Şifrem?
103 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir'de Kamyon Faciası: 2 Ölü 6 Yaralı
Balıkesir'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1'i kadın 2 kişi hayatını kaybederken aynı aileden 3'ü çocuk 6 kişi ise yaralandı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

TIR, kamyon ve otomobilin karıştığı zincirleme kazada hurdaya dönen otomobildeki çocuklar hafif yaralı olarak kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'in Bursa-İzmir transit yol geçişinin yapıldığı çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında, bir başka trafik kazası sebebiyle kapalı olan yolda kontrollü olarak verilen geçiş esnasında N.A.'ın kullandığı bisiklet yüklü TIR ile arkasından gelen Halil Sarıdağlı'nın kullandığı 26 NS 793 plakalı Peugeot marka özel otomobil yoldaki tedbirlere uyarak yavaşladı. Bu araçların arkasından gelen Tahir Turan'ın (42) kullandığı 35 PAT 28 plakalı gıda ürünü yüklü kamyon önündeki araçları fark etmeyince önce 26 plakalı otomobile çarptı. İçerisinde aynı aileden 3'ü çocuk 7 kişinin bulunduğu otomobil sürücünün direksiyonu son anda kırması sonucu şarampole uçtu. Sürücüsünün uyuduğu tahmin edilen kamyon otomobilden sonra önündeki TIR'a çarptı.

Kupa kısmı tamamen parçalanan 35 PAT 28 plakalı kamyonun şoförü Tahir Turan olay yerinde öldü. Şoförün cesedi Balıkesir İtfaiye Müdürlüğü AKS ekipleri tarafından çıkarıldı. Kamyonun çarptığı otomobildeki 1'i ağır 7 yaralı ise Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların müdahale ettiği yaralılardan Kevser Taştekin (44) kurtarılamadı. Aynı araçta bulunan eşi Halil İbrahim Taştekin (46), kızları Selin Taştekin (8), damatları Halil İbrahim Sarıdağ ve eşi Serpil Sarıdağ ile çocukları Ömerhan (2) ve Esmanur (3) Sarıdağ kazadan yaralı olarak kurtuldular. Eskişehirli aileden 8 yaşındaki Selin'in sol kolu kırılırken, diğer 2 küçük kardeş ve aileleri kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

ACI HABERİ YEMİN TÖRENİNDE ALDI
Balıkesir'deki feci kaza büyük üzüntüye yol açtı. Balıkesir Ordu Donatım Okulu ve Eğitim Merkezi'ne 90/2 tertip olarak geldiği acemi birliğinde bugün düzenlenen yemin töreninde ant içip TSK bünyesine katılacak olan askerler arasından Eskişehirli Selçuk Taştekin (20), heyecanla beklediği ailesinin kaza haberini alınca yıkıldı. Oğullarının yemin törenine zamanında yetişmek için dün gece Eskişehir'den yola çıkan Taştekin ve Sarıdağ ailesi Balıkesir'e zamanında geldi. Çevre yolundan dolaştıkları askeri birliğe sadece birkaç kilometre kalan aile heyecanla asker evlatlarına kavuşmayı umut ederken trafik canavarına kurban gittiler.

Feci kazada kazaya sebep olan kamyon şoförü olay yerinde, hastaneye kaldırılan otomobildeki yaralılardan asker Selçuk Taştekin'in annesi Kevser Taştekin ise kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak öldü. Annesinin öldüğünden haberi olmayan genç asker komutanları tarafından birliğinden alınıp hastaneye ailesinin yanına götürüldü. Burada babası, kardeşi, ablası, eniştesi ve yeğenlerini gören Selçuk Taştekin'e annesinin ağır yaralı olduğu söylendi. Kazada sol kolu kırılan 8 yaşındaki kız kardeşi Selin'in yanından ayrılmayan Selçuk Taştekin, acı haberi yemin töreni sırasında aldığını, yemin ettikten sonra komutanlarının kendisini hastaneye getirdiklerini anlattı.

TIR'LATAN KAZALAR
Balıkesir'de son 3 gündür üst üste meydana gelen TIR kazaları dikkat çekti. Önceki akşam Bursa yolu üzerinde Değirmen boğazı mevkiinde meydana gelen TIR'ın sebep olduğu zincirleme trafik kazasında 2 kişi ölmüş, 3 kişi de yaralanmıştı. Yine Bursa yolu üzerinde dün öğle saatlerinde meydana gelen TIR kazasında su yüklü TIR yoldan çıkarak devrildi, sürücüsü yaralı kurtuldu. Bu sabaha karşı ise Balıkesir çevre yolunda şoförü uyuyan TIR yoldan çıktı, orta refüje yuvarlanan TIR çevre yolunu trafiğe kapatırken alınan trafik önlemleri ile yol ulaşıma kontrollü olarak açıldı. Devrilen TIR'ın kapattığı yolda bu sabah geçiş yaparken yavaşlayan TIR ile arkasındaki otomobile arkadan hızla gelen kamyon çarptı. Otomobilin şarampole uçtuğu kazada TIR'a arkadan çarpan kamyonun şoförü olay yerinde ölürken, otomobildeki yaralılardan biri hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Balıkesir'de son üç günden beri gün aşırı yaşanan TIR kazaları dikkat çekti.

25.06.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir'de Kamyon Faciası: 2 Ölü 6 Yaralı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi