Şifrem?
181 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesirspor - Gaziantep BB Maçının Ardından
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u kendi sahasında 1-0 yenerek üç puanın sahibi olan Balıkesirspor'da moraller yerinde.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, kendi sahalarında ilk defa gece maçı oynadıklarını, tarihe geçen bu maçı kazanıp 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, tribünleri tamamen dolduran seyircilere teşekkür ederek başladı. Ertekin, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Muhteşem bir seyirci, geldiğim günden bugüne 1 yıl iki ay geçti. Müthiş bir seyirci, takıma inanılmaz destek verdi. Futbol böyle bir oyun, böyle olması gerekiyor bu tür seyirci ile oynanması gerekiyor. Biz de Balıkesir'de bunu yaptığımız için çok mutluyuz. İnşallah bundan sonraki bütün maçlarımız böyle olur. Bu görsel bir oyun seyirci de bunun parçası. Bu maçın zor olacağını biliyorduk. Çok pozisyon üretemedik ama pozisyon vermeden maçı bitirdik. Kazandığımız için mutluyum. İkinci devrede bütün takımlar artık 1 puanın bile çok önemli olduğu dönemde oynamaktan ziyade oynatmamayı tercih ediyor. Doğal olarak pozisyonlar da azalıyor. Ama artık makas daralıyor. Maçlar azalıyor, onun için mücadele gücü daha ön plana çıkıyor"

İsmail Ertekin, bu maçta kadroda olmayan Karikari'nin cuma günü bir talihsizlik yaşayıp sakatlandığını, yarın MR'ının çekileceğini ve durumunun netleşeceğini söyledi.

Balıkesirsporlu futbolcu Aykut da bu maç ile Balıkesir'de 48 yıl aradan sonra ilk gece maçının oynanmasıyla tarihi bir anı taraftarlarıyla birlikte yaşadıkları için mutlu olduklarını söyledi. Tribünlerdeki taraftar ambiansının muhteşem olduğunu kaydeden Aykut, "İlk altıdaki rakiplerimizden puan kaybı yaşayanlar oldu. İyi mücadele ettik. Bu saatten sonra kolay maç olmayacak. Hocamızın da belirttiği gibi ligde mesafe de daraldı. 1-0 olsun bizim olsun durumu var. İnşallah bu mücadelemize devam edip sezon sonu şampiyonluğu gösteririz" diye konuştu.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu ise maçın hakemine tepki gösterdi. Balıkesirspor'u ve Balıkesirspor seyircisini tebrik eden Hasan Özer, hakemin çaldığı penaltının haksız olduğunu, aldıkları yenilgi için üzgün olduklarını, bu yenilgiyi hakketmediklerini söyledi. Hasan Özer, "Öncelikle Balıkesirspor’u kutluyorum, mükemmel bir seyirci vardı. Maça kötü başladık, maçın önüne geçen olaylar var. Hiç penaltı olmayan pozisyonda penaltı çalınarak 1-0 mağlup olduk. Biz üzgünüz, hak etmediğimizi düşünüyoruz. Herkes güçten yana, haklıdan yana değil. Biz hakemlerden özellikle adaletle hükmetmelerini istiyoruz. Hiçbir zaman hakemlere kötü söz söylemedik ama bu demek ki böyle olmuyor. Evet bizim gücümüz yok, böyle bir taraftarımız olmadı Gaziantep’te. Ama yüreğini ortaya koyan bir takımımız var. Bu emekleri eğer çalarsanız ciddi anlamda haksızlık olur. Biz bugün haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz. Balıkesirspor’u kutluyorum ama bizi çok kötü bir pozisyona ittiler. Önümüzde Samsun maçı var mutlaka 3 puan almak istiyoruz. Biz seyircisi olan iyi takımlara karşı başarılı olan bir takımız. Gol atmakta zorlanıyoruz, bu bizim en büyük problemimiz. İyi seyircisi olan takımın önünde daha motive oluyoruz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbolcusu Erhan da alt sıralardan kurtulmak istediklerini söyledi. Erhan, "Balıkesir taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum. Penaltıya itirazlarımız oldu, haksızlıktı. Beraberliği sağlayamadık. Alt taraftan kurtulup orta sıralarda yerimizi almak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. 

17.02.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler









Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesirspor - Gaziantep BB Maçının Ardından

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi