Şifrem?
81 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir'de Spor Turnuvası Heyecanı
Balıkesir'de, 'adidas' ve Kurtdereli Spor işbirliği ile düzenlenen futsal, basketbol ve voleybol olmak üzere 3 farklı spor dalında gerçekleştirilecek geleneksel spor turnuvası bu hafta sonu start alıyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Turnuvanın 23 Ocak ile 7 Şubat tarihleri arasında Balıkesir'de yapılacağı bildirildi.

Balıkesirli sporseverlerin turnuva için özel olarak kurulacak alanda futsal, basketbol ve voleyboldaki hünerlerini sergileyebilecekleri, maç yapabilecekleri ve izleme şansına sahip olacakları kaydedildi. Kurtdereli Spor Mağazalarından Bülent ve İsmail Saliş kardeşler düzenledikleri basın toplantısıyla turnuva hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Futsal, basketbol ve voleybol olmak üzere 3 farklı spor dalında düzenlenecek turnuvalara katılanların yanı sıra onları desteklemeye gelen seyircilerin de turnuva sırasında üzerlerinde taşıyacakları adidas ürünleri sayesinde adidas'tan sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacakları belirtildi. Balıkesir'de önemli bir spor etkinliğine sahne olan geleneksel turnuvanın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

"adidas FUTSAL"
Bu daldaki başvurular 20 Ocak'ta sona erdi. 23-28 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan, "adidas FUTSAL" turnuvasında takımlar 5 kişiden oluşabiliyor. Maçlar minyatür sahada 15'er dakikalık iki devre halinde oynanacak. Eleme maçlarının ardından grup maçlarının sonunda ilk ikiye giren takımlar bir üst tura yükselmeye hak kazanıyor.

"adidas BASKETBOL"
Basketbol turnuvasına katılmak isteyenler için son müracaat tarihi 25 Ocak Pazartesi. 29 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan, "adidas BASKETBOL" turnuvasında 3'er kişilik takımların tek potada maç yapacak. Her takımın 3 as ve 1 yedek oyuncudan oluşması gerekiyor. Erkekler kategorisindeki takımlar isteğe bağlı olarak hem bayan hem erkek oyuncularla kurulabiliyor. Basketbol maçları 20 dakika ile sınırlandırılırken 16 sayı atan takım maçı kazanıyor. Hedef sayıya ulaşılmadığı takdirde önde olan takım maçı kazanırken, grup maçları sonunda kazanan takım bir üst tura yükseliyor.

"adidas VOLEYBOL"
Başvurular 25 ile 31 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan turnuva 4 ila 7 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. "adidas VOLEYBOL" turnuvasında oyun kurallarının FIVB tarafından belirlenen Voleybolpark oyun kurallarına göre belirlendiği açıklandı. Maçlar 12x6 m'lik sahalarda oynanacak olup turnuvanın küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 4 kategoride düzenleneceği bildirildi. Büyükler kategorisindeki takımlar bayan ve erkek oyunculardan oluşabildiği turnvadaki maçların 15 sayılık 3 set üzerinden, adidas Beach Volley topu ile oynanacağı, takımlar arasındaki grup maçlarının sonucunda birincilerin final grubuna kaldığı, kalan takım sayısına göre eleme veya grup esasına dayanan final maçları oynanacağı kaydedildi.

EN'LERE SÜRPRİZ ÖDÜL
Kurtdereli Spor Mağazaları'ndan Bülent Saliş, turnuvaya katılıp istedikleri spor dalında mücadele edecek sporcuların, 'en iyi smaçör', 'en iyi pasör', 'en iyi savunmacı', 'en centilmen oyuncu' ve 'gol kralı' gibi unvanlar kazanarak adidas'tan sürpriz hediyeler ile ödüllendirileceklerini açıkladı. Saliş, "adidas FUTSAL, adidas BASKETBOL ve adidas VOLEYBOL turnuvalarına katılmak isteyen tüm sporseverlerin, Yay/ada AVM ve Anafartalar Caddesi'nde bulunan adidas mağazalarına başvurmaları yeterlidir. Mağazamız ve adidas'ın işbirliği ile düzenlenen turnuvadaki karşılaşmaların heyecan dolu mücadelelere sahne olması bekleniyor" dedi.

21.01.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir'de Spor Turnuvası Heyecanı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi