Şifrem?
352 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık CHP Parti Okulu Akçapınar'da Fidan Dağıttı
Ayvalık CHP Parti Okulu Akçapınar mahallesinde 300 adet zeytin ve çam fıstığı fidanı dağıttı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Yapılan etkinliğe Şehir dışında olduğu için Belediye Başkanı Rahmi Gençer katılamazken, Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Meclis üyesi Salman Kayran, Mehmet Ali Tuncer, Ayrıca CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Asım Sürer, Filiz Karayelli ile birçok partili katıldı.

Mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, CHP’nin Ankara’da büyük bir parti okulu olduğunu ce burada partinin üyelerinin eğitim alarak projeler ürettiklerini söyledi.
Bacan, “İl ve ilçe teşkilatlarımızda da Meclis üyelerimiz ve üyelerimizden oluşan gruplarla şehir merkezinde ve mahallelerimizde projeler yapılıyor. Bugünde bir grup arkadaşımız Akçapınar mahallemizi seçmiş ve bugün burada Yırca’da kesilen ağaçlara atfen fidan dağıtımı yapacağız. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Gençer şehir dışında olduğu için katılamadı bu projeye. Ancak hepinize çok çok selamları var. Önümüzdeki hafta içerisinde Belediye olarak Muhtarlarımızı da yanımıza alarak bütün mahallelerimizi gezeceğiz. Mahallelerimizin temel ihtiyacı olan yol, park bahçe, temizlik işleri gibi mahallelerimizin ne ihtiyacı varsa hep birlikte sizlere danışarak sizlerle konuşarak eksiklerimizi tespit edeceğiz. İnşallah yaz gelmeden birkaç ay içerisinde mahallelerde olan bütün eksiklikleri tamamlayacağız. Ben bu projeyi hayata geçiren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etkinlikte söz alan Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Filiz Karayelli, “Buraya Yırca köyünde kesilen binlerce ağacın yerine bizlerin, Cumhuriyet Halk Partililerin duyarlılığını göstererek yeni fidanlar ekip onları yeşertmek adına sizlerin desteğini bekliyoruz. Termik santraller yapmak uğruna çevreyi ve doğayı yok edip, bizim yaşamımızı yok edip bu ağaçları kesenlere inat, AKP iktidarına inat biz bu ağaçları burada dikeceğiz. Hep birlikte sizlerinde desteğini bekliyoruz. Sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Bir diğer Balıkesir Milletvekili Aday adayı Asım Sürer ise şunları söyledi, “Sevgili Akçapınarlılar. Biliyorsunuz ki uzun yıllardır hep bir aradayız. Şu anda da yine dostlarla bir aradayız. Ne zaman denk gelsem, böyle bir şansımda var ne zaman Cuma namazını burada kılsam arkasından yemeğimizi de yiyoruz karnımız da doyuruyoruz. Bugünde böyle oldu. Demek ki Akçapınar hep hayırlı geliyor bize. Şu anda bu zeytin fidanları tabii ki bir örnek. Eğer köylümüz buna ihtiyaç duyuyorsa talep ediyorsa bunun devamı gelecek. Birde tabiî ki şu var, köylümüz az önce bize bir takım sıkıntılarını söyledi. Çözebilecek olan arkadaşlarda burada. Hep beraber ilgilenilip bunların üstesinden gelinecek. Biz önümüzdeki dönemde artık köylümüzün işçimizin çiftçimizin yok sayıldığı bu düzene dur demek için Cumhuriyet halk Partisinden Milletvekili Aday Adayı olduk. Sizi Mecliste temsil etmek istiyoruz. Sizin içinizden biri olarak sizi temsil etmek istiyoruz. Onun için önce adaylarımız belli olacak akabinde de yanınıza geleceğiz. Oy isteyeceğiz. Artık köylümüzü yok sayan çiftçimizi yok sayan işçimizi emekçimizi yok sayan bu iktidara dur demenin vakti olduğunu söyleyeceğiz.”

Yapılan konuşmaların ardından fidanlar mahalle sakinlerine dağıtıldı. Etkinlik dağıtımın akabinde Milletvekili Aday Adayları, Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcı Gökay Bacan halkla sohbet etmesiyle sona erdi.

09.02.2015

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık CHP Parti Okulu Akçapınar'da Fidan Dağıttı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi