Şifrem?
170 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ak Parti’nin Edremit Adayı Özkan Kostak
AK Parti Balıkesir’in Edremit İlçe Teşkilatı, düzenlediği toplantıyla Edremit Belediye Başkan Adayı’nı açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Başkan Adayı Özkan Kostak, Edremit’i yeniden AK Belediyecilikle buluşturacaklarını söyledi.

30 Mart 2014 günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere katılacak olan siyasi partilerin belediye başkan adayları belirlenirken, AK Parti’nin Edremit belediye Başkan Adayı Özkan Kostak olarak açıklandı. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı, öğlen saatlerinde basın toplantısı gerçekleştirerek, aday gösterilen Özkan Kostak’ı kamuoyuna tanıttı. Toplantının açış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Teşkilatı Başkanı Harun Yüzüak, Balıkesir’de ve Edremit’te yeniden AK Belediyeciliğin hüküm göstereceğini söyledi. Yüzüak, “Edremit, geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de seçimleri kazanacak ve Edremit Belediyesi yeniden AK Belediyecilik ile yönetilecek. Bizler içimizdeki inanç ve çalışkan kadrolarımızla adayımız Özkan Kostak’ın kazanması için çalışmalara başlıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. AK Belediyecilik her seçimde olduğu gibi önümüzdeki seçimlerde de yükselerek genişleyecektir” dedi.

Kalabalık bir partili gurubun da katıldığı toplantıda konuşan Özkan Kostak ise, hedeflerini anlatan basın açıklamasını okudu. Kostak, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde bizleri adaylığa layık gören başta sayın Başbakanımız olmak üzere tüm büyüklerimize şükranlarımı sunarım. Aday adaylığı sürecinde birlik ve beraberlik içinde çalışan her biri birbirinden değerli aday adaylarımıza teşekkür ederim. Adalet ve Kalkınma Partisi Edremit ilçe kurucu başkanlığını üstlendiğim günden bugüne kadar partimin bir neferi olarak gururla çalıştım. Bugün bize verilen bu onurlu görevi yerine getirmek için daha büyük şevkle çalışmaya devam edeceğim. Siyasi ve ticari hayatım, meslek odalarında ve sivil toplum örgütlerinde aldığım görevler dolayısıyla Edremit’imizin her karış toprağını görme ve 7 den 70 e tüm hemşerilerimin dertlerini dinleme imkanı buldum. Bu bilgi ve birikimimizi halkımızın hizmetine sunmaktan onur duyacağız. Halka hizmet Hakk’a hizmettir düsturuyla gece gündüz demeden çalışacağız. 30 Mart 2014 te Edremit’i Ak Belediyecilikle buluşturacağız” diye konuştu.

“AK PARTİ DEMEK HİZMET DEMEKTİR”

Ülkedeki yolların 12 yıl önceki durumu ile şimdi geldiği noktaya dikkat çeken Özkan Kostak, “2002 yılında Türkiye’de hizmet destanı başlamış ve halkımızın teveccühü ile her geçen gün artarak devam etmiştir. Enflasyon korkulan bir canavar olmaktan çıkmış, ekonomik büyümede dünya rekorları kırılmıştır. Ülkenin büyümesine paralel olarak toplumun tüm kesimlerine kucak açılmış, dul ve yetimler, engelli kardeşlerimize maaş bağlanmıştır. 12 yıl önce adeta ölüm saçan tek şeritli yollar bugün otoban kalitesine ulaşmıştır. Tüm dünyanın gözünü kamaştıran ülkemizin büyümesi 30 Martta halkımızın vereceği destekle artarak devam edecektir” dedi.

“EDREMİT’İ MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ”

Edremit’in marka şehri olma hayalini gerçekleştireceklerini vurgulayan Kostak, “Büyükşehir Yasası gereği tüm belde ve köyleriyle birleşen Edremit artık 130 bin nüfuslu, 2013 bütçesi yaklaşık 100 milyon TL olan Balıkesir’in en büyük 2. İlçesi. Büyük Edremit’in hak ettiği yere gelmesi için Ankara ile sürekli irtibatta olacağız ve hemşerilerimizin marka şehir hayalini gerçekleştireceğiz. 30 Marttan itibaren halkına hesap veren, her konuda hemşerilerini bilgilendiren yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Katılımcı demokrasinin gereği olarak sivil toplum örgütleriyle, meslek odalarıyla ve hemşerilerimizle sürekli bilgi alış verişinde bulunacağız” diye konuştu.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK SÖZDE KALMAYACAK”

Edremit’i sosyal belediyecilik ile tanıştıracaklarını söyleyerek, projelerini anlatan Özkan Kostak, “Yaşlılarımız, gençlerimiz ve kadınlarımızın sosyal hayata daha aktif katılımı için projeler üreteceğiz. Fakir fukaraya kucak açan bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğiz. Mesuliyetimizin ağır olduğunun farkındayız. Edremit’in birikmiş sorunlarını çözmek için hazırladığımız projelerimizi teker teker açıklayacağız. Hem genel idare tarafından yapılan yatırımların takipçisi olacağız hem yerel yönetim yatırımlarını başlatacağız. 2014 yılında havaalanı inşaatı bitecek, yolları tamamlanacak olacak Edremit’e her geçen gün artan talebi karşılayacak yatırımları hayata geçireceğiz. İlçemizin en önemli geçim kaynaklarından olan zeytinciliğin sorunlarını en iyi bilenlerden biri olarak zeytincimizin sorunlarının çözümü için her platformda girişimde bulunacağız. Edremit zeytinini ve zeytinyağını dünyaya tanıtmak için meslek temsilcileri ile birlikte projeler üreteceğiz. Turizm alt yapı yatırımlarına ağırlık verecek ve sezonun uzaması için alternatif turizmi geliştireceğiz” şeklinde konuştu.

“BELDELERİMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Köylülerin ve beldelerin sorunlarını bildiklerini söyleyerek, insanlara hak kayıpları yaşatmayacaklarını belirten Kostak, “Beldelerimizde yaşayan hemşerilerimizin başta alt yapı olmak üzere tüm sorunlarına hakimiz. Her biri turizmde ayrı bir marka olan beldelerimizde turizm sezonunun uzaması için yatırım seferberliği ve tanıtım atağı başlatacağız. Büyükşehir uygulamasıyla birlikte köylerimizin tüm hizmetleri ilçe ve büyükşehir belediyeleri tarafından karşılanacak. Böylece köy muhtarlarımızın büyük özveri ve kıt imkanlarla sağlamaya çalıştığı hizmetler daha kaliteli olarak köylerimize ulaşacak. Başta orman köylülerimiz olmak üzere büyükşehir sürecinde köylülerimizin hiçbir hak kaybı olmayacağı gibi tersine hizmetin kalitesi artacak” dedi.

Edremit’te AK Belediyeciliğe 71 gün kaldığını ifade eden Kostak, “Değerli hemşerilerim halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla yola çıktık. Millete hizmet yolunda kapımızın, gönlümüzün tüm hemşerilerimize açık olduğunu buradan ilan etmek isteriz. Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile 71 gün sonra Edremit Ak Belediyecilikle buluşacak, genel başkanımız ve başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet anlayışı Edremit’te hayat bulacaktır. Katılım ve desteklerinizden ötürü teşekkür eder tüm hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlarım” diyerek konuşmasını tamamladı.

Özkan Kostak’ın konuşması partililer tarafından alkış topladı. Daha sonra katılımcılara ikramlarda bulunuldu ve toplantı sona erdi.

17.01.2014

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler

















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ak Parti’nin Edremit Adayı Özkan Kostak

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi