Şifrem?
139 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

MHP'de İstifa Krizi Sona Erdi
MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, bazı çevrelerin birlik ve bareberliklerini bozmak istediğini, çalışmalarından rahatsız olup dedikodu ürettiklerini ileri sürdü. Mehmet Duran, 'Bazı gazetelerde çıkan maksatlı haberlere ve daha sonra çıkabilecek dedikodulara itibar edilmemesini kamuoyundan rica ediyorum' dedi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto


MHP İl Başkanı Mehmet Duran, Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. İl binasındaki toplantıda Ayvalık ilçe başkanının istifasıyla ilgili haberlere değinen Mehmet Duran, "Üretilen dedikodular nedeniyle Ayvalık ilçe başkanımız istifa dilekçesini il başkanlığımıza göndermiştir. Bu dedikoduların araştırılması, değerlendirilmesi ve kendisiyle yapılan görüşmeler sonucunda göreve devam kararı alınmıştır. Yani, bu münferit olaya son nokta konulmuştur" dedi.

MHP Balıkesir Teşkilatında hiç kimseye sarı kart ve kırmızı kart gösterilmediğini açıklayan İl Başkanı Mehmet Duran, "Sarı kart, kırmızı kart diye bir şey yok. Yazılanlar komik. Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin kimseyi araması söz konusu değildir. Eğer teşkilatımızda bir kart görür veya gösterirsek mutlaka size söyleriz" diyerek gazetecilerin haberlerle ilgili doğru bilgi için kendilerini aramalarını istedi. Muhmet Duran, 16-17 Ocak tarihlerinde MKYK Üyeleri Yaşar Yıldırım ve Kadir Şekerci'nin il başkanlığını ziyaret ettiklerini açıkladı. MKYK üyelerinin parti binasında il ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile seçimlere yönelik çalışmalarla ilgili istişare edip değerlendirmede bulundukları, toplantıların çok yararlı geçtiği, MKYK üyelerinin Balıkesir il ve ilçe teşkilatlarından memnuniyet duydukları bildirildi.

HÜKÜMETE AÇILIM ELEŞTİRİSİ

MHP İl Başkanı Mehmet Duran, hükümetin uyguladığı açılım politikasının başarısız olduğunu söyledi. "Türk milletinin içinde olmadığı bütün açılımlar hüsrana uğramaya mahkumdur" diyen Duran, sözlerini şöyle sürdürdü; "Büyük Orta Doğu Projesi Eş Başkanlığı açılımı, Ermeni açılımı, PKK açılımı, Kıbrıs açılımı, ekonomi açılımı ve Türk Silahlı Kuvvetleri açılımı gibi bir çok açılımlar yalan haber bombardımanlarıyla desteklenmeye çalışılmasına rağmen hep fiyasko olmuştur. Şimdi de bir yerden düğmeye basılmış gibi eczane ve ilaç açılımı gündeme getirildi. Bu açılımlar tesadüfen değil bir amaca hizmet etmek üzere gerçekleştirilmek isteniyor. Bunca işsiz ve karın tokluğuna çalışan modern kölelerin oluşturulması da aynı dış güçlerin amacına hizmet etmektedir. Kıbrıslı Rumlar silahlanıyorken, askerimizin başına çuval geçiren general, Barzani ile birlikte Kuzey Irak'ta büyük bir ordu kurmaya çalışıyorken, Ermenistan her platformda bizleri arkadan hançerliyorken, AB kapısında haysiyetimiz iki paralık olmuşken daha dünyada ve Türkiye'de bir çok önemli olaylar oluyorken siz onlarla uğraşacağınıza kendi vatandaşlarınızla uğraşıyorsunuz.

Bütün bu yapılanlar, yapılmayanlar kadar manidar değil midir? Yetkililere soruyoruz, ilaç açılımındaki amaç üzüm yemek mi, bağcıyı mı dövmek? Demokratik haklarını kullandıkları için eczane sahiplerini mi, vatandaşı mı cezalandıracaksınız? Bizce de ilaç alanında hangi aktörler büyüyorsa onların önleri kesilmeli, cezalandırılmalı ve tasarrufun onlara yaptırılması gerekir. Dünyanın en pahalı benzinini, dünyanın en pahalı elektiriğini, dünyanın en pahalı doğalgazını kullanan insanlara, dünyanın en fazla vergisini veren insanlara nasıl olur da Avrupa'nın en ucuz ilacını kullanın dersiniz? Parası olanlar yurt dışında tedavi görecek, ilaca yani sağlığa gelince vatandaşa en ucuz ilacı verdireceksiniz. Sizce adalet ve kalkınma böyle mi olacak? Adalet, hak, hukuk bunun neresindedir? Bizce bazı kişiler dış güçleri de arkasına alarak eğitim ve sağlık hizmetini, eğitim ve sağlık sektörü haline getirmek istiyor. Bir şeyi hizmet olmaktan çıkarıp sektör haline getiriseniz o işin içinde para birinci planda olur. Eğitim ve sağlık sistemimiz sektörleşirse vatandaş eğitimde cahil kalmaya, sağlıkta ölmeye ve acı çekmeye mahkum edilmiş olur."

ÇÖZÜM MHP

MHP İl Başkanı Mehmet Duran AK Parti'nin yürüttüğü politikalar sebebiyle ülkede kargaşa ve kavga, kutuplaşma ve korku, hükümet ile millet ve devlet kurumları arasındaki güven bunalımını had safhaya ulaştırdığını söyledi. Çözümün tek adresinin MHP olduğunu belirten Muhmet Duran, "Yaşanan bu belirsizlik sonucunda haklı ile haksız, doğru ile yanlış, meşru ile meşru olmayan birbirine karışmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri'nden, İtfaiye çalışanlarına kadar, eczane çalışanlarından TEKEL çalışanlarına kadar uygulanan yanlış siyasetler nedeniyle oluşturulan tahribat zinciri artık milletimizi canından bezdirmiştir.

Toplumumuzu birbirine düşürecek provokatörü sokakta aramaya gerek yok. Hükümetin sözde açılım denilen yıkıcı siyaseti başlı başına tarihi ve toplumsal provokasyondur. Milletimizi 36'ya bölmeye çalışan provokatörlerin kimler olduğu da ortadadır. Bizim kapımız, yüreği Türk milleti için atan, onun derdiyle dertlenen, onun acısı ile üzülen, sevinciyle mutlu olan ve sahip oldukları birikim ve bilgileri milletimiz yararına Milliyetçi Hareket Partisi içinde eğerlendirmek isteyen herkese ardına kadar açıktır. Milletimize ilk genel seçime kadar sabır ve sükunet tavsiye ediyoruz. Kimse karamsarlığa kapılmasın, Milliyetçi Hareket varsa çözüm mutlaka vardır" dedi.

21.01.2010

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir MHP'de İstifa Krizi Sona Erdi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi