen  kaza  kamyonet  avşa adası  çalışma  batuhan karadeniz  AKP milletvekili adayları  Konser  boğulma  Birol Demirel  Ali Kemal Deveciler  istihdam  Nihat Emer  polis memuru  maç  Ayakkabıcılar Odası  balkes  Coronavirüs  strateji  kapya  altınoluk  abdullah adar  narkotik  AKP belediye Başkan adayı  yunanistan  asayiş  kurtuluş  bıçaklama  parti  milli park  sergi  bisiklet  chp adayı  Tarım  Ali Deveci  yunan  gazi  Cemalettin Özden  Kocaseyit Havaalanı  tatlı  Şevket Barkır  ekimi  haluk nazlıoğlu  çeltik  spor  Dinçer Orkan  havran  Nail Akkeçi  Sigara  geri dönüşüm  teksüt  ahmet efe  Mustafa Canseven  organize suç örgütü  Ayhan Baydan  Yüksel Zeki  sokak  Ahmet Dut  gümrük  Raşit Günhan  Selim Avcıoğlu  kitap  kutlama  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy  valilik  AKP edremit Adayları  toki  antik kent  cinayet  patlama  ülkücüler  huzur  maki  gökçen  BDP  Belediye Başkan Adayı  sonuçlar  akçay  yasa dışı  çocuk  sahte para  ehem  Murat Avcıoğlu  gönen  Çay Deresi  firar  kamil saka  gıda  sulama kanalı  transfer yasağı  Ak Parti  MHP il Başkanı  radar  hayırsever  susurluk  Mustafa Canbey  MHP  zehirlenme  baskın  Sedat Pekel 

Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir koruma

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi