Şifrem?
122 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir farkındalık

-
2315987 Balıkesir haber farkındalık 25 inceleme

Ayvalık'ta Görme Engellileri Anlayabilmek İçin Farkındalık Konseri
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sahnedeki sanatçılar ve izleyicilerin tamamının gözlerini bantlayarak katıldığı Türk halk müziği konserine ilgi yoğun oldu.
12.10.2019
Süslü Kadınlar Bisiklet Turu
Eskişehir, Bilecik, Balıkesir ve Çanakkale'de, bisikletin ulaşım aracı olarak yaşamın parçası haline gelmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen "Süslü Kadınlar Bisiklet Turu"nda renkli görüntüler oluştu.
23.09.2019
Narkotik Eğitim Tırı 78 Bin Kişiye Ulaştı
 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinin bir projesi olan Narkotik Eğitim Tırı, madde kullanımını önlemek konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Balıkesir'in Edremit ilçesine geldi.
16.01.2019
Narkotik Eğitim Tırı Balıkesir'de
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinin bir projesi olan Narkotik Eğitim Tırı, madde kullanımını önlemek konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Balıkesir'e geldi.
10.01.2019
Değişip Yenilenmek İçin Kazdağları'nda Toplandılar
Aydınlık bir gelecek için tüm dünyanın topyekün pozitif yönde değişimini amaçlayan Dünya Değişim Akademisinin etkinlikleri arasında yer alan Uluslararası Farkındalık Festivali, Kazdağları'nda başladı. 
26.11.2018
Balıkesir'de Motosiklet Kulübünden Farkındalık Projesi
Balıkesir'de, 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği üyeleri, zihinsel engelli öğrencilerle motosiklet sürdü.
24.11.2017
Balıkesir'de 14 Kasım Diyabet Günü Etkinliği
Ayvalık ilçesinde, 14 Kasım Diyabet Günü dolayısıyla Ayvalık Devlet Hastanesi Diyabet Ünitesi tarafından farkındalık etkinliği düzenlendi.
14.11.2017
Motosikletlerini Organ Bağışı İçin Sürdüler
Balıkesir'de buluşan motosikletliler, "Organ Bağışı Farkındalık Sürüşü" gerçekleştirdi.
06.11.2017
Balıkesir'de Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Etkinliği
Balıkesir'de, kadınlar bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla ''Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'' etkinliğinde bir araya geldi.
25.09.2017
Bandırma'da Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Etkinliği
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde kadınlar, bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla ''Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'' etkinliğinde bir araya geldi.
25.09.2017
Balıkesir'de Yaşama Yol Ver Projesi
Balıkesir'de Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan ''Yaşama yol ver'' sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında çocukları bilinçlendirme ve farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
01.08.2017
Balıkesir'de Dünya Otizm Farkındalık Günü
Balıkesir'de Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otistik çocuklar ve aileleri yürüyüş gerçekleştirdi.
03.04.2017
Üniversite Öğrencilerinden Anlamlı Farkındalık
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir grup üniversite öğrencisi, engellilerin günlük hayatta yaşadığı zorlukları anlamak ve empati kurmak amacıyla gözleri bağlı yemek yaptı.
16.12.2016
Organ Bağışı İçin Stant Kurdular
Balıkesir Devlet Hastanesi Organ Nakil Koordinatörlüğü, organ bağış sayısını artırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla organ bağışı standı açtı.
07.07.2015
EHEM’den Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri Başlıyor
Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğün (EHEM) bağımlılıkla mücadele kapsamında okul öncesinden yetişkinlere kadar bağımlılıkla mücadele kapsamında farkındalık kazandırmak amacıyla eğitimler vermeye hazırlanıyor.
25.05.2015
Miniklerden Büyük Duyarlılık
NEF Anaokulu Minik Kalpler sınıfı öğrencileri, Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerle farkındalık oluşturdu.
20.05.2015
Gömeç Belediye Başkanı Arslan Balıkesir’deki Kadına Yönelik Şiddet Seminerine Katıldı
Balıkesir’de, Avrupa Birliği ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen, "Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetin Önlenmesi Projesi", koordinasyon ve farkındalık yaratma semineri, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın da katılımıyla Termal Asya Otel’de gerçekleştirildi.
24.04.2015
Balıkesir’de Dünya Otizm Farkındalık Günü Kutlandı
Balıkesir Otizmli Bireyleri Destekleme Derneği (OBİDER) tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
02.04.2015
Zeytin Ve Zeytinyağı Emin Ellerde
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Zeytin, Zeytinyağı ve güvenilir gıda ile ilgili farkındalık oluşturması amacıyla İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Tarımsal Üretim ve Tarladan Sofraya Gıda Güvenirliği Bilincinin Oluşturulması’ projesi tamamlandı.
27.03.2015
Gençlere Girişimcilik Farkındalık Eğitimi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Edremit Ticaret Borsası tarafından düzenlenen “Girişimcilik farkındalık eğitimleri” Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.
26.03.2015
Antandros Derneği'nden Farkındalık Çalışması
Antandros Derneği tarafından “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü”nde farkındalık amacıyla düzenlenen “Antandros t-shirtünle selfie çek, gönder!” kampanyasına Edremit genelinden çok sayıda vatandaş katıldı.
10.03.2015
Jandarmadan Gönen'de Önemli Konferans
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Gönen ilçesinde aile içi ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve bu konularda farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlara konferans verdi.
07.03.2015
Meme Kanserinde Erken Tanı
Balıkesir’de "Meme Kanserinde Farkındalık" konulu konferans düzenlendi.
30.10.2014
Doktorlar Kalp Sağlığı İçin Yürüdü
Balıkesir'de doktorlar sağlık için yürüyüş yaptı. Valilik binası önünde sona eren yürüyüş ile kamuoyunun kalp sağlığı konusunda daha dikkatli olunması için bir farkındalık oluşturuldu.
13.04.2012
Emniyet'ten 'Beyaz Lale' Projesi
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, aile içi şiddetle mücadele konusunda farkındalık ve duyarlılık oluşturmak amacıyla, "Beyaz Lale" projesi hazırladı. Uygulamaya konulan proje Vali Yılmaz Arslan'ın da katıldığı bir tören ile kamuoyuna tanıtıldı.
15.02.2012
Balıkesir Önemli kişiler











Balıkesir Haber Başlıkları
Kemal Yenigün  İsmail Damar  bıçaklama  Seçim Sonuçları  cemal öztaylan  Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Adayları  Abdulhamit Erguvan  altıeylül Belediye başkan adayı  Karesi Mhp ilçe Başkanı  atletizm  Başarı Hikayesi  açık hava tiyatrosu  domates  altınoluk  Yusuf Hocaoğlu  kurşunlama  Sevgi Hastanesi  Silahlı çatışma  Midilli  çalışma  kapya  Dr. Arzu Kaynak  teksüt  trafik cezası  karesi belediyesi  İsmet Koçyiğit  parti  Kocaseyit Havaalanı  uçak  iş ilanları  7 yaralı  Kepsut  onyedi eylül üniversitesi  yavru  İsmail Aynur  film  AKP aday adayları  Bandırma Belediyesi  talat bozoklu  mehmet ali çiçek  Şevket Barkır  hazırlık maçları  Edremit Halk Eğitimi Merkezi  tarım arazisi  ayvalık  yeni bölge hastanesi  toprak kayması  İsmail Ertekin  gönen  balıkesir haberler  göçmen  kardeş  mysia  Edremitte kim önde  kitap  okul  rum patriği  havran  asfalt  Ziraat Odası  atlet  ender biçki  Mustafa Bilsem  kuvayı milliye  Raşit Günhan  Esnaf  Yusuf Özenç  meyve bahçesi  karesi  güven operasyonu  Akp karesi belediye başkan adayı  Güreş  sahte  Levent Gökalp  Berberler odası  Mustafa Gürcanlar  transfer  Altıeylül Belediyesi Seçim Sonuçları  orta doğu  Belediye Başkanı  dergi  hamsi  Ensar Aytekin  Yücel Yılmaz  Zerrin Eğrioğlu  Kaçırılan Kız  Osman Çakçak  Çadır Kamp  aşure  ağaç işleme  yaya geçidi  motor kazaları  İbrahim Ceylan  mustafa güner  Kadın Girişimçi  valilik  hülya ertür  MHP adayları  Kuşcenneti  tarihi bina 

Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir farkındalık

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi