Şifrem?
83 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

KİPA Balıkesir Mağazası Açıldı
Açılış gününe özel indirim uygulanan elektronik ürünlerden Sony marka lcd televizyonlar vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir bölgesindeki 3. mağazasını il merkezinde açan Kipa 7 bin metrekarelik alanı ile şehrin en büyük hipermarketi özelliğine sahip. Balıkesir mağazasında 20 bin kaliteli ve hesaplı ürünün Balıkesirlilerle buluşturulacağı kaydedildi. Bandırma caddesi 3. kilometrede kurulan Kipa Balıkesir mağazasının açılış törenine Balıkesir Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, Kipa Kuzey Bölge Direktörü Melih Boz, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Ahmet Kula ile diğer yetkililer ve yüzlerce vatandaş katıldı. Tesco Kipa'nın Kuzey Bölge Direktörü Melih Boz açılış töreninde yaptığı konuşmasında, uygun fiyatları ve konforlu alışveriş keyfini Balıkesirlilerin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

174 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ
Kipa Balıkesir mağazasında büyük bölümü Balıkesir'den işe alınan toplam 174 personelin istihdam edildiği bildirildi. Tesco Kipa Kuzey Bölge Direktörü Melih Boz, mağazada gün ışığı ve güneş enerjisi kullandıklarını, bunun çok hem kente hem mağazaya dolayısıyla ekonomiye çok önemli katkı sağladığını kaydetti. Melih Boz, "Biz Kipa olarak Balıkesir'in potansiyeline daha önceki açtığımız mağazalar ile birinci elden tanık olduk. Buradaki vatandaşlarımızın mağazalarımıza gösterdikleri ilgiden de cesaret alarak şehrin en büyük hipermarketini açmaya karar verdik. Artık Kipa kalitesini birbirinden kaliteli ve hesaplı 20 bin ürünü ile vatandaşlara şehrin merkezinde sunmanın kıvancını yaşıyoruz. Ayrıca, 174 kişilik istihdamın ve devam eden sosyal sorumluluk projelerimizin şehrin sosyal ve ekonomik dokusuna daha da bir hareketlilik kazandıracağını düşünüyoruz" dedi.

DOĞA DOSTU KİPA
Melih Boz, Kipa'nın perakende sektörünü ilk defa çevreye saygılı enerji uygulamaları ile tanıştırdığını, 174 personeliyle hizmet verdikleri Balıkesir mağazasının da son teknoloji tasarruf uygulamalarına sahip olduğunu belirtti. Tesco Kipa Kuzey Bölge Direktörü Boz, "Balıkesir ile doğa dostu mağazalarımıza bir yenisini daha ekledik. Gün ışığı ve güneş enerjisi kullandığımız Balıkesir mağazasında 150 evin 1 yılda harcadığı elektrik enerjisini tasarruf etmiş olacağız. Aynı zamanda doğaya da 700 ağaç dikmeye eş değer bir katkıda bulunmuş olacağız. Bu bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Balıkesir mağazamızın tüm Balıkesirlilere hayırlı olmasını diliyor, tüm Balıkesirlileri Kipa'nın keyifli, konforlu, hesaplı alışveriş dünyasına davet ediyorum" dedi.

Balıkesir Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı da Kipa'nın Balıkesir'de gerçekleştirdiği bu yatırımın önemli olduğunu, bunun kentin gelişiminin bir göstergesi olduğu, mağazanın gerçekleştirdiği istihdam ile Balıkesir ekonomisine de katkı sağlayacağın belirterek hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, KİPA Kuzey Bölge Direktörü Melih Boz ve Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Ahmet Kula açılış kurdelesini birlikte kesti. Reyonlara akın eden yüzlerce vatandaş uygun ürünlerden bolca alışveriş yaptı. Kısa bir süre sonra şehir merkezi ve belli bölgelere Kipa'nın özel servis araçlarının tahsis edileceği bildirildi.

29.01.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir KİPA Balıkesir Mağazası Açıldı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi