Şifrem?
82 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balkes'te Yeni Yönetim İş Başında
TFF 2. Lig'e yükselen Balıkesirspor'da kulüp başkanı Tuna Aktürk oldu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesirspor Kulübü'nün Salih Tozan Toplantı ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen olağan genel kurulunda eski başkan Rafet Çetinel tekrar aday olmayınca, Belediye Başkan Yardımcısı Tuna Aktürk'ün başkanlığında oluşturulan liste oy birliği ile seçilerek göreve getirildi.

Kongrenin divan başkanlığını yapan Belediye Başkanı İsmail Ok, takımı 2. lig'e çıkaran Rafet Çetinel başkanlığındaki yönetim kurulunu gösterdikleri özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı kutlayıp tüm Balıkesirliler adına teşekkür ederken Çetinel ve diğer yöneticileri ayağa kalkıp alkışladı.

Başkan Ok'un bu jestine Rafet Çetinel ve tüm salondakiler de ayağa kalkarak alkışla karşılık verdi. Kulüp yönetimiyle alakalı spekülasyonlara kulak asılmamasını isteyen Başkan Ok, "Bugüne kadar biz ne söylemişsek, bizim ağzımızdan çıkan sözler neyse gerçeğin ta kendisi odur. Beynimizin arkasında başka farklı uygulama ve düşünceler olmadı. Bizim için önce insandır.

Balıkesirspor için bugüne kadar kim ne yaptıysa önünde saygıyla eğiliyoruz. Belediye olarak başkan yardımcılarımızla beraber kulüp başkanlığı ve yönetiminde yer almak istemedik. Rafet Çetinel'in başkanlığında güçlendirilmiş bir yönetim ile devam etmek istedik. Ancak, Rafet Çetinel kendisiyle yaptığımız görüşmede şahsıma aday olmayacağını söyledi, aday değilim dedi. Bizim entrikayla işimiz olmaz. Belediye dışında başkalarına, işadamlarımıza teklifler götürdük ama kabul eden olmadı. Balıkesirspor'u başıboş ve sahipsiz mi bıraksaydık? Bizim belediye olarak böyle bir lüksümüz olamayacağına göre başkan yardımcısı Tuna beyden ricada bulunduk. Sağ olsun bizi kırmadı ve yeni yönetim listesi hazırlandı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra bizim belediye olarak Balıkesirspor'umuza madden ve manen desteğimiz sonuna kadar devam edecek" dedi.

YENİ BAŞKAN VE YÖNETİM İÇİN TÜZÜK TADİLATI YAPILDI
Balıkesirspor kongresinde Tuna Aktürk'ün başkan seçilebilmesi ve yönetim kuruluna yeni isimlerin alınabilmesi için kulübün tüzüğünde tadilata gidildi. Divana sunulan önergeler ile resmileştirilen ve gündeme alınan tüzük tadilatlarına göre daha önce 14 kişi olan yönetim kurulunun başkan hariç 18 asil 18 yedek üyeye çıkarılması kararlaştırıldı. Ardından kulüp başkanlığına adaylık için 16 madde 3. paragrafta yer alan, "en az 2 yıl Balıkesirspor Kulübü yönetim kurulu üyesi olması" şartı tadilat ile, "başkan adaylığı için genel kurul asil üyesi olması yeterlidir" şeklinde değiştirildi. Tüzük tadilatları genel kurulda oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinden yönetim kurulu faaliyet raporunu eski başkan Rafet Çetinel okudu, rapor oy birliğiyle kabul edildi. Aynı şekilde, kesin hesap gelir gider cetveli, denetleme ve disiplin kurulu faaliyetleri ile tahmini bütçe ve diğer maddeler de yine oy birliğiyle genel kuruldan geçti. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından söz alan Belediye Başkanı İsmail Ok, genel kurulda önceki yıllara göre daha kalabalık ve ilginin arttığını gözlemlediğini belirtirken yeni kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

EN GENÇ KULÜP BAŞKANI
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, kulübün tarihindeki en genç başkan oldu. Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı olan kulüp başkanı Tuna Aktürk, seçimlerin ardından kürsüye çıkarak genel kurula teşekkür etti. Aktürk, "Balıkesirspor yönetimi olarak bugünkü yerimizi koruyup bundan sonra daha iyi yerlere götürmek için çalışacağız. Bize verilen destek için herkese teşekkür ediyorum. Takımı 2. Lig'e çıkmasında büyük payı olan eski başkanımız Rafet Çetinel'e herkesin önünde bir defa daha teşekkür ediyorum" dedi. Tuna Aktürk sahneden inerek Rafet Çetinel'i sarılarak tebrik etti. Evli ve 1 çocuk babası olan 32 yaşındaki Tuna Aktürk Balıkes irspor Kulübü'nün en genç başkanı unvanına sahip oldu.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Balıkesirspor'un olağan genel kurulu sonucunda yenilenen yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; "Tuna Aktürk (Kulüp başkanı- Belediye Başkan Yardımcısı), Yusuf Özenç (belediye başkan yardımcısı), Sabri Sarı, Mustafa Zeybek, Metin Mengüç (Amatör Spor Kulüpleri bşk), Cumhur Tabanlı, İsa Tamer Çelik (Basiad bşk), Mehmet Gürler, Feyyaz Çiftçi, Kağan Fazıl, Yalçın Dereli, İbrahim Özışık, Faruk Demiraslan, Melih Karakuş, Vural Alan, Şahkan Saltık, Ali Altıntaş, Şenol Durmuş ve Ezel Ergün. Denetim Kurulu; Mehmet Çalışkan (İl Sağlık Müdürü), Mustafa Bilsem ve Uğur Erol. Divan Kurulu asil üyeleri; İsmail ok (Belediye Başkanı), Faruk Kula (Ticaret Borsası başkanı), Ahmet Çavlan, Mahmut Yavuz (Ticaret Odası başkanı), Erhan Ortaköylü, Ergün Gür, Naim Durmaz, Emin Ermişler, Tevfik Aykul ve Mustafa Tabanlı, Disiplin Kurulu; Selim Sözeri, Ahmet Helvacıgül ve İbrahim Savaş. Federasyon delegeleri: Tuna Aktürk, Yusuf Özenç ve Faruk Demiraslan."

Genel kurulun sonunda yeni başkan Tuna Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarının ricası üzerine sahnede toplu halde fotoğraf çekildi. Balıkesirspor yönetimi Belediye Başkanı İsmail Ok ve yardımcılarıyla birlikte tarihi kongreyi fotoğrafla ölümsüzleştirdi. Başkan İsmail Ok, "Tuna başkan" diye seslendiği yardımcısı Tuna Aktürk'ü kulüp başkanlığına seçilmesinden dolayı sarılarak kutladı.

07.06.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balkes'te Yeni Yönetim İş Başında

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi