Şifrem?
153 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Hatalı Sollama 2 Can Aldı
Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında aynı araç içinde bulunan baba ve çocuk hayatlarını kaybederken genç anne ise yaralı olarak kurtuldu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir Valiliği personeli Hüseyin Öz'ün çocuğuyla birlikte hayatını kaybetmesi başta ailesi olmak üzere tüm valilik çalışanlarını üzüntüye boğdu.

Edinilen bilgiye göre, hafta sonu daha önce ailesinin yanına tatile giden eşi ve çocuğunu almak için hafta sonu Savaştepe ilçesine bağlı Soğucak köyüne giden Hüseyin Öz (29), eşi Kadriye (24) ve üç buçuk yaşındaki çocukları İsmail'i aldıktan sonra Balıkesir'e hareket etti.

Önceki gün (cumartesi) saat 16.30 sıralarındaki olayda, Öz'ün kullandığı 10 EH 239 plakalı otomobil Savaştepe'den Balıkesir'e seyir halindeyken önünde giden iki aracı aynı anda sollamaya kalkıştığı. Bu sırada karşıdan gelen V.K.'nın kullandığı 10 J 41008 plakalı süt aracıyla çarpıştı. Hüseyin Öz'ün hatalı sollama yapması sonucu meydana geldiği bildirilen trafik kazasında Öz ile aracın arka koltuğundaki çocuğu olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kazada ağır yaralanan sürücünün eşi Kadriye Öz ise Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öz'ün bir kolunun koptuğu, sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

MUTLULUKLARI FACE'DE KALDI
Trafik kazasını Ankara'da öğrenen Vali Yılmaz Arslan acı haber üzerine programını yarıda keserek Balıkesir'e döndü. Hüseyin Öz'ün cenazesi memleketi olan Savaştepe'nin Ardıçlı köyünde, çocukları İsmail Öz'ün cenazesi ise anne Kadriye Öz'ün memleketi olan Savaştepe'nin Soğucak köyünde toprağa verildi. Dün öğleyin Soğucak'taki cenazeye Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Günay Özdemir, Valilik Basın Müdürü İzzet Yıldırım katılırken, aynı gün ikindi vakti kılınan Ardıçlı köyündeki Hüseyin Öz'ün cenaze namazına Vali Yılmaz Arslan, Vali Yardımcısı Ali Osman İşsen, Valilik Basın Müdürü İzzet Yıldırım, Balıkesir Valiliği personeli, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları katıldı. Yetiştirme yurdundan mezun olan Hüseyin Öz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde işe alınmış, 2006 yılından itibaren de Valilik Özel Kalem Müdürlüğü'nde göreve başlamıştı. Herkesin sevgisini kazanan Hüseyin Öz'ün vefatı sebebiyle Vali Yılmaz Arslan Öz'ün ve eşinin ailelerine taziyede bulunurken, hastanedeki yaralı eşinin durumuyla da yakından ilgilendi. Hüseyin Öz'den geriye yaralı kurtulan eşi ve birlikte öldükleri henüz üç buçuk yaşındaki çocukları İsmail ile Facebook'ta paylaştığı mutluluk fotoğrafları kaldı.

01.02.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Hasan ÖZ / Balıkesir
Biricik Kardeşim
Benim biricik Kardeşimdi o Tekdi eşi benzeri yoktu onu çok seven abisiyim ben onun sevgisini birben bilirim birde müslüman alemi ALLah rahmet eylesin canım benim
12.04.2010 10:32:36
Mehmet / Balıkesir
Başsağlığı
Ölenlere Allah`tan rahmet, kalanlara başsağlığı ve acil şifalar diliyorum.Ben kaza yerine yaklaşık 1 saat sonra ulaştım.Ve bir kez daha trafik kurallarına uymanın ne kadar gerekli olduğunu hatırladım.Manzara gerçekten çok kötüydü.(Aynı araçtan yaşlı bir teyzemizde yara dahi almadan kurtulmuş.)
05.02.2010 19:43:41
Abdülhamit Yavaş / Balıkesir Savaştepe
Başsağlığı
Hüseyin kardeşime yüce allahtan rahmet diliyorum eşine acil şifalar geride kalan ailesine sabırlar hüseyin kardeşimle aynı köydeniz kendisinin annesi küçük yaşta iken vefat etmişti kendisi ve kardeşleri yurtta yetiştiler zaman zaman köyümüze gelirlerdi kendisi çok mütevazi bir kardeşimizdi hayatları sıkıntı içinde geçti anne olmayınca hayat çok zor geçiyor bu yazı okuyan balıkesirli hemşehrilerim başta olmak üzere tüm müslüman kardeşlerimden onun için dua etmelerini istirham ediyorum.
02.02.2010 12:17:51
Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Hatalı Sollama 2 Can Aldı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi