Şifrem?
117 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Bakan Müezzinoğlu Balıkesir Şehir Hastanesi İnşaatını İnceledi
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemeler için Balıkesir'e geldi. Yapımı süren Balıkesir Şehir Hastanesi inşaatını ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, inşaat ile ilgili bilgi aldı. Bakan Müezzinoğlu'na, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, AK Parti Balıkesir milletvekilleri eşlik etti. Proje Müdürü, hastanenin kendi enerjisini kendisinin üreteceği bilgisini verdi. Müezzinoğlu, önümüzdeki 4-5 aylık süreçte havaların iyi olduğunu ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini aktardı.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Müezzinoğlu, CHP, MHP ve HDP'yi eleştirdi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Onlar kavga etmeyi seviyor, biz iş yapmayı seviyoruz. Onlar kavga etmeye devam edecekler biz de iş yapmaya devam edeceğiz. Millet bizden iş ve hizmet bekliyor. İnşallah önümüzdeki süreçte de hiç kesintiye uğramadan hizmet süreci devam edecek. İşte dün Bursa'da 3 tane hastanenin protokollerini imzaladık. Bugün Balıkesir'deki 800 yatak kapasiteli, son derece ileri teknolojili şehir hastanesini takip ediyoruz. Seneye inşallah hizmete sokacağız" dedi.

Türkiye'nin temel sorunun reel bir muhalefet olmaması olduğunu açıklayan Bakan Müezzinoğlu, "Ayakları yere basan, toplumu kucaklayan, ülkenin yarınlarını planlama vizyonu olan bir muhalefet olmadı. Millet de Ak Parti'de bunun sıkıntısını çekiyor. Çünkü ayaklarımızdan arkaya doğru çekiyorlar. Halbuki bu ülkenin ileriye gitmesi, basamakları bir bir tırmanması lazım. Yani bir ay önce hep birlikte hareket edip, AK Parti'yi tek başına iktidar yapmama mücadelesini birlikte yapanlar, şimdi birlikte kavga etmeye başladılar. Çünkü hizmet vizyonu olmayan, projeleri olmayan, yol haritası olmayanların ertesi gün konuşacağı cümle kavgadan başka bir cümle olmuyor. Bu da esasında ülkeye kaybettiriyor. Keşke ülke burada konuştuğumuz gibi; hastanın yattığı yerden nabzının, tansiyonunun ölçülebildiği ve sonuçların doktorun, hemşirenin önüne gittiği sistemleri tartışan bir vizyonu olan muhalefetimiz olsa. Yalnız sağlıkta değil, ulaşımla ilgili, Türkiye'nin dünya ile olan yarıştaki yeriyle ilgili, genel sorunlarının çözümü ile ilgili ne yazık ki kapalı kapılar arkasında kendisini iktidara hazırlamayan, proje üretmeyen, yalnız kapının önünde konjektürel cümleler konuşan bir muhalefetimiz var. Ama ülke yönetimi konjektürel cümlelerle olmaz. 7 Haziran akşamı gece yarısı Meclis Başkanı ilan ettiler, hükümet kurdular, hükümetin başbakanını ben değil sen ol dediler, dönüşümlü başbakanlık dediler. Ama hiç birisi bu ülkenin yarınlarıyla ilgili bir yol haritası sunmadı. Bu ülkenin yeni anayasaya ihtiyacı var, çözüm sürecini sağlıklı bir şekilde nihayetlendirmeye ihtiyacı var, ekonominin istikrarının bozulmadan Türkiye'nin büyümesinin ve gelişmesine ihtiyacı var. 78 milyon ülke insanının beklentisi: yarınlara umutlu ve güvenle bakmak. Ama şu anda görüyorum ki MHP'li ve CHP'li seçmen kara kara düşünüyor. HDP'liye bir şey demiyorum. Şimdi kendi seçmeninin, kendi partisinden memnun olmadığı koşulda Türkiye'yi yine yönetme yükü dönüp dolaşıp yine Ak Parti'nin üzerinde kalıyor. Biz de millet adına geçtiğimiz 13 yılda olduğu gibi bütün sorumlulukları üstlenerek bu ülkenin yarınlarını bugünden daha iyi olması ile ilgili her türlü gayret ve çalışmayı göstereceğiz" dedi.
Bakan Müezzinoğlu, daha sonra hastane inşaatını inceledi. 

06.07.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Bakan Müezzinoğlu Balıkesir Şehir Hastanesi İnşaatını İnceledi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi