Şifrem?
235 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Manken Ece Gürsel Makarnacı Açılışındaydı
Ünlü manken Ece Gürsel, Balıkesir'de iki genç girişimcinin açtığı Bursa İnoksan'a ait Makkarino makarna kafeteryasının açılışına katıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

   Yaylada AVM'de hizmete giren makarnacının tanıtımını yapan ünlü manken Ece Gürsel, tezgaha geçip makarna pişirdi. AVM'deki vatandaşların ilgi odağı olan güzel manken, mutfağı çok sevdiğini, her türlü yemeği yaptığını, formda kalmak için kendisine bir yasak uygulamadığını söyledi. Türkiye'nin en fazla iş yapan mankeni olduğunu da ileri süren Ece Gürsel, işlerinin yoğun olduğunu, eğer vakti olursa bu yaz tüm hazırlığını bitirdiği kitabını çıkarmayı düşündüğünü söyledi.

   İHA muhabirine mutfaktan magazine, aşk hayatından siyasi gündeme kadar çeşitli konularda açıklamalarda bulunan ünlü manken, birkaç gün önce izlediği Kabadayı'nın her şeyiyle süper bir sinema filmi olduğunu belirtti. Kameralar karşısında biraz kilolu göründüğünü, hatta 2-3 kilo da aldığını, ancak bundan hiç şikayet etmediğini dile getiren güzel manken, formda kalmak isteyenlere sık ve az yemelerini tavsiye etti.

   Çerkez kızı olduğunu ve bunun için de mutfak ve yemeklerle arasının son derece iyi olduğunu kaydeden Ece Gürsel, "Makarna ile aram fazlasıyla iyi. Normalde hamur işini çok seven ve yiyen bir mankenim. Zaten ben Çerkez kızıyım, Çerkez mutfağı dillere destandır. Yemekleri çok güzel yaparım, her türlü et ve sebze yemeğini. Özellikle mercimek çorbası, güveç, domatesli pilav favorim. Kek çeşitleri yaparım. Formumu bunlarla koruyorum, düşünebiliyor musunuz? Hiçbir yemeği kısmam, kendime yasak getirmem. Ancak, günde 5-6 öğün yerim, sık sık. Bir öğün makarnamı, bir öğün etimi, bir öğün tatlımı yerim. Ama oturup da hepsini birden yemem, bölerek yerim" dedi.

"EN GÖZDE MANKEN BENİM"
   Türkiye'nin en gözde mankeni olduğunu söyleyen Ece Gürsel, uzun zamandır hazırlandığı kitabını bitirdiğini, ancak çıkarmak için uygun zamanı beklediğini belirtti. İş yapmaktan kitabını çıkarmaya fırsat kalmadığını kaydeden Gürsel, "Kitabım yakında çıkacak. Ama, çıktığı zaman en azından insanların, 'Vay be' demesini istiyorum. Aceleye gelmesini istemiyorum. Ki, Ece Gürsel zaten şu anda Türkiye'de en çok çalışan, en çok göz önünde olan bir manken. O yüzden benim başka şeylere şu an ihtiyacım yok, çünkü işimi iyi yapıyorum. Ne zaman işlerim hafiflerse o zaman kitabımı ön plana çıkarırım. Her şey arka arkaya olduğu zaman kendim de yıpranmış ve eskimiş olurum. O yüzden birazcık onu rafta tutuyorum, yoksa kitabım hazır. Ama önemli olan şey doğru zaman" diye konuştu.

   Henüz bir buçuk aylık olan güzel bir aşk ilişkisi yaşadığını kaydeden Ece Gürsel, ünlü biriyle olmadığını söylerken erkek arkadaşından, "çocuk" diye bahsetti. Yaptığı gafı fark edip düzeltmeye çalışan güzel manken, "Şu anda bir erkek arkadaşım var, çok da mutluyum, bir buçuk aylık ilişki. Bunu çok dillendirmek istemiyorum, sonuçta benim özel hayatım. Ama kendi halinde biri, öyle çok ünlü bir insan değil. Kendi işini yapan bir çocuk yani. Çocuk dedim ama, 1975'li. Ama, benim gözümde öyle. Bizim işimiz,
mesleğimiz zor. Bunu taşımak, kaldırmak, bu kadar ünlü bir insana destek olmak çok zor. O yüzden doğru zaman olması lazım, hazır olmak lazım. Bu yüzden ben şimdilik evlenmeyi düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

TARKAN VE HÜLYA AVŞAR
   Ünlü manken Ece Gürsel, mega star Tarkan'ın son albümü Metamorfoz'un güzel olduğunu, ancak Tarkan'ın artık önceki gibi iyi söz yazamadığını söyledi. Gürsel, "Tarkan, bence çok başarılı söz yazmıyor. Eskiden çok daha iyiydi. Müzik görecelidir, kültür, renkler, zevkler hepsi göreceli kavramlar, ben çok fazla beğenmedim" dedi.

   Hülya Avşar'ın sahneleri bıraktığını açıklamasıyla ilgili konuşan Ece Gürsel, Avşar'ın şimdilik bıraksa bile bir süre sonra sahnelere tekrar döneceğini iddia etti. Ece Gürsel, "Hülya Avşar gibi zeki bir kadın buna karar vermişse bırakır tabii. Artık pek ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Ama, şu an bırakır, 2 sene sonra geri döner mi, dönebilir yani. Bence bırakır, ama sonra geri döner" diye konuştu.
Şener Şen'in başrolde oynadığı Kabadayı filminin gerek oyuncuları gerekse kast (cast) olarak "on numara" olduğunu söyleyen güzel manken, başörtüsü konusuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, herkesin inancının kendine ait olduğunu, Ece Gürsel olarak kendisi bunu tercih etmese de herkesin tercihine sonsuz saygı duyduğunu söyledi.

   Balıkesir Yaylada AVM'deki Makkarino'nun açılışında herkesin ilgi odağı olan manken Ece Gürsel, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Güzel manken, kucağına aldığı bir bebeği de uzun uzun sevdi.

29.01.2008

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Manken Ece Gürsel Makarnacı Açılışındaydı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi