Şifrem?
295 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

DP Toplantısında Öcalan Tartışması
Partisinin Balıkesir İl Teşkilatı'nı ziyaret eden DP Genel Başkan yardımcıları Prof. Dr. Hasan Ünal ve Cenk Tunçsiper, Genel İdare Kurulu üyesi eski Manisa Belediye Başkanı Adil Aygül olduğu halde bir basın toplantısı düzenledi. Partisinin Balıkesir İl Teşkilatı'nı ziyaret eden DP Genel Başkan yardımcıları Prof. Dr. Hasan Ünal ve Cenk Tunçsiper, Genel İdare Kurulu üyesi eski Manisa Belediye Başkanı Adil Aygül olduğu halde bir basın toplantısı düzenledi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Partisinin Balıkesir İl Teşkilatı'nı ziyaret eden DP Genel Başkan yardımcıları Prof. Dr. Hasan Ünal ve Cenk Tunçsiper, Genel İdare Kurulu üyesi eski Manisa Belediye Başkanı Adil Aygül olduğu halde bir basın toplantısı düzenledi.

Ünal'ın Abdullah Öcalan'ın asılmamasına tepki göstererek, "Biz onu asmaktan beter ederiz' açıklamasına bir partili "Siz de asamazsınız. Beter edemezsiniz' karşılığını verdi.

Partisinin Balıkesir İl Teşkilatı'nı ziyaret eden DP Genel Başkan yardımcıları Prof. Dr. Hasan Ünal ve Cenk Tunçsiper, Genel İdare Kurulu üyesi eski Manisa Belediye Başkanı Adil Aygül olduğu halde bir basın toplantısı düzenledi. DP İl Başkanı İlhan Sezginsoy ve İl İlçe Kadın Kolları başkan ve yöneticileriyle çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Ünal, AK Partililerin dahil tüm seçmenlerin hayır oyu kullanması gerektiğini savundu. Ünal, mevcut hükümetin demokrasi anlayışının Barzani'nin savunduğu ve kendi devletini kurma hayali taşıdığı Barzani demokrasisi olduğunu, bu sebeple 12 Eylül'de oyların hayır olması gerektiğini belirtti.

"KILIÇDAROĞLU BİZDEN ALIYOR ANLATIYOR"
Ünal, 2011 genel seçimlerine şimdiden hazırlandıklarını, parti tabanı ve tüm Türkiye'yi kucaklayacak projeler hazırladıklarını anlattı. DP'nin "Derman Kart" projesini anlatan Hasan Ünal, bununla tam bir sosyal yardımlaşma imkanı sağlanacağını açıkladı. Terörizmle mücadelede için de son derece tutarlı ve sağlam projelerinin bulunduğunu kaydeden Ünal, entegre tesis ve Et Balık Kurumu ile alakalı projelerinden söz etti. Hasan Ünal, kendilerine ait olan entegre tesisler projesini CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun DP'den alıp meydanlarda halka kendilerininmiş gibi anlattığını, hatta Et Balık Kurumu ile alakalı sözlerini de alıntı yaptığını öne sürerek, projelerinin içeriğini 2011 genel seçimlerine sakladıklarını kaydetti.

Ünal, eski DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun 'evet' için sürdürdüğü kampanyanın kendilerini üzdüğünü söyledi. Ünal, Soylu'nun bu referandum sürecindeki kampanyasında kullandığı paranın kaynağının nereden geldiğini bilmediklerini, ancak bunun son derece ciddi bir rakam olması gerektiğini söyledi.

ÖCALAN TARTIŞMASI
DP'nin iktidar olması durumunda terörle nasıl mücadele edeceğini anlattığı sırada bazı partililer söz alarak terörist başı Abdullah Öcalan'ın asılamamasını eleştirip, tepki gösterdiler. Bir partili Ünal'a, "Bundan önceki hükümetler de asamadı. Bu hükümet de asamadı. Siz gelseniz siz de asamazsınız" diye konuştu. Salonda şok etkisi oluşturan bu çıkış karşısında söze devam eden Ünal'ın, "Biz onu asmaktan beter edeceğiz" şeklindeki cevabına partili "Beter de edemezsiniz, asamazsınız da" karşılığını verdi.

Ünal, Hanefi Avcı'nın kitabını okuduğunu ve dehşete kapıldığını, yazdıklarının onda birinin doğru olması halinde ülkenin büyük bir kötülüğe sürüklendiğini söyledi.

03.09.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir DP Toplantısında Öcalan Tartışması

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi