Şifrem?
102 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir balıkesir üniversitesi

-
2316171 Balıkesir haber balıkesir üniversitesi 170 inceleme

Balıkesir Üniversitesi'nde Şehitler Anıldı
Balıkesir Üniversitesi'nde "Şehitleri Anma Yürüyüşü" gerçekleştirildi.
24.10.2019
Üniversite Öğrencileri, Kula-Salihli Jeoparkı'nı İnceledi
Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğrencileri, Salihli-Kula Jeoparkı'nda "Yer Bilimleri" eğitimi aldı. 
23.10.2019
Milletvekili Aydemir Otobüs Şöförleriyle Bir Araya Geldi
AK Parti Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Üniversitesi kampüsüne toplu taşıma görevi yapan otobüs şoförleriyle bir araya geldi.
24.09.2019
Balıkesir Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu
Balıkesir Üniversitesinden 2018-2019 öğretim yılında mezun olan 7 bin dolayındaki öğrenci için Atatürk Stadyumu'nda tören yapıldı.
15.06.2019
Balıkesir’de Etnobotanik Miras Projesi
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) araştırmacılarının bir yıl önce başlattıkları Gömeç ilçesi etnobotanik özellikleri projesinin ikinci aşamasında genç kuşaklar ile yaşlı kuşakların bilgi alışverişi sağlanacak.
07.05.2019
Gıda Eğitimine Laboratuvar Desteği
Cargill Gıda tarafından Balıkesir Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde "Bitkisel Yağ Laboratuvarı" kuruldu. Laboratuvar, bilimsel çalışmaların yanı sıra bölgede yağ üretimi yapan firmalara da destek sağlayacak. 
01.05.2019
Balıkesir'de Koyun Kuzu Hastalıkları ve Beslenmesi Semineri
Balıkesir Ticaret Borsası, Balıkesir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi iş birliğinde üreticilere yönelik "Koyun Kuzu Hastalıkları ve Beslenmesi" konulu seminer düzenlendi.
27.02.2019
Balıkesir Üniversitesi Yoğun Bakım Ünitesi ve Acil Servisi Açıldı
Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesi ve acil servisi açılış töreni yapıldı. 
27.02.2019
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türk Ocakları, Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "TÜRKÜM 2018 Uluslararası Türk Kültürü ve Medeniyeti Kongresi"nde konuşma yaptı.
06.09.2018
Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 9. Dönem Mezunlarını Verdi
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 9. dönem mezunlarını verdi. 
10.05.2018
BAÜN 1. Turizm Rehberliği Kongresi
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından düzenlenen "BAÜN 1. Turizm Kongresi" kapsamında Edremit ilçesindeki Antandros Antik Kenti gezildi.
30.04.2018
5. Balıkesir İstihdam Fuarı Açıldı
Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) iş birliğiyle düzenlenen "5. Balıkesir İstihdam Fuarı" açıldı.
25.04.2018
Balıkesir Üniversitesinde İstihdam ve Kariyer Günleri
Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen "İstihdam ve Kariyer Günleri"ne öğrenciler ilgi gösterdi.
01.03.2018
Uluslararası Projeye Türk Kadın Doktor İmzası
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilay Şahin'in de aralarında bulunduğu 10 ülkeden 25 bilim insanının, son yıllarda Türkiye ve dünyada sık rastlanan "diz kireçlenmesi"nin kalıcı tedavisini araştırmak için yaptığı çalışmanın ilk etabı tamamlandı.  
10.02.2018
Balıkesir'in Hayvan Dostu Öğrencileri
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Altınoluk Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı öğrencisi üç genç, kış mevsiminde yemek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını doyurmak için adeta seferber oldu.
18.12.2017
Kök Boyalarla Renklendirilen Ürünler Sergilendi
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu tarafından, "Unutulmaya Yüz Tutan Geleneksel Boyamanın Gençlerle Geleceğe Aktarılması Projesi" kapsamında açılan kursta, kök boyalarla renklendirilen çalışmalar, bir sergide toplandı.
15.12.2017
Osmanlı'da Giyim Kuşam Sergisi Balıkesir'de
Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Programı öğrencileri tarafından "Osmanlı'da Giyim Kuşam" temalı nakış sergisi açıldı.
27.11.2017
Haluk Levent, Balıkesir'de Öğrencilerle Buluştu
Balıkesir Üniversitesi Radyo-İletişim Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte, sanatçı Haluk Levent öğrencilerle bir araya geldi.
18.10.2017
Kazdağları'nda 500 Lavanta Fidesini Toprakla Buluştu
Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksek Okulu (MYO) Tıbbi Aromatik Bitkiler Bölümü'nün projesi kapsamında, Kazdağları'nın eteklerindeki bir dönümlük alana lavanta fidesi dikimi yapıldı.
18.10.2017
BAÜN’de Hepatitsiz Yaşam Toplantısı Yapıldı
Balıkesir Üniversitesinde (BAÜN), Viral Hepatit Savaşım Derneği işbirliğiyle "hepatitsiz yaşam" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
11.10.2017
Balıkesir'de, Düşmeye Çok Yönlü Bakış Sempozyumu Yapılacak
Balıkesir Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Geriatri Bilim Dalı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, "Düşmeye Çok Yönlü Bakış Sempozyumu"na uluslararası araştırmalar yapan uzmanlar da katılacak.
26.09.2017
Balıkesir'de Uluslararası Termal Sağlık Turizm Sempozyumu
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Turizm Fakültesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uluslararası Termal Sağlık Turizmi Sempozyumu düzenlendi.
15.09.2017
Engelli Öğrenciden Başkan Avcu'ya Teşekkür Ziyareti
Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi engelli Tolga Dere, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
11.09.2017
Yabancı Öğrenciler, Türk Kültürünü ve Türkçeyi Öğreniyor
Balıkesir'de Yunus Emre Enstitüsü ile Balıkesir Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen proje ile dünyanın çeşitli yerlerinden Türkiye’ye gelen 19 öğrenci, Türkçeyi ve Türk kültürünü öğreniyor.
09.08.2017
Balıkesir Üniversitesinde Mezuniyet Heyecanı
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
03.07.2017
Balıkesir'de Tıp Fakültesine Veda, Mesleğe Merhaba Etkinliği
Balıkesir Tabip Odası Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden bu yıl mezun olacak öğrenciler için ''Tıp fakültesine veda, mesleğe merhaba'' etkinliği düzenledi.
21.06.2017
LYS Maratonunda Öğrencilere Beslenme Uyarıları
Balıkesir Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç Dr. Reyhan İrkin, Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek öğrencilerin özelikle sınav günlerinde beslenmelerine dikkat etmeleri uyarısında bulundu.
10.06.2017
Balıkesir'de Zeytinyağı Sabunu Yapım Kursu Sona Erdi
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Edremit Meslek Yüksekokulu Zeytin ve Zeytin Teknolojileri Bölümünün, Zeytin Dostu Derneği ve Anadolu Sigorta iş birliğiyle düzenlediği, geleneksel usül ve bilimsel yöntemlerle zeytinyağı sabunu yapımının öğretildiği kursu tamamlayanlara sertifikaları verildi.
05.06.2017
Sivil Havacılık Yüksekokulu'na Bina Tahsisi
Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun kurulma çalışmaları aşamasında, hayırsever bir vatandaş okul için 2 katlı ve 16 derslikli bina bağışladı.
10.05.2017
Üniversiteli Eller Renkli Şehirler Projesi
Balıkesir Belediyesi ile Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Sındırgı Meslek Yüksekokulu iş birliğiyle geçen yıl başlatılan "Üniversiteli Eller Renkli Şehirler" projesi kapsamında ilçedeki tarihi evler öğrenciler tarafından boyandı.
09.05.2017
Üniversitede Zeytinyağı Sabunu Yapım Kursu
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Edremit Meslek Yüksekokulu Zeytin ve Zeytin Teknolojileri Bölümünün, Zeytin Dostu Derneği ve Anadolu Sigorta iş birliğiyle düzenlediği kursta, geleneksel usul ve bilimsel yöntemlerle zeytinyağı sabununun yapımı öğretiliyor.
04.05.2017
Diz Kireçlenmesine Kalıcı Çözüm Arıyorlar
Türkiye'den Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nilay Şahin'in de bulunduğu, 10 ülkeden 21 bilim insanı, dünyada ve Türkiye'de son yıllarda daha sık rastlanan "Diz kireçlenmesi"nin kalıcı tedavisini araştırıyor.
03.05.2017
Balıkesir İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Açıldı
Balıkesir Valiliği tarafından Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Sanayi Odası ve Ticaret Odasının katkılarıyla bir alışveriş merkezinde düzenlenen "4. Balıkesir İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı" açıldı.
22.03.2017
Balıkesir'de Nevruz Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) Çağış Kampüsü'nde de çeşitli etkinlikler düzenlendi.
21.03.2017
Oyuncak Ayılarıyla Hastane Korkusunu Yendiler
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ), İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karesi Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen "Oyuncak Ayı Hastanesi Projesi" kapsamında hekim adayları, beyaz önlükleriyle Süeybe Karakuş Anaokulunda bir araya geldikleri minik öğrencilerin hastane korkularının önüne geçmek için oyuncak ayılarını muayene etti, oyuncak şırıngalarla iğne yaptı.
15.03.2017
Balıkesir BAÜ 6. İstihdam ve Kariyer Günleri
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Turizm Fakültesince bu yıl 6'ncısı düzenlenen "İstihdam ve Kariyer Günleri" etkinliği, turizm öğrencileri ile sektör temsilcilerini buluşturdu.
07.03.2017
Ankara Bombacısının Kimliği
Ankara'da 34 kişinin ölümü ve 125 kişinin yaralandığı terör saldırısı sonucu ilk bulgulara yönelik kadın bombacı Balıkesir Üniversitesi öğrencisi, S. Ç. D. olduğu belirlendi.
14.03.2016
BAU'de Tohumlar Toprakla Buluştu
Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Tohumlar Kampüse-Doğa Dostu Kent Bahçeleri” kampanyası kapsamında, Balıkesir Üniversitesi'nde ekolojik temelli eğitimler ile bahçeciliği içeren bir dizi etkinlik düzenlendi.
09.01.2016
Edremit'te Test Cihazı Ürettiler
Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Raif Sakin ve Elektronik ve Haberleşme Öğr. Gör. Akif Birol Dumanay, Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde yürütülmekte olan bir proje kapsamında "Kompozit plakalar için Bilgisayar kontrollü on numuneli ankastre tip eğilmeli yorulma test cihazı" nın tasarımını ve imalatını yaparak teslim ettiler.
21.12.2015
Dünyaca Ünlü Gurme Btioyo'da
Ünlü gurme Haldun Zeynel Tüzel, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine mutfak sırlarını anlattı.
16.12.2015
Göçük Faciası Yargıda
Balıkesir Üniversitesi kampüsünde bir inşaatta meydana gelen göçükte 4 işçinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 7 kişi savcıya ifade verdi.
09.12.2015
Rektör Özdemir, Kaymakam Sırmalı’yı Ziyaret Etti
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Kerim Özdemir Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’yı makamında ziyaret etti.
16.11.2015
Sındırgı MYO’da Aşure Dağıtıldı
Muharrem Ayı ve Aşure Günü nedeniyle Sındırgı Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi Sındırgı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine aşure dağıtıldı.
05.11.2015
Öğrenciler Matematiği Cebinden Çıkaracak
Balıkesir Üniversitesi, Karesi Belediyesi, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve yüzlerce matematik öğretmenin işbirliği ile hayata geçirilen "Matematik Cepte" uygulaması öğrencilerle buluştu.
22.10.2015
Prof. Dr. Saylan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Balıkesir Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
21.10.2015
Enkazda Kalan İşçilere 9 Saatte Ulaşıldı
Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yanında bulunan Morfoloji binası inşaatında meydana gelen göçükte toplam 4 işçi hayatını kaybetti.
15.10.2015
Balıkesir Üniversitesi’nde Yeni Akademik Yıl Başladı
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) 2015-2016 yılı akademik yılı dün düzenlenen törenle başladı.
05.10.2015
4. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi Başladı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi’nin katkılarıyla Milli Eğitim Bakanlığı, Balıkesir Üniversitesi ve Türkiye Kimya Derneği tarafından düzenlenen "4. Ulusal Kimya Eğitimi Kongresi" Ayvalık ilçesinde başladı.
08.09.2015
Böbrek Nakli Bekleyen Balıkesirli Hastalara Müjde
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil Merkezi, böbrek yetmezliği olan hastalara hizmet vermeye başladı.
07.09.2015
Kornea Naklinde Büyük Başarı
Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 8 ayda 41 kornea nakli yapıldı.
28.08.2015
Toplam Kayıt: 312   Sayfa: 1/7 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ] 
Balıkesir Önemli kişiler













Balıkesir Haber Başlıkları
Halk Eğitim Merkezi  geri dönüşüm  kadına şiddet  MHP Karesi  gözaltı  huzur operasyonu  radar  sergi  muz  dosluk maçı  metin örkçü  saadet partisi  3 şüpheli  biyo çeşitlilik  Dünya Balıkesirliler Günü  inşaat  yöresel lezzet  Altıeylül Belediye Başkanı  narkotik  denetim  test merkezi  aydemir mutlu  rum patriği  Yangın  Belediye Başkanı  itfaiye  parti  bakımevi  Soma  Yücel Yılmaz  temsil  tarihi bina  97. yıl  Edremitte kim önde  Güreş  uyuşturucu  CHP  karesi  İsmail Aynur  balkes  Rıdvan Gider  Bonzai  kedi  Tecavüz  gökçen  batuhan karadeniz  karesi adayı  Abdulhamit Erguvan  ölüm  Doğan Tokat  Esnaf  düzensiz göçmen  basın  kapıdağ  plaket  Kongre Merkezi  toki  toprak kayması  sokak  Cemalettin Özden  sahte  Önceçim  ekim  motosiklet  Kumar  pehlivan  ekimi  aday  AKP aday adayları  Midilli  kaçak sigara  ana metal  ender biçki  Yusuf Hocaoğlu  Halk Partisi  nüfus müdürlüğü  çalışma  ayran  avşa adası  kirazlı manastırı  kahveciler odası  atletizm  Organize Sanayi  futbolcu  film  ivrindi  Başarı Hikayesi  av sezonu  kırtasiye  yasa dışı  sonuçlar  elektrik direği  burhaniye  deprem  AKP Aday Adayı  Edremit Belediyesi  Bandırma Belediyesi  veteran futbolcuları  çeyiz  Tülay Babuşçu 

Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir balıkesir üniversitesi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi