Şifrem?
207 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Türk Müziği Korosu'ndan Unutulmaz Konser
Balıkesir Türk Müziği Korosu'nun bu ayki onur konuğu ünlü sanatçı Ahmet Özhan oldu. Şef Sıtkı Sahil'in yönettiği konserde koronun ardından sahne alan Ahmet Özhan, sanatseverlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

   Balıkesir Musiki Derneği'nin 25. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri muhteşem geçti. Her konserde ünlü bestekarların misafir edildiği konserin bu ayki onur konuğu ünlü sanatçı Ahmet Özhan oldu.

   Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki konserde salon davetlileri almadı. Benzeri organizasyonlar için başka salon olmaması sıkıntıya yol açarken, konser için sahne alan ünlü sanatçı Ahmet Özhan da konseri eşiyle birlikte izleyen Belediye Başkanı Sabri Uğur'a Balıkesir'in daha büyük ve modern bir salona ihtiyacı olduğunu söyledi. Başkan Uğur ise, 2 ay sonra ihtiyaca cevap verecek nitelikte çok daha geniş bir salonu hizmete açacaklarını söyledi.

   İşadamı Levent Tellioğlu'nun başkanı olduğu Balıkesir Musiki Derneği'nin konserine Balıkesir Ticaret Odası sponsor oldu. 300 kişilik salona bine yakın vatandaş girince izdiham yaşandı. Tüm kapıların açıldığı salonun dışına sinevizyon kurulup dışarıya yayın verildi. Ünlü şef ve sanat yönetmeni Sıtkı Sahil'in yönettiği Balıkesir Türk Müziği Korosu ve solistleri, seçtikleri güzel eserleri seslendirdi. İçinde işadamından din öğretmenine, sanatçıdan doktora kadar değişik branşlardan isimlerin yer aldığı koro, davetlilerden büyük alkış aldı.

   Konserin ikinci bölümünde ise koro elemanları sahneyi ünlü sanatçı Ahmet Özhan'a bıraktı. Provalarda repertuara aldığı 15 eseri de seslendiren Ahmet Özhan, nihavent ve hicaz eserleri yine büyük bir ustalıkla seslendirdi. İzleyenlerle sohbet de eden Özhan, "Dostum" diye hitap ettiği şef Sıtkı Sahil'e övgüler yağdırdı.

   TRT'de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesini kendisine bağlayan Alaturka Star isimli sanat müziği yarışmasında jüri üyesi olan Ahmet Özhan, Balıkesirli sanatseverlere unutulmaz bir konser verdi. Konserde, yarışmanın elemelerine katılmaya hak kazanan 14 finalistin içinde yer alan güzel sanatçı Derya Sahil de şarkı söyledi.

AHMET ÖZHAN BAŞKAN İLE DÜET YAPTI

   Ünlü sanatçı Ahmet Özhan, Balıkesir'deki konserinde hareketli eserler ile davetlileri coşturdu. Konserin sonunda sahneye davet edilen Belediye Başkanı Sabri Uğur, Ahmet Özhan'a gecenin anısına plaket ve çiçek verdi. Salondaki ilgiden hayli memnun kalan ünlü sanatçı Ahmet Özhan, herkes sahneden ayrılmaya hazırlanırken, bir şarkı daha okudu. Ünlü sanatçı, şarkılarını Belediye Başkanı Sabri Uğur ile düet yaparak seslendirdi. Ahmet Özhan ile birlikte Veda Busesi adlı eseri seslendiren Sabri Uğur'a, Balıkesir Musiki Derneği Başkanı Levent Tellioğlu ve şef Sıtkı Sahil ile salondaki yüzlerce davetli eşlik etti.

   Ahmet Özhan, en kısa zamanda, Balıkesir'e konser için tekrar geleceğini, bu konseri yeni salonda yapmak istediğini belirterek, konsere gösterilen ilgiye teşekkür etti. Konserin sonunda davetliler, Türk Müziği Korosu'nun şefi ve sanat yönetmeni Sıtkı Sahil'i tebrik etti. Balıkesir Musiki Derneği'nin her ay düzenlediği konserlerin devam edeceği bildirildi.

25.03.2008

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Türk Müziği Korosu'ndan Unutulmaz Konser

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi