Şifrem?
121 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir ilaç

-
2316252 Balıkesir haber ilaç 271 inceleme

'Önceki Yaşamımda Yaşayan Bir Ölü Gibiydim'
Uyuşturucu bataklığından kurtulmak için "ilaçsız" yöntemi tercih ederek bir vakfın Balıkesir'in Edremit ilçesindeki tesisinde uyguladığı programa devam eden 25 yaşındaki genç, "Önceki yaşamımda yaşayan biri ölü gibiydim." diye özetlediği eski günlerini geride bırakıp tertemiz bir hayata başladı.
28.06.2019
Madde Bağımlılarına Zeytinlikler Arasında İlaçsız Rehabilitasyon
 Balıkesir'in Edremit ilçesinde merkezi Ankara'da bulunan Kurtuluş Vakfınca Kazdağları'nda rehabilitasyon programına alınan uyuşturucu ve alkol bağımlıları, ilaç kullanılmadan yürütülen çalışmalarla topluma kazandırılıyor.
26.06.2019
Lösemili Çocuklar İçin Saçlarını Kazıttılar
Balıkesir'in Edremit ilçesinde alkol ve madde bağımlılarına yönelik ilaçsız rehabilitasyon programı uygulayan bir vakfın yöneticileri ve katılımcılar, lösemiye dikkati çekmek amacıyla saçlarını kazıttı. 
08.11.2018
Balıkesir'de Zeytin İlaçlama Uçağı Sert İniş Yaptı
- Pilot kazadan yara almadan kurtuldu
09.10.2018
Düvertepe'den Kaolin Fışkırıyor
- İlaç, cep telefonu, televizyon, cam, gübre, hayvan yemi, kağıt, boya, lastik, yapıştırıcı, seramik ve mürekkepte kullanılan, Türkiye'de 421 milyon ton civarında rezervi bulunan kaolin madeni, en çok Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki Düvertepe Havzası'ndan çıkarılıyor - Sındırgı'daki madenin işletmecisi Mustafa Karanfil: - "Türkiye'de kaolinin ocaktan çıkış ortalama ton fiyatı 25 lira. Dışarıdan aldığımız işlenmiş kaolinin tonu bin 200 dolar. Türkiye'de bunu işleyecek teknik yok. Teknik bulunur ama finansman bulamıyoruz. Yatırımcı bulursak o tekniği bir şekilde oluştururuz"
03.10.2018
Edremit Körfezi'nde Zeytin Sineğiyle Mücadele
Yaklaşık 13 milyon zeytin ağacı varlığıyla Türkiye'nin önemli zeytin üretim bölgesi olan Edremit Körfezi'nde, zeytin sineğiyle mücadele çalışmaları kapsamında 810 bin 290 dekarlık alandaki zeytin ağaçlarının havadan ilaçlanmasına başlandı.
11.08.2018
Edremit Körfezi'nde Milyonlarca Zeytin Ağacı Bakımda
Yaklaşık 13 milyon zeytin ağacı varlığıyla yılda ortalama 150 bin ton zeytin ve 20 bin ton zeytinyağının üretildiği Edremit Körfezi'nde üreticiler, zeytinliklerde 2018-2019 sezonuna yönelik bakım ve ilaçlama çalışmalarına başladı.
29.03.2018
Balıkesir'de Zeytin Ağaçları Havadan İlaçlanıyor
Türkiye'de üretilen zeytinin önemli bir kısmının yetiştirildiği Balıkesir'de, üreticilerin sağlıklı ve kaliteli ürünler elde edebilmesi için ağaçlar havadan ilaçlanıyor.
03.10.2017
Balıkesir'de Zeytin Sineğiyle Mücadele
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, zeytin sineği ile mücadele kapsamında, havadan ve karadan yapılacak ilaçlama için 3,5 milyon lira ödenek ayırdı.
29.09.2017
Burhaniye'de 21 Kişi Sinek İlacından Etkilendi
Burhaniye ilçesinde belediyeye ait araçtan sineklere karşı yapılan ilaçlama sırasında kimyasal maddeden etkilenen 21 kişi tedavi edildi.
02.06.2017
Altın Değerindeki Mantarın Özünü İhraç Ediyorlar
Balıkesir'in Edremit ilçesinde kurulu bir firma, kurusunun kilosu bin liraya kadar çıkan kuzugöbeği mantarının özünü çıkarıp ilaç sanayisi için ihraç ediyor.
22.05.2017
Balıkesir'de Zeytin Sineğine Karşı İlaçlama
Yaklaşık 12 milyonun üzerinde zeytin ağacının bulunduğu Edremit Körfezi’nde zeytin sineği ile uçakla mücadele başladı.
01.10.2016
Zeytin Sineği ile Mücadeleye 3,5 Milyon Lira
Balıkesir'de, zeytin sineğiyle mücadele kapsamında 3,5 milyon liralık bütçe ayıran Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta 64 bin dekarda havadan ilaçlama yaptı.
26.08.2016
Burhaniye’de Arıcılara İlaçlama Uyarısı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, zeytin sineği ilaçlaması ile ilgili hazırlıklar tamamlanırken, zeytinliklerin yakının da bulunan arı kovanlarının da kaldırılması istendi.
13.10.2015
Karesi’de Haşereyle Mücadele
Karesi Belediyesi, merkezde ve kırsalda havaların soğumasına rağmen günde ortalama bin litre ilaçlı su kullanarak haşere ile mücadeleyi sürdürüyor.
06.10.2015
İlaç İçen 14 Yaşındaki Kız Öldü
Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde, içtiği ilaçlardan zehirlenen 14 yaşındaki bir kız hayatını kaybetti.
05.09.2015
Burhaniye’de Sivrisinek Mücadelesi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye, 12 ay boyunca sürdürdüğü larvasit ilaçlamanın yanı sıra yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte yoğunlaşan sivrisineğe karşı uçkun mücadelesine başladı.
21.08.2015
Sındırgı Belediyesi’nden Sinekle Mücadele
Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, birinci aşamasına mayıs ayında başladığı ilaçlama çalışmalarına, haziranda ikinci ilaçlama aşamasıyla devam ediyor.
22.07.2015
Zeytin Sineği Sayımı Başladı
Türkiye’nin en önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Edremit Körfezinde, ilaçlı mücadeleye esas olmak üzere zeytin sineği sayımına başlandı.
19.06.2015
Ayvalık Belediyesi’nden Camilere Özel Ekip
Ayvalık Belediyesi ilçedeki ibadethanelerin önce ilaçlamasını ardından da temizliğini yapıyor.
08.05.2015
Mustafa Dirim, 'Her Zaman Çiftçimizin Yanındayız'
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en büyük mahallesi Altınova’da, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğüne atandıktan sonra başta Altınova ve kırsal mahallelerde çiftçilerin kısa sürede sevgisini kazanan Mustafa Dirim ve ekibi, üyelerine hayvancılık, zirai ilaç, tohum, gübre, mazot, kömür, zirai iş makineleri, sera naylonları ve daha birçok çeşit tarım alanında kullanacakları ekipmanları piyasadan daha ucuza ulaştırılmasında önemli pay sahibi oldu.
23.02.2015
Durukan, Doktorlara İlaç Etken Maddelerini Anlattı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde ilaç etken malzemeleri üreten bilim insanı Faruk Durukan, Isparta’daki Süleyman Demirel Üniversitesi’nde, doktorlara yönelik bir konferans verdi.
02.02.2015
Termal Su Mineralleri İlk Kez Kapsüle Girdi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir AR-GE firması, ilginç bir buluşa imza atarak, termal sularda bulunan mineralleri ilaç kapsüllerinin içinde taşınabilir hale getirdi.
28.01.2015
Edremit'te Çöp Ev Temizlendi
Edremit’in Hekimzade Mahallesi’nde bir vatandaşın şikayetini değerlendiren Edremit belediyesi ekipleri içerisinde çöplerden yaşanmaz hale gelen bir evi boşalttı. Temizlenen ev ilaçlanarak dezenfekte edildi.
19.12.2014
Zeytinde İlaçlama Yağda Kaliteyi Arttırdı
Türkiye’nin en önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Edremit körfezinde 2 yıl aradan sonra zeytin sineği ilaçlaması yapılması yağdaki kaliteyi artırdı.
12.11.2014
Balıkesir’de 3. Aplikasyon Uçakla Zeytin İlaçlama Çalışmaları
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından, zeytin sineği ile mücadele kapsamında başlatılan ilk uçakla ilaçlamanın 3. Aplikasyonu Erdek ilçesinde devam ettirildi.
27.10.2014
Burhaniye’de Düşen Zeytin Uçağının Enkazı Gece Kaldırıldı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, geçen hafta düşen zeytin ilaçlaması uçağının enkazı uzman ekipler tarafından gece karanlığında kaldırıldı.
22.10.2014
Motoru Duran Zeytin İlaçlama Uçağı Düştü
Balıkesir Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından zeytin sineğiyle mücadele için kiralanan ilaçlama uçağı Burhaniye’de düştü.
17.10.2014
Büyükşehir Belediye Başkanına Zeytinci Teşekkürü
Türkiye’nin en önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, zeytin sineği zararlısına karşı mücadele hazırlıkları tamamlanırken, zeytinciler, ilaçlamayı üstlenen Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’a teşekkür etti.
19.08.2014
Uçakla İlaçlama Edremit Körfezi’nde Başladı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde zeytin sineği ve zeytin zararlılarına karşı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde havadan ilaçlama Cunda Adası’ndan başlandı.
12.08.2014
Körfez’de Zeytin Sineği İlaçlaması Başlıyor
Türkiye’nin en önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in körfez yöresinde zeytin sineği zararlısına karşı uçakla havadan ilaçlama çalışmasına başlanıyor.
06.08.2014
Edremit’te Bayram Öncesi İlaçlamalar Yoğunlaştı
Balıkesir’in Edremit Belediyesi ekipleri tarafından Ramazan Bayramı öncesinde sinekle mücadele çalışmaları daha da arttırıldı.
25.07.2014
Burhaniye’de Arıcılara İlaçlama Uyarısı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, zeytin sineği zararlısına karşı ilaçlama hazırlıkları devam ederken, yöredeki arıcılar da uyarıldı.
21.07.2014
Edremit Körfezi'nde Uçakla İlaçlama Yapılacak
Türkiye’nin en önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir’in Burhaniye, Edremit, Havran, Gömeç ve Ayvalık ilçelerinde 2 yıl aradan sonra bu yıl uçakla zeytin sineği ilaçlaması tekrar yapılacak.
14.07.2014
Burhaniye’de Çekirge Mücadelesi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Madra dağındaki yaylalarda çekirge görülmesi üzerine ilaçlı mücadele başlatıldı.
05.06.2014
Kanser İlaçlarını Çalan Hırsızlar Serbest Bırakıldı
Balıkesir Devlet Hastanesi'nde kanser tedavisi gören hastalara ait kemoterapi ilaçlarını çalan hırsızlar haklarında adli kontrol kararı verilerek mahkemece serbest bırakıldı.
27.01.2014
Devlet Hastanesi Kemoterapi Ünitesindeki Kanser İlaçları Çalındı
Balıkesir Devlet Hastanesi'nde kanser tedavisi gören hastalara ait kemoterapi ilaçları çalındı.
23.01.2014
Zeytin Üreticisi Vali’den İlaçlamanın Yeniden Başlamasını İstedi
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, ‘Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) Müteşebbis heyeti toplantısında, önceliğin hemen fabrikasını kuracak kişilerden tercih edilmesini istedi.
26.12.2013
Havadan İlaçlama Yapılmaması Zeytini Vurdu
Balıkesir Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Grubu Başkanı Mehmet Semerci, zeytin zararlıları ile bu yıl havadan ilaçlama yapılmamasının üretimi düşürdüğünü açıkladı.
17.12.2013
İlaçlama Yapılmaması Yağın Kalitesini Düşürdü
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, uçakla zeytin sineği mücadelesinin iki yıldan bu yana yapılmaması zeytinyağında kaliteyi düşürdü.
02.12.2013
Olumsuz Hava Şartları Zeytinde Rekolteyi Düşürdü
Ülkenin önemli zeytin ve zeytin yağı üretim merkezlerinden olan Balıkesir’in Edremit yöresinde rekoltenin bu yıl yüzde 80 düşük olduğunu söyleyen üreticiler, ilaçlamaların yanlış zamanda yapıldığını ileri sürdü.
04.11.2013
Tuncel Kurtiz’in Son Fotoğrafları
Balıkesir’in Edremit ilçesinde geçen hafta aile hekimine ilaç yazdıran ünlü sanatçı Tuncel Kurtiz'in son görüntülerini yerel bir haber sitesinin yazı işleri müdürü çekti.
27.09.2013
Burhaniye’de Zeytincilere Ücretsiz İlaç
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, zeytin sineği ile mücadele başlatılırken Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce ilaç dağıtımı da devam ediyor.
14.08.2013
Hayvanlara Reçetesiz İlaç Verilmiyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, et ve sütte kalıntıyı önlemek için hayvanlarda reçetesiz ilaç kullanılmıyor.
12.06.2013
Balıkesir'de Sivrisinekle Mücadele Başladı
Balıkesir Belediyesi yaz mevsiminin gelmesiyle artan sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı mücadele için ilaçlama çalışmalarına hız verdi.
05.06.2013
Eczaneler Dışında İlaç Satanlara Uyarı
Balıkesir'in Manyas ilçesinde, Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Yusuf Vakitsayan, beşeri tıbbi ürünlerin eczaneler dışında satışının yasak olduğunu belirterek bu konuda uyarıda bulundu.
13.03.2013
Bir Başarı Hikayesi: Esengül Yıldırım
Pozitif İlaçlama Firması ile iş hayatında başarılara imza atan Esengül Yıldırım, Balnet İş Dünyası Dergisi için verdiği röportajda kariyerini, hedeflerini ve ideallerini anlattı.
09.02.2013
Cezaevi'nde İntihar!
Balıkesir L Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan bir mahkumun ilaç içerek intihar ettiği öğrenildi.
26.01.2013
Balıkesir'de Otobüsler Temizlendi
Balıkesir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından halk otobüsleri ilaçlanarak temizlendi.
18.01.2013
Türkiye'den İsviçre'ye Meyve Özü İhracatı
İlaç üretiminde dünya liderliğini elinde tutan İsviçreli bir ilaç firması Bolada, bitkisel ilaç üretimini kuvvetlendirmek için Türkiye’den satın aldığı bitkisel ilaç ham maddesine, dünyada ilk kez Türkiye’de üretilmeye başlanan meyve özlerini de ekledi.
13.12.2012
Toplam Kayıt: 109   Sayfa: 1/3 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ] 
Balıkesir Önemli kişiler









Balıkesir Haber Başlıkları
Yılbaşı  transfer yasağı  antreman  MHP il Başkanı  işgal  torna  Recep Ahmet Mercan  otobüs kazası  Millikuvvetler  asfalt  MHP adayları  hamsi  İsmail Ertekin  sakin vural varlı  atletizm  Bülent Başaran  çocuk  dosluk maçı  Ensar Aytekin  görkemli  onyedi eylül üniversitesi  ihale  aydemir mutlu  3 şüpheli  İsmail Çoban  futbolcu  atolye  Şevket Barkır  Raşit Günhan  antik kent  çağrısı  motosiklet  yasadışı göçmen  gökçen  Ziraat Odası  Soma  futbol  Milletvekili Namık Havutça  domates  iftar  Berberler odası  sahte para  belediyesi meclis üyesi adayları  Ramazan Bahçavan  Emine Aygün  chp belediye baskan adayi  silahlı saldırı  tatlı  maki  Organize Suç  Yaşar Evci  operasyon  MHP  gümrük  plastik şişe  zeytinyağı fabrikası  biber  bölge hastanesi  Yüksel Zeki  milli  planlama  Nail Akkeçi  karadenizliler  ceza  Yusuf Hocaoğlu  uçak  Seçim  hız denetimi  İbrahim Ceylan  Hilal Demirözer  sonuçlar  sahte  Zeynep Aydoğan  huzur  7 yaralı  Kaçırılma  Asım Sürer  sokak  AKP  Mustafa Canbey  altıeylül  Refik Özbal  ziynet  Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Adayları  Birol Demirel  Sefer Akdağ  Feridun Süzer  İsmail Mehrioğlu  yolcu otobüsü  Türkiye Gençlik Vakfı Balıkesir  bakımevi  millet kıraathanesi  mazbata  köpek  2. amatör küme  göç idaresi  Milletvekili Aday Adayları  Hilal Özdemir  Ak parti Adayları  seçim sonucu 

Son Günlerin Haberleri
12.05.2024 Tarihli Haberler
11.05.2024 Tarihli Haberler
10.05.2024 Tarihli Haberler
09.05.2024 Tarihli Haberler
08.05.2024 Tarihli Haberler
07.05.2024 Tarihli Haberler
06.05.2024 Tarihli Haberler
05.05.2024 Tarihli Haberler
04.05.2024 Tarihli Haberler
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir ilaç

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi