Şifrem?
94 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Kartlı Geçiş Sistemleri
Kartlı geçiş sistemleri günümüzde sadece personel takip amacı için değil, pek çok alan için kullanışlı bir ürün olarak bilinmektedir. Bu nedenden dolayı da artık birçok akıllı bina, plaza, işletme ve holding gibi alanlarda da bu tarz ürünlerin karşımıza çıktığını fark etmekteyiz.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Birçok avantaja sahip olan bu ürün tipini sizler de Perkotek güvencesi ile en makul fiyatlara tercih edebilirsiniz. Her anlamda “uygun fiyat, birinci sınıf kalite” sloganını elden bırakmadan çalışan Perkotek, kapsamlı bir alışveriş yapabilmeniz adına da Türkiye’de en iyi güvenlik ekipmanı tedarikçiliği hizmetlerini en üstün aşamalara tırmandırmaktadır.

Gizli odalarınız için uygun ürün kartlı geçiş sistemleridir!

Gizli bir odanız var ve bu odada bazı evraklarınızı, ziynet eşyalarınızı ve senetlerinizi mi saklıyorsunuz? O halde personellerin bu odaya girişini engellemek açısından ve sadece belirlediğiniz kişilerin girişlerini sağlamak amacı ile sizler de kartlı geçiş sistemlerini tercih edebilirsiniz. Kartlı geçiş ürünleri bu aşamada sizlere öncü bir hizmet durumu yansıtacağı gibi, alanında da profesyonel bir hizmet almanız amacı ile önemli bir işleyişi sizlerle buluşturmayı ihmal etmemektedir. Türkiye’de birçok alan ve kuruluş artık bu sistemleri önemli kılmakta ve tercih sebebi olarak da günümüzde denemektedir. Biz de böylesi bir ürünü çok daha çekici ve kapsamlı bir hale dönüştürmek açısından günden güne çalışıyor, her anlamda da uygun ürünleri sitemiz üzerinden satışa sunmayı ihmal etmiyoruz. Sizlere bir telefon kadar uzaklıkta olan www.perkotek.com sitesi, tüm ürünleri de en uygun fiyatlandırmalar ile satışa sunmakta ve var olan alanınızı çok daha kurumsal bir hale dönüştürmeniz açısından da bu tip güvenlik ekipmanlarını sizlere sağlamaktadır. 

Personellerinizi takip etmek istiyorsanız siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz!

Bünyenizde birçok personel çalıştırıyor ve bu nedenden dolayı da onları takip etmenin zorlukları ile mi boğuşuyorsunuz? Sizlere de kartlı geçiş sistemlerini sunmayı ihmal etmemekteyiz! Bu sayede artık tüm personellere verilen mifare ve temic kartları ile geçiş yapma olanakları verebilecek, sistem üzerinden de tam anlamıyla dilediğiniz tarihler aralığında onların neler yaptığını görüntüleme şansına sahip olacaksınız. İşten erken çıkma, geç gelme, avans, raporlu toleransları gibi birçok ayrıntıyı sistemden görüntüleme şansınız olacağı gibi; direkt olarak da var olan yazılımı bilgisayarınıza aktarıp, bilgisayar üzerinden kontrol etme durumları sunulmaktadır. Dahili hafızası fazlası ile güçlü olan bu sistem türü de, sizlere önemli bir ürün tipini sunabilme anlamında sıkı bir çalışma durumu iletmeyi de ihmal etmemektedir. Siz de hemen web sitemize giriş yaparak tüm merak ettiklerinize dair bilgiler edinme hakkına sahip olabilirsiniz. Bu anlamda öncü tavrını elden bırakmayan Perkotek, her anlamda da kartlı geçiş sistemleri konusunda siz değerli kullanıcılar için önemli olan ürün seçeneklerini satışa sunmaktadır.

Bir diğer kullanım olanağı ise apartman ve plaza gibi alanlardır. Turnike sistemine veya kapı girişine entegre edilen kartlı geçiş sistemleri dahilinde artık sizler de tüm kişilerin kart ile giriş yapmasına yardımcı olabileceğiniz gibi, anahtar gibi durumlardan da %100’e kadar sıyrılmanıza yardımcı olmaktayız. Bu durum sayesinde de artık hırsızlık gibi durumların tamamen önüne geçme durumu söz konusu olacaktır. Bunun nedeni ise daha güvenli ve girilmesi zor bir ekipman olarak göze çarpmasıdır. Geçmişten, günümüze kadar birçok kişi tarafından tercih edilmiş olan bu ürün tipleri, makul fiyatlar ile bir tık kadar uzağınızdadır! Siz de site üzerinden tüm ürünleri keşfedebilir ve alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.  

01.03.2016

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Kartlı Geçiş Sistemleri

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi