Şifrem?
247 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ak Parti Karesi Adayı Yücel Yılmaz:
AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Karesi ilçesi ve diğer ilçeleri hizmet örgütü en iyi olan AK Parti'nin kazanacağını, doğru olanın da bu olduğunu, çünkü şehrin yönetim sorununun bu şekilde çözülüp, gelişimin ve atılımın da böylelikle sağlanabileceğini kaydetti.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Karesi ilçesi ve diğer ilçeleri hizmet örgütü en iyi olan AK Parti'nin kazanacağını, doğru olanın da bu olduğunu, çünkü şehrin yönetim sorununun bu şekilde çözülüp, gelişimin ve atılımın da böylelikle sağlanabileceğini kaydetti.

Balıkesir'in Büyükşehir olmasının ardından merkezde kurulan Karesi ilçesinden Belediye Başkan Adayı olan eğitimci Yücel Yılmaz, karesi ilçesinde insanların mutlu ve huzur içerisinde olması, ilçenin alt yapısıyla birlikte gelişmesi için vatandaşın yüzünün gülmesi için hizmete talip olduğunu, başta İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere tüm teşkilat olarak çalışmalarının sürdüğünü, vatandaşlarla bire bir temasa geçerek doğruları anlatıp kendilerini ifade ettiklerini, karşılığında son derece sıcak ve samimi tepkiler aldıklarını aleyhte yapılan vatandaşları aldatmaya yönelik propagandaların hükmünün olmadığını gördüklerini ifade etti. Yerel seçimlerin önemini anlatan Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ilçelerde Belediye Başkanı seçilecek kişilerin Balıkesir'i iyi tanıyan, Balıkesir insanının derdini, sıkıntısını, endişesini, kaygısını iyi bilen ve bunları en iyi çözümü üretip, şehri kalkındıracak, ileri seviyeye taşıyıp iyi bir gelecek hazırlayacak proje ve çalışmaları yapabilecek bir ekip olarak AK Parti'nin iş başına gelmesi gerektiğini söyledi.

YILMAZ: "CHP SEÇMENİ DE MHP SEÇMENİ DE 'BEN AK PARTİ'YE DE OY VEREBİLİRİM' DEMELİ"

AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir siyaset yaparken cepheyi biraz daha genişleteceklerini, siyasetsiz seçmene de sahip çıkacaklarını belirtti. Partizanlık yapılmaması gerektiğini kaydeden Başkan Adayı Yücel Yılmaz, muhalefet partisindeki seçmenlerin oylarına da talip olduklarını söyledi. Yücel Yılmaz, "Biz cepheyi biraz genişletelim; Siyasetsiz seçmene iyi sahip çıkalım. CHP'li seçmene 'Neden ben CHP'ye oy veriyorum AK Parti'ye de verebilirim dedirtelim. Bir MHP'li de neden MHP'ye oy veriyorum aslında bu bir hizmet yarışı diyebilsin. Sonuçta MHP ve CHP çok ayrı bir parti olsaydı, Sami Sözat CHP'den aday olmazdı. Demek ki bu koltuk, 'Kim oturacak?' meselesi. Partizanlığa gerek yok, hizmet örgütü olana verelim oyları. Çünkü bu şehir çok şeyi hakkediyor" dedi.

Balıkesir'in gelişmişlik düzeyinin gün geçtikçe düştüğünü söyleyen AK Partili Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Kötüye giden bir şey yok ama gelişmişlik düzeyi gittikçe düşüyor. Ben her İstanbul'a, Kayseri'ye gittiğimde hayatı sorgular oldum. Bizim neremiz tutuk, neremiz muhafazakar, neden gelişme kaydedilmiyor? Diyarbakır'a bakıyorsun her türlü olumsuzluk söz konusu, ama bir şey var; Belediyecilikte bizim üstümüzde, AVM'ler çok farklı, buz pisti, bowling salonları var. Koşu pisti var. Bizim Balıkesir olarak ne sorumuz var? Tamamen yönetsel bir problem. Sosyal yaşam alanları gerekiyor" şeklinde konuştu.

"BURADA FARKLI BİR BAŞBAKAN SEVGİSİ VAR, İNSANLAR BİZİ BAĞRINA BASIYOR"

"BAŞBAKANIMIZIN RÜZGARI BİZE DEĞER VERDİRİYOR"

Seçim çalışmalarında köy köy, mahalle mahalle gezdiklerini anlatan Yücel Yılmaz, vatandaşlarda farklı bir Başbakan sevgisinin olduğunu, gittikleri yerlerde insanların bağrına bastıklarını belirtti. Bu çalışmalardaki gözlemlerini de paylaşan AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, "Köylerimiz bizim güzel. Yollarında sorunlar olan en kötü köyümüze gittik insanlar bizi bağrına bastı. Farklı bir Başbakan sevgisi var bizim bu tarafta. Onun rüzgarı bizim şahsımıza değer verdiriyor. Taşkesiği, Düzoba, Çanacık köylerine gittik, bizi hiç bilmiyor, tanımıyorlar. Köye gidinceye kadar arabanın tamponu kırıldı, ama yine de vatandaş köyün yolunu unutup 'Başbakanımıza Allah zeval vermesin. O da olur, o da düzelir (köy yolu)' diyor. Belediye Başkanlığı öyle oturulacak bir görev, makam değil" dedi.

KARESİ'DE 69 MAHALLE, 55 BİN HANE, 170 BİN NÜFUS, 125 BİN SEÇMEN VAR

AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in yeni ilçesi Karesi'de 42 tane köy, 27 tane şehir merkezinde olmak üzere toplam 69 mahalle bulunduğunu, 55 bin hanede yaklaşık 170 bin nüfusun yaşadığını bildirdi. Seçmen sayısının da 122 bin ila 124 bin civarında olduğunu kaydeden Yücel Yılmaz, "Biz 125 bin seçmen hesapladık. Hedefimiz en az 65 - 75 bin arasında seçmenin oyunu alıp seçimi kazanmak. AK Parti olarak 20 ilçeyi de almak için çalışıyor, 20 ilçe için projeksiyon tutuyoruz. Beraber kombinasyonlar yapıyoruz. İlçelerde yaşayan vatandaşlarımızın birebir kendilerine hitap edecek projeler hazırlandı" dedi.

Yücel Yılmaz, proje ve tespitlerini anlatırken Başbakanın ve AK Parti belediyeciliğinin en önemli referansları olduğunu kaydetti. Balıkesir'deki zenginlerin dışarıda yiyip içtiğini, Karesi ilçesinde yer alan Sakarya Mahallesinin kentin gelişimi ve ilerlemesi için büyük önem taşıdığını ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti;

"Her şeyden önce tecrübeli bir AK Parti belediyeciliği var. Bizim sosyal ve fiziksel projelerimiz, kültürel projelerimiz var. Halk Eğitimle neler yapabiliriz birçok şeyi görüştük. 'Ne, neden olmuyor?' derseniz; Sakarya Balıkesir'e harcatmıyor. Zenginimiz dışarıda yiyip, içiyor. Sakarya Balıkesir'i biraz gizliyor. Kalkınma projesine insanları meşgul etmekten, kendi kazanıp yetinmekten başlamak gerekiyor. Zihinsel dönüşüm lazım. Yaşlılarımızın kendilerini adadığı şeyler var, dua, hobiler, çiftlik. Bu ilgi alanları belli aslında. O insanların tecrübelerini diğerlerine anlatabilecekleri bir oluşum. Milyon TL para var, iki kişiyi istihdam ediyor, akşama kadar hayvan kesiyor. Bu adamın o parayı yatırıma dönüştürmesi lazım. emek gücü atıl kalıyor. Bu kadar parası varken sabah 5'te kalkıp gece 10'a kadar bu şekilde çalışıp kalıyorsa bence amele. Bir tık üste çıkması, yönetmesi gerekiyor. Etimizi, sütümüzü satması, tanıtması lazım. Alt yapı gerek. Bununla beraber reklamcını da, ajansını da, basını da büyüteceksin. Bir üst tıka geçmemiz, bunların yapılabileceğini ispatlamamız gerekiyor Balıkesir'de. Peygamber efendimize peygamberlik 40 yaşında gelmiş, toplumu değiştirmesi 63 yaşında olmuş. O süreçteki değişim o kadar zormuş ki ama yapılmış. Fakat bizim yapacağımız şeyler çok basit. Sadece adamın kilitli olduğu şeyleri açmak gerekiyor. Buradaki üretici Gaziantep'e gitmiyor, ihtiyaç duymuyor 'Ben kazanıyorum zaten' diyor. En fazla gittikleri yer Umre. Turistik bölgelerimizde daha doğru dürüst servis yapılamıyor. Bunların hepsinin Belediyenin bakış açısıyla çok alakası var. Balıkesir sulu yemeğin merkezi, etin merkezi. İnsanların hepsinin transit merkezi, İzmir'de bir çöp şişçi var, herkes giriyor, yiyor, hem de alışveriş yapıyor. Kimse peynir almıyor, burası peynirin diyarı. Balıkesirliyim diyorum bana kimse gelirken peynir getir demiyor. Halbuki peynirin membası burası. Balıkesir'de esnafın işletme sorunu var. Yukarıdan aşağı şöyle bir silkelenmemiz gereken çok meseleler var. Müteahhit evi yapar sen o eve göre eşyalarını yerleştirirsin, şehir planlamacısı şehri planlar Belediye Başkanı uygular, siz yaşarsınız. Belediye sana sağlıklı yürüme alanı yaparsa öyle yürürsün. Bugün Altıeylül Parkı dolu, 10 tane daha olsa hepsi dolar. İnsanlar dışarıya çıkmak istiyor ama gidecek yaşam alanı yok. Kuva-yi Milliye'de yok, Paşaalanı'nda yok. Her yerde çok kaliteli örnekler var, yapan firmalar da var, sadece ihale edeceksin. Yaylada'ya sadece hafta sonu 24 bin kişi giriş yapıyor."

YÜCEL YILMAZ: "BALIKESİR'İN GELECEĞİNİ DİZAYN EDECEĞİZ"

"İL'İ BÜTÜNLEŞTİRMEK, BERABER HAREKET EDEN SORUMLULUK ALMIŞ BİR EKİBE DÖNÜŞMEK LAZIM"

AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in merkezinde Karesi İlçesi olarak öncelikli sorunların başında gelen şehir merkezindeki trafik kaosunu çözeceklerini, bunun için gerekli proje ve çalışmalarının hazır olduğunu söyledi. Balıkesir İli genelinde trafikteki araç sayısının son 11 yılda 130 bin arttığını, il merkezinde ise 30 bin yeni aracın trafiğe girdiğini kaydeden Yücel Yılmaz, Balıkesir'in öncelikle İl olarak bütünleşmesi, sorumluluk alarak bir ekip haline gelmesi gerektiğini vurguladı. Yücel Yılmaz şöyle konuştu;

"Bu araçları kaldıracak yolu planlaması gereken Belediyelerdir. Balıkesirlilerin böyle bir kaygısı var mı? Sorun kanser olduktan sonra kangreni keselim diyorlar. Bazı şeyler gecenin sabaha döneceği kadar net ama aklı gözüne inmiş bir toplum olmuşuz. Allah'ın izniyle o kadar hızlı çözümler var ki. Ama bizim Ayvalık'ı, Burhaniye'yi, Savaştepe'yi, İl'i bir bütünleştirmek lazım. Beraber hareket eden, sorumluluğu almış bir ekibe dönüşmek lazım. Bu şehri büyüklerimiz bize vermiş biz de çocuklarımıza, geleceğimiz olan gençlere bırakacağız. Aslında mal kimin, çocuğun, yani geleceğin. Bizim şimdi yapacağımız herşey geleceğin dizaynıdır. Gelişmek kaçınılmaz. bölgemizde bir biz bakir kaldık. İyi planlarsak çok rahat edeceğiz. Kültürümüze ve benliğimize çok sahip çıkarak biz kendi göçümüzü geri getirelim. İyi bir sağlık, insanların, çocuklarımızın araba çarpma korkusu olmadan koşabileceği bir alan. AK Parti olarak üç tip propaganda şekli belirledik; Birincisi, kendi tabanımızla bütünleştiğimiz çalışma. İkincisi, habersiz gittiğimiz köyler, parti propagandası olmadan birebir gidip hasbihal ettiğimiz çalışmalar. Üçüncüsü, tüm teşkilatımızın bir algıyla insanlara mesaj vermesi. Biz AK Parti olarak belediyecilikten anlayan bir ekibiz, değişikliği beraber yaşayacağız. Kanalizasyonu yapacağız. Size daha yaşanılabilir şehir yapacağız".

"KİMLİĞİM ELİMDE GEZİYORUM"

AK Parti Karesi Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir'de ve kendi seçim bölgesinde AK Parti olarak aleyhte oluşturulmak istenen muhalefetin seçmeni aldatma girişimlerini tersine çevirdiklerini kaydetti. "Kimliğimi elimde geziyorum. Gittiğim yerlerde nüfus cüzdanımı gösteriyorum" diyen Yücel Yılmaz, "Biz algı yönetimini tersine çevirdik. 'Yücel Yılmaz Denizlili imiş, AK Parti damınızı dışarı çıkaracak, sizden daha çok vergi alacak' diyorlarmış. Siyasette çok önemli birşey var karşı tarafın sana verdiği mesajı iyi kullanabilir ve yaptığın işe hakimiyetin varsa adamın yalancı olduğunu ispatlarsın, basit biri olduğunu da ispatlarsın. Biz damını çıkarmayacağız diyor eline dokunuyoruz ve sözümüze inanıyorlar. Muhalefettekiler köylere yardım gelmesin diye çok uğraştı. Üstüne iftira da atıyorlar. Benden önce gitmiş birisi 'Bu Denizlili, nereden buldukları belli değil' demiş. Bitti işte, ikinci yalanı ile kendini nasıl ifade edecek? 'Haram yedi' diyemiyor, başka bir şey diyemiyor. Hiç bir şey bulamamış Denizlili diyor. Ben Balıkesirliyim" diye konuştu.

"KARESİ'DE 70 BİN OY ALAN SEÇİMİ KAZANIR"

"ŞANSLIYIM, HAZIR VE İNANMIŞ BİR EKİPLE ÇALIŞIYORUM"

Karesi Belediye başkan Adayı yücel Yılmaz, AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı olarak seçimlere özel bir çalışma programıyla hazırlandıklarını, teşkilatın tüm kollarıyla çalışmaların aralıksız devam etiğini söyledi. Kendisini çok şanslı hissettiğini belirten Yücel Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı ve ekibi ile, Gençlik Kolları, mahalle teşkilatları ve diğer partili üyelerin tam bir ekip olarak çalıştıklarını kaydetti. Karesi ilçesinde 70 bin oy alan parti ve adayının seçimi kazanacağını belirten Yücel Yılmaz, "Ekip olmak çok önemli bir şey. Ben zaten hazır bir ekibe dahil oldum. Siyasette normalde değer bulmak için uğraşan insanlar vardır, bizim arkadaşlarımızın hepsi değerli ve siyasete değer katıyorlar. Bu benim için çok önemli bir ayrıntı. En çok 'Ekip sıkıntısı yaşar mıyım?' diye korkmuştum. Ben 1996- 1998'de Anavatan Partisinde siyaset yaptım. Üniversite başkanlığı yaptım, Erkan Mumcu ile çok çalıştım, İbrahim Yaşar Dedelek vardı. O zaman etrafta alakasız insanlar, her şeyden para almak isteyenler vardı; Siyaset çok zor bir işti. Ama şimdi, 30 kişilik Gençlik Kolları var. Gönlü AK Parti ile dolmuş bayan arkadaşlarımız var. Her mahallede temsilciler var, sırf mahalle teşkilatlarıyla tanışmak birbuçuk haftamızı aldı. Bizim AK Parti olarak 66 bin tane üyemiz var, bunun 30 bini bizde (Karesi ilçesi). Zaten seçimi kazandıracak oy 70 bin. Üyelerimizin aileleriyle beraber verecekleri oyları düşünürsek, biz güçlüyüz" diye konuştu.

12.02.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ak Parti Karesi Adayı Yücel Yılmaz:

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi