Şifrem?
83 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Altınova Festivalinde Müthiş Final
Altınova'da bu yıl 5.'si organize edilen Altın Kumsal Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri, özgün müziğin dev sanatçılarından Onur Akın’ında katıldığı müthiş bir finalle sona erdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

5. Altın Kumsal Kültür ve Sanat Günleri etkinliklerinin son gecesinin onur konuğu ise, TBMM kürsüsünden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kurmaylarına yapmış olduğu konuşmayla sosyal paylaşım sitelerinde en çok paylaşılan ve o konuşması sayesinde kısa sürede milyonlarca kişinin tanıdığı CHP Gurup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce oldu.

Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Altın Kumsal Kültür Sanat Günlerinin final gecesine Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüsnü Erol, CHP Balıkesir İl Genel Meclis üyeleri, Ayvalık, Küçükköy, Altınova Belediye Meclis Üyeleri ve yörede yaşayan binlerce vatandaşla, beldeye yurt içinden ve yurt dışından tatil amacıyla gelenler katıldı.

Altınova Lisesi önündeki meydanda yapılan final gecesi, meydana kurulan dev ekranda Altınova Beldesi’nin tanıtımın yapıldığı sinevizyon gösterisi ve Manisa iline bağlı Kayalıoğlu Belediyesi’nin Gençlik Merkezi Folklor Ekipleri’nin gösterileriyle başladı.

Folklor ekiplerinin, Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait oyunlardan oluşan gösterilerinin ardından meydana kurulan dev platformdaki sahneye İzmir gecelerinin tanınmış sanatçılarından Bahar Şahin geldi. Şahin, birbirinden güzel hareketli şarkılarla meydanı dolduran binlerce kişiye keyifli dakikalar yaşattı.

Gecede bir konuşma yapan Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, belde halkına, 29 Mart yerel seçimleriyle göreve geldiklerinden bu yana yapmış olduğu çalışmaların kısa özetlerle anlattı.

SÜRER’İN EZANA SAYGISI, ALKIŞ YAĞMURUNA TUTULDU
Konuşmasında, yakın gelecekte beldeye yapılacak olan yatırımlardan bahseden Altınova’nın CHP’li Belediye Başkanı Asım Sürer, meydana çok yakın olan bir camiden yatsı ezanının okunması sırasında sahnedeki konuşmasını durdurup, ezanın sona ermesini bekledi. Sürer, Ezanın sona ermesiyle birlikte bu hareketinden dolayı meydanı dolduran binlerce kişi tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Asım Sürer yaptığı konuşmada, bir ay içerisinde beldenin yollarının asfaltlanması için gereken ihalenin yapılmak üzere olduğunun müjdesini verirken, Çanakkale-İzmir yolunun üzerindeki güzergâha ticari alanlar kuracaklarını açıkladı.

Sürer, “Bu yıl beşincisini organize ettiğimiz Altın Kumsal Kültür ve Sanat Günleri’ni gelecek yıllarda kapsamını geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu yıl 9 gün olarak planlanan bu etkinliklerimizi gelecek yıl mevcut koşullar dâhilinde daha da uzun bir takvime yayacağız” dedi.
Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer’in ardından söz alan CHP Gurup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, meydanı dolduran vatandaşlardan 12 Eylül’de yapılacak olan anayasa değişikliğine ait referandumda ‘hayır’ oyu kullanmalarını istedi.

Konuşmasında sık sık hükümete yüklenen İnce’nin eleştirilerinden Başbakan Erdoğan’da bol bol payını aldı. Muharrem İnce’ye konuşmasının ardından Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer bir plaket verdi. Gecenin finalinde, özgün müziğin dev ismi Onur Akın sahneye çıktı. Birbirinden güzel şarkılarını Altınovalılar için söyleyen sanatçının konserinde bazı gençlerin halaylar çektiği görüldü.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü sanatçı Onur Akın, meydanı dolduran binlerce kişiye adeta unutamayacakları bir gece yaşatırken, “Ben sık sık Ayvalık’a geliyorum. Dolayısıyla Altınova’yı çok iyi biliyorum. Ama bu güzel beldede konser verebilme bu güne nasip oldu” diye konuşurken, kendisini düzenlenen konser ile beldeki halkla buluşturan belediye başkanı Asım Sürer’e teşekkür etti.

27.07.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Altınova Festivalinde Müthiş Final

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi