Şifrem?
122 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Eğitim-Bir-Sen Balıkesir Şubesi 5. İl Divan Toplantısını Yaptı
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Balıkesir Şubesi, 5.İl Divan Toplantısını Edremit Güre Mahallesi Afrodit Termal Otel Tesislerinde gerçekleştirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Ev sahipliğini Edremit İlçe Temsilcisi Muharrem Yenigün, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Delibey, Ahmet Taş, Ramazan Yaşar, Hasan Zörer, Selman Sönmez, Şükran Sağlam’ın yaptığı İl Divan Toplantısına, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Yalçın, Eğitim-Bir-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Çabuk, Şube Başkan Vekili Ercan Kurter, Şube Başkan Yardımcıları Ali Tanrıkulu, İsmail Aykın, Hakan Karaburçak ve Erdal Özel, İlçe Temsilcileri ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İl Divan Toplantısı Edremit İlçe Temsilcisi Muharrem Yenigün’ün selamlama konuşmasıyla başladı. Muharrem Yenigün “ Edremit İlçe Temsilciliği olarak İl Divan Toplantısına evsahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün dava arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor; son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi. Daha sonra söz alan Şube Başkanı Mehmet Çabuk konuşmasında gündemi değerlendiren açıklamalarda bulundu. Mehmet Çabuk; “Eğitim-Bir-Sen olarak yetkili olmak kadar yetkiyi korumak da önemli. Onun için rehavete kapılmadan, rakiplerimizin boş durmadığını unutmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz, birliğe, kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu nedenle Eğitim-Bir-Sen olarak milletimizin birliğine, kardeşliğine, bütünlüğüne katkı sunmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz 15 Eylül tarihinde Diyarbakır Ulu Camii’de yaptığımız birliğe, kardeşliğe çağrı mitingi ve 17 Eylül Perşembe Ankara Sıhhiye Meydanında destek verdiğimiz “Kardeşliğe Evet, Teröre Hayır” yürüyüşünde olduğu gibi bu birliğe katkı sunmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde imzaladığımız 3.Dönem Toplu Sözleşme kazanımlarımızı her yerde her platformda anlatmaya devam edeceğiz. Kamu çalışanları olarak, Toplu görüşme ve Toplu Sözleşme tarihimizin en başarılı toplu sözleşmesine imza attık. Kamu Çalışanlarımız bu sayede çok önemli kazanımlar elde etti. 2016 yılı için %6+5 2017 yılı için %3+4 ücret artışı, nöbete ücret, sınav ücretlerindeki artış, şefler,4-C’li personel ve emekli memurların maaşlarındaki artışlar önemli birer kazanımdır. Üyelerimizin verdiği güç devam ettiği sürece daha güzel Toplu Sözleme metinlerine imza atacağımıza inancımız tamdır. Kılık-Kıyafet eylemimiz devam etmektedir. Ancak ülkemizin değişik yerlerinde eylemimizi hiçe sayan, hafife alan, kabul etmeyen yöneticiler olduğunu haber almaktayız. Bu yöneticilerin bu hareketlerine devam etmesi durumunda gerek Genel Merkezimiz, gerekse Şube olarak en sert tepki ile karşılaşacaklarını unutmamalarını hatırlatmak isterim. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kurban Bayramının ülkemizin dirliğine, birliğine vesile olmasını dilerim. Ayrıca Bayramdan sonra başlayacak olan 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının tüm eğitim çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim.” Dedi. İl Divan Toplantısı Şube Yönetim Kurulu üyelerinin ve İlçe Temsilcilerinin dilek ve temenni konuşmalarından sonra sona erdi.

22.09.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Eğitim-Bir-Sen Balıkesir Şubesi 5. İl Divan Toplantısını Yaptı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi